دوستان اینجا تاپیک 1564 است یک تاپیک جدید برای 5010 ایجاد کنیم بد نیست
Printable View
دوستان اینجا تاپیک 1564 است یک تاپیک جدید برای 5010 ایجاد کنیم بد نیست
نمیدونم تاپیک مخصوص داره یا نه ... ولی واسه چیزای مختلفش تاپیک جدا داره توی پی.سی.ورلد ... زیاد هم جالب نبوده ، با نت مشکل داره ، طراحی کجا 1564 ، 5010 کجا! گرافیکشم بیشتره ولی باز هم مشکل داره! البته من نه دیدم نه تست مردم ولی از عکس ها و بحث های بقیه میگم اینها رو ... :20:نقل قول:
---------- Post added at 04:18 PM ---------- Previous post was at 04:14 PM ----------
- بلوتوث رو که دارم دنبال درایور میگردم ... میتونی درایورتون آپلود کنی اگه حجمش کمه! :20:نقل قول:
- اون رو هم که خودم موافقم باهات حیفه سیستم به خدا ... :10:
- واسه اینم میدونی چیه ... به نظرم نریم سراغ یه نرم افزار جدا ... :2:
آخه این خودش با کلی امکانات نصب شده هست و خوب هم کار میکنه ... ولی defaultش زیادی یه جوریه ... البته به نظر من به خاطر اسپکرش هست که زیرشه و این اصلاً که بد نیست هیچی ، هوشمندی دل رو نشون میده چون همیشه لپ تاپ روی زمینه یا زیرش بازه با یه کتاب مثلاً و اینجوری صدا فوق العاده میاد ... :40:
- نه حجمش خیلی یه. این آدرس دانلود درایورشه:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] =
از قسمت network گزینه Wireless bluetooth 365 moudle رو باید دانلود کنی. من هم از اینجا دانلود و نصب کردم.
-:10:
- منم باهات موافقم مغز متفکرن دیگه... اومدن جای اسپیکرهارو شیب دار در اوردن تا صداش خفن دربیاد. ولی من باید اون نرم افزار رو پیدا و نصب کنم. حتما یه امکانات اضافی داره !!
دوستان اگر دقت کنن پشت باتری 1564 جای یه سیم کارت هست. اون چیه و چطور می شه ازش استفاده کرد؟
توجه :8: توجه
«افزایش صدای :40:1564»دوستانی که این لپ تاپ . دارن از این به بعد می تونن تو قسمت رو کم کنی کار کنن
فقط کافیه این برنامه رو نصب کنید
صدای لپ تاپ رو حدود 1.4% بالا می بره. البته باید اکولایزرش تنظیم باشه
تعجب نکنین همون نرم افزار SRS Audio Sandbox هستش.اینم لینک دانلودش.
64 بیتی
[HTML]http://lb.rapidpars.com/639234/2368/1/SRS_Audio_SandBox_v1.10.2.0_-_x64_CW.rar[/HTML]
دوست عزیز من هم اوایل در این مورد اطلاعی نداشتم ... ولی یه چرخ کوچیک توی همین سایت خوب "پی.سی.ورلد" زدم دیدم خیلی ها این سوال رو داشتن ... جواب ها هم این بوده که این سیم کارت ها با نسل سوم سیم کارت ها سازگاره و همچنین مثلاً شما بخوایی استفاده کنی باید بایوس مخصوصش رو هم داشته باشی که فکر میکنم نصبی میتونه باشه ... از اونجایی که دنیا داره آروم آروم وارد 4G یا نسل چهارم میشه و ما ایرانی ها هنوز در پی مناقصه ایم که توروخدا یکی بیاد 3G یا نسل سوم رو بیاره ایران ... :41:نقل قول:
فعلاً شما این حالت رو بیخیال شو ... فک کنم تا اونموقع که برسه نوه ات بتونه استفاده کنه ... :31:
دوست عزیز مرسی ... لطف کردی ... خیلی ... :40::40:نقل قول:
دانلود کردیم و نصب هم نمودیم ... :31:
رفته بود توی تنظیمات اسپیکر یه دونه جدید تعریف کرده بود ... :20:
بهبود صدا داریم ... ایول ... :10::40:
دوستان فقط دقت کنن که بهترین تنظیمش مثل این عکسه:نقل قول:
مرسي منم نصب كردم.خوب بود.ممنون.نقل قول:
راستي واسه خوندن pdf از چه برنامه اي استفاده ميكنيد؟
ميشه بزاريد واسه دانلود.ممنون
مرسی جانم ... :40:نقل قول:
عالی بود ... :31:
بازم از این کارا بکن ... :10:
آهان الان چه حالی میده ... :8: