سلام بچه ها آقا كيا امروز رفتن دانشگاشون ثبت نام چه خبر بود؟
Printable View
سلام بچه ها آقا كيا امروز رفتن دانشگاشون ثبت نام چه خبر بود؟
نقل قول:نقل قول:سلام رفيق من نظرت رو به پست بالا كه توسط خودت نوشته شده جلب ميكنم تنها جايي كه من بات راجع به دانشگاه صحبت كردم اونجا بوده اونم 2 خط ولي اين در جواب اون افسانه ي زيباي ازدهاي جنابعالي بوده.نقل قول:
بقيه جاهايي كه من از دانشگاه تهران صحبت كردم كه فك كنم 1-2 پسته در جواب به يكي ديگه بوده كه بحثش كلا سر دانشگاه بوده نه رشته !
لزومي نداره من همه ي پستهام مربوط به شما باشه . بعد وقتي ميگم بحث كردن بلد نيستيم ناراحت ميشيد.
مورد دوم هم اينه كه شما به جاي اينكه بحث كلي بكنيد ميريد ميچسبيد به يه جمله كوتاه كه طرف كرده و بحث هاي حاشيه اي ميكنيد منظورم از "ما" كساني بودند كه با بنده در حال بحث بودند مشكلتون همين بود!
راجع به منبع موثق هم الان خدمتت عرض ميكنم .چون خيلي داري اصرار ميكني.
من 2 تا برادر دارم كه يكيشون ليسانس مكانيكش رو توشريف گرفته يكي ديگشون هم ليسانس مهندسي شيميش رو تو تهران الانم جفتشون دكتراشون رو تو آمريكا دارن ميگيرن. يه پسر عمه هم دارم كه ليسانس و فوق عمرانش رو تو پلي تكنيك گرفت اونم الان دكتري عمرانش رو از امريكا گرفته. من با همه ي اينا صحبت كردم و همشون اولويت اين سه رشته رو براي كار در درجه اول سيالات بعد م.شيمي بعد جامدات بعد عمران ميديدند.
و تاكيد بسيار زيادي روي دانشگاه خوب داشتن در مقطع ليسانس.اينا چيزيو اثبات نميكنه چون نظر 3 نفره.
علاوه بر اون من توي 2 هفته قبل انتخاب رشته كل دانشگاه هاي موجوددر تهران رو رفتم و با دانشجو هاش و اساتيدي كه تو دانشگاه بودن در مورد سه رشته مكانيك عمران و مهندسي شيمي صحبت كردم خوده عمراني ها ميگفتن كه عمران واقعا افت كرده ولي مهندسي شيمي يه رشته ي نو و از زير شاخه هاي رشته مادر سيالاته كه حداقل تا وقتي اين كشور نفت و گاز داره واسش كار هست! اين حرف من نيست و دوباره نگو عمرانو داري تخريب ميكني و ... بلاشك توي ايران تا چند سال پيش عمران حرف اول رو ميزد در زمينه كار ولي 2تا بحث وجود داره اون چيزي كه توي ايران به عنوان كار در زمينه عمران اجرا ميشه تا حدودي به دانشگاه بي ربطه و بيشتر كارتجربيه به جز موارد خاص !و شما بامدرك خوبت كه احتمالا داري از صنعتي اصفهان ميگيري شرايط خوبي رو براي رقابت با افراد ديگه فراهم كني چون عمران در زمينه كار توي ايران تاكيد ميكنم توي ايران كار علمي نيست از طرفي شما قراره -7 -9ساله ديگه در بهترين شرايط وارد بازار كار بشي چه تضميني واسه ثابت موندن وضع وجود داره؟ از منابع ديگه شما ميتوني به گرايش بچه ها به رشته ها توي چند سال قبل نگاه كني عمران يه زماني رشته اول بود ولي حالا ببينيد رشته چندمه و در عوض رشته هاي علمي مثل صنايع و مديريت كه كار هركسي نيست داره رو بورس مي آد! من ديگه نميدونم شما منبع رو چي محسوب ميكني من نميتونم واست آمار وزارت كار بيارم ولي لااقل فكر مينم اين افراد از نيازمندي ها معتبر ترند.
لطفا منطقي صحبت كنيد !
فعلا در پناه حق!
تو یه سایت مضخرف دیدم زده بود متولد 4 شهریور 68 هس
البته من با خودم میگفتم این قیافش نمیخوره این سنی باشه:دی
نقل قول:
متولد 68 نیست یکبار کنکور داده قبلا سربازیشم رفته منم 82 دیپلم گرفتم متول 64-65 هست
ممکنه بشه ممکنه نشه!!نقل قول:
ببین تو کنکور ملاک معدل نیست ،ترازه.
تراز یعنی میزان سختی اون درس و یه نمره نسبیه که با مقایسه نمرات همه دانش اموزان نمره ترازو بدست میارن.
ضمن اینکه
ممکنه معدل شما و دوستتون یکی بشه ولی اون دروس اختصاصیشو بهتر زده باشه چون ضرایب به این صورته که :ریاضی 12 ،فیزیک :9،شیمی:6 ادبیات 4،دین و زندگی:3،زبان و عربی: 2 مسلماً تراز کل اون بیشتر میشه.
بازم میگم که فقط تراز ملاکه و ممکنه مثلاً شما ریاضیتونو 19 و عربی رو 18 گرفته باشید ولی تراز عربیتون بیشتر بشه چون عربی برای همه سخت بوده ولی بازم تاثیری که ریاضی رو تراز میزاره رو نداره آخه 12 کجا 2 کجا!!!
از کی تا حالا اعتراض زدنیه:46: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوست عزیز خندیدن به دیگران کار جالبی نیست.نقل قول:
البته نفر آخر کنکور دوست منه هر کی بش بخنده با من طرفه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این که عجیب نیست سجاد فولادی هم پارسال رتبش یک شد برق شریف قبول نشد!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
البته سجاد همیشه میگه که بجای اینکه ازم بپرسید که، چرا کامپیوتر زدی؟ بپرسی،چرا برق شریفو نزدی؟!!!
نقل قول:شرمنده من فکر کردم امسالم مثل پارسال تو کارنامه نوشته تاپیر معدل در گزینش نهایی دوباره رفتم نگاه کردم نوشته بود که: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تذکر مهم :* تاثير 15 درصدي معدل کتبي ديپلم فقط براي داوطلباني که سال هاي 84 ، 85 ، 86 و 87 در رشته هاي رياضي فيزيک ، علوم تجربي ، علوم انساني و علوم و معارف اسلامي ديپلم خود را در مدارس تابع آموزش و پرورش جمهوري اسلامي ايران اخذ نموده باشند اعمال شده است.
خودمم کف کردم والا
اولا ظرفیت برق شریف 120 نفرهنقل قول:
امسال یه جورایی فکر کنم برای جلوگیری از درگیری بعضی رشته های چند تا دانشگاه رو از بومی گزینی معاف کردن امسال اوضاع به نسبت خیلی خوبه john doe هم گفت رفیقش با 85 منطقه 1 برق شریف قبول شده پارسال با حدود رتبه 40 کشوری یرق شریف رد میشدن با این که ظرفیتش 150 نفر بود
البته دخترا رو نمی دونم چرا اعتراض دارن شاید .....
ببین من منظورم این بود که دوتاش یه کنکور رو بدن یعنی سوالایی مشترکی داشته باشن و هردو یه درصد رو بزنن دیگه اینجاست اگه تاثیر معدل وجود نداشته باشه هردو یه رتبه و یه تراز چون هردو شون تو یه جایگاه خاص از دانش آموزان قرار می گیرن حالا اگه تاثیر معدل هم داشته باشه دیگه رتبه هاشون یکی نمی شه (البته اگه معدلاشون فرق کنه)نقل قول:
من اروز رفتتم تهران مركزنقل قول:
يه دفترچه بهم دادن گفتن برو پر كن چهارشنبه با مدارك بيا براي ثبت نام
اصلا نمي دونم چه قدر پول بايد همراهم ببرم؟؟؟؟ :13:
پول که حالا معملوم نمیشه تازه ثبت نام کنی بعد واحد درسی باید بهت بدن اونوقت پول ناقابلو تقدیمشون کنی!:دی
اللبته نمیدونم اول شهریه ثابت میگیر ن یا با پول انتخاب واحدا میگیرن........
من ثبت نام کردم ... 3 .4 ساعت سر پا بودم. انتخاب رشته هم کردم .
از همه چی هم دوتا دوتا کپی بگیرین. از همه چی دو تا کپی میخوان. اونجا کپی هست ولی معطل میشین.
دیگه 2700 هم باید بدین برا پست همونجا.
انگار از شبانه ها همفیش 100 هزار میگرفتن.