ممنون از جوابتوننقل قول:
فقط مي شه لطفا بگيد لايت چه برتري نسبت به 5800 داشته كه به اين نتيجه رسيديد كه 5800 رو انتخاب نكنم؟
Printable View
ممنون از جوابتوننقل قول:
فقط مي شه لطفا بگيد لايت چه برتري نسبت به 5800 داشته كه به اين نتيجه رسيديد كه 5800 رو انتخاب نكنم؟
همين كه ويندوز موبايل هست يك مزيت خيلي بزرگه.نقل قول:
5800 هم تو رده ي سيمبين ها گوشي قوي نيست و بازي هاي خفني كه الان واسه سيمبين مياد روش جواب نميده.
ولي اگه دير به دير گوشي عوض ميكني به نظر من بيشتر هزينه كن omnia 2 بگير
سلام پست سوم است کسی قبله نما سراغ داره ؟؟؟؟؟؟؟
نگفتین opera mini چجوری مشکل فونت فارسیش حل میشه؟
سلام . یه حرفه ای پیدا میشه که لطف کنه مشکل سنسور رو به طور کامل و مفصل و واضح بیان کنه . با تشکر ....
دوستان من بازیه nfs undercover رو نصب کردم . منوی بازی هم اجرا شد ولی وقتی میخوام وارد مسابقه بشم ، یه اروری میده بنام T-Page . کسی راه حل این مشکلو میدونه ؟
منم دقیقا مثل شما هستم این ارور رو میده و میاد بیروننقل قول:
کلا فروم b7300 خیلی ساکت شده و همین طور غیرفعال نه برنامه ای برای این گوشی معرفی میشه نه بازی و..:41:
اگر 5800 خریدی می فهمی که چقدر علاقه داری که زود عوضش کنینقل قول:
ولی وقتی از خانواده امنیا میخری اصلا دلت نمیاد گوشی رو بفروشی کلا سری امنیا نسبت به سری اکسپرس موزیک نوکیا یک چیز دیگن
---------- Post added at 12:29 PM ---------- Previous post was at 12:27 PM ----------
اگر سنسور چرخش صفحه نمایشتون فعاله غیر فعالش کنین بعد برین توی بازی ببینین بازم ارور میده یا نهنقل قول:
---------- Post added at 12:30 PM ---------- Previous post was at 12:29 PM ----------
دوست خوبم توی این سایت سرچ کن اگر تو پی سی ورد پیدا نمی کنی:نقل قول:
getjar.com
سلام
درمورد دوستی که دنبال قبله نما هستن فکر نمیکنم که قابل اجرا باشه چون باید سنسور های مخصوصی برای این کار گوشی داشته باشه
درمورد دوستانی که میگن چرا اینجا ساکته به خاطر اینه که کلا پی سی ورد قسمت پاک پی سیش فعال نیست
سلامنقل قول:
کلا پی سی ورد قسمت پاک پی سیش فعال نیست
کجا فعاله؟
یه سری هم اونجاها بزنیم!