SKIDROW قول داده تا پس فردا کرک ورژن 2 رو آماده کنه البته ممکنه که شایعه هم باشه ولی بهر حال این گروه داره روی این کرک کار می کنه و بزودی میده بیرون
Printable View
SKIDROW قول داده تا پس فردا کرک ورژن 2 رو آماده کنه البته ممکنه که شایعه هم باشه ولی بهر حال این گروه داره روی این کرک کار می کنه و بزودی میده بیرون
میشه محل سیو بازی رو بگین؟
من تو یه مرحله گیر کردم که باید یه درو باز کنی درم جلومه ازون چیزایی که میزنیئ در یه خورده باز میمونه بعد بسته میشه هم کنارمه ولی وقتی روش میرم محدودیت زمانش میاد ولی در باز نمی شه.کمکم کنید.:41:
7 نفر on هستن یکی نیست کمکمون کنه؟
باید منتظر کرک جدید باشی:20:نقل قول:
C:\Users\* N*A*M*E*\AppData\Local\storage\SKIDROW\11نقل قول:
خوب من یه چیزی پیدا کردم برای من که جواب داد
این Trainer دانلود کنید
Prince_of_Persia_The_ForgottenSands_v1.0_+_6_Train er
از سایتبگیرید سالمه من لینک نمیدم خودتون پیدا کنید.کد:www.sicheats.com
بعد از اینکه دانلود کردید اجرا کنید بعد بازیو اجرا کنید. وقتی به اون مرحله رسیدید همرو بکشید برید کنار در کلید Insert را بزنید تا trainer فعال بشه بعد کلید NUMPAD6 (همون 6 قسمت ماشین حساب صفحه کلید) بزنید تا سیو کنه . بعد برید توی منوی بازی و گزینه load the last checkpoint را بزنید. با شروع شدن بازی کلید NUMPAD7 (همون 7 قسمت ماشین حساب صفحه کلید) را بزنید در بازه برید داخل همین . برید حالشو ببرید به جون منم دعا کنید :31:
نقل قول:
این ادرسه که ارور میده.
مطمئنی ؟ :blink:
ولی من از این ادرس گرفتم. من لینک میدم ببین جواب میده. البته مستقیم نیست. یکی تست کنه جواب بده. بابا من دانلود کردم یه 5 دقیقه پیش تموم شد.
اینم آدرس
کد:http://www.sicheats.com/index.php?categoryid=1&p2_articleid=30
من تست کردم، ترینر خوبیه ولی تو اون مورد که گفتی جواب نمیده. بازم در بستس....:41:نقل قول: