با 500 تومن ايسر 5738 بهتره بگيرم يا دل
اگر دل چه مدلي پيشنهاد ميكنيد
Printable View
با 500 تومن ايسر 5738 بهتره بگيرم يا دل
اگر دل چه مدلي پيشنهاد ميكنيد
همون 5738z بگیرین بهتره ، دل زیر 1 میلیون اخیرا بدترین تولیدات رو داشته
سلام.لطفا یک لپ تاپ زیر 600 تومان معرفی کنید برای انجام کارهای ساده مثل وب گردی و افیس و دانلود و.... دی وی دی رایتر داشته باشه و ترجیحا دارای بلوتوث.صفحه نمایشش هم کوچیک باشه , و سیستم غیر داس داشته باشه با تشکر
AS 5738Z
COREDUO-2.16-T3400
3DDR3
320
INT4500MHD 128
15.6"
DVD-RW
DOS
600,000
خوب داداش ارزش داره اينو روش 150 بذارم بشه همون حدودا 500 برم اين ايسر 5738 بگيرم يا اين لپ تاپ زير با توجه به قيمتش ارزش داره بخرمشنقل قول:
ميخوام ببينم اين لپ تاپو داره گرون ميده يا نه
نقل قول:
یک لپ تاپ vostro dell 1400 دارم که حدودا یک سال و نیم پیش خریدم هیچ ضربه ای هم بهش نخورده سالم سالم هست. .چون می خواهم یک مدل sony نو بخرم واسه همین گذاشتم برای فروش.مشخصاتش: , ,,
vga intel 3300,hard 120 ,cpu intel 2.1 core 2 doue,1Gig Ram
اگر کسی قیمت خوب بده می فروشمش.قیمت پیشنهادی خودم 350000 تومان هست
سلام دوستان
مي خواستم بدونم ايا كسي در مورد لپ تاپ هاي Gateway چيزي شنيده. من تو اينترنت خيلي گشتم. كانفيگ بسيار بالا و قيمت فوق العاده پايين داره و اگه به سايت هاي مقايسه خارجي سري بزنيد در رنج قيمت پايين اخيرا بسيار توصيه شده. من تو ايران چندتا سايت پيدا كردم كه مي فروشه ولي متاسفانه نسبت به فيمت بين المللي خيلي گرون مي دادن. من فكر مي كنم چون كانفيگش خوبه تو ايران دارن غالب مي كنن. البه اينا سايت بودن و متاسفانه چون تهران نيستم از بازار خبري ندارم.
خواهش مي كنم اگه شما در مورد اين مارك اطلاعاتي داريد بهم بديد.
متشكرم
سلام به دوستان عزيز
يه لپ تاپ تقريبا كوچيك ميخواستم تا 500 تومن(حالا يه كم بالاتر هم ميشه)، بيشتر هم براي ديدن فيلم،پس ترجيحا صدا و تصويرش بايد بهتر از بقيه ي امكاناتش باشه...خيلي ممنون ميشم راهنمايي كنيد
نقل قول:
کوچیک یعنی نت بوک؟؟؟ چند اینچ؟
Aspire one
1.6 Intel Atom N450 512Kb cache
2GB RAM
Intel GMA 3150
10.1" LED
1.2 Kg
419 toman
اينطور كه دوستمون گفتن براي فيلم مي هوان ولي ايني كه شما معرفي كردين سي دي نداره كه. در مورد سوال من چيزي نشنيديد؟نقل قول:
نقل قول:جواب منو نداديدانقل قول:
یک لپ تاپ vostro dell 1400 دارم که حدودا یک سال و نیم پیش خریدم هیچ ضربه ای هم بهش نخورده سالم سالم هست. .چون می خواهم یک مدل sony نو بخرم واسه همین گذاشتم برای فروش.مشخصاتش: , ,,
vga intel 3300,hard 120 ,cpu intel 2.1 core 2 doue,1Gig Ram
اگر کسی قیمت خوب بده می فروشمش.قیمت پیشنهادی خودم 350000 تومان هست