ه ه هنقل قول:
یه یه یه!!! بابا یکی بیاد اینا رو جمع کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا منو باش گفتم شما وارد ترید! بابا علی ناسلامتی خودت این ability رو داری ها!×!
اون اسمش focus هست! یعنی دقت gunner رو روی یه هدف زیاد میکنه و درصد تیرهایی که به هدف میخوره رو برای زمان مشخص میبره بالا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جون مون کسی رو هم کاری نداره!!!
بابا یکی بیاد اینا رو جمع کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا منو باش گفتم شما وارد ترید! ( الان داریوش داره چپ چپ منو نیگاه میکنه =:13:)
5 نوع سلاح هست از نظر دوری , نزدیکی و میزان سرعت ( فکر کنم )
یکیش خیلی نزدیک
نزدیک
معمولی
دور
خیلی دور
(اینها همشون در یک کارکتر نیست مثلا guner )
سلاح هایی که قابلیت خیلی دور رو دارن به مراتب بیشتر میتونن dmg وارد کنن
و سلاح ها هر چقدر تا فاصله کمتر رو بتونه بزنه مثلا اگه سلاح از نوع معمولی باشه اگر با هدف برخورد کنه dmg کمتری نسبت به سلاح خیلی دور داره ( منظور در فاصله تایین شده )
ولی در عوض سرعت سلاح بیشتر هست معمولا نکه سلاح های معمولی نمیتونن خیلی دور تر رو بزنن من از سلاح دور استفاده میکنم و اگه خیلی بیاد نزدیک سلاح معمولی رو انخاب میکنم
یه جور سلاح هایی هم هستن که فقط با یک کلیک میشه شلیک کرد که بیشترشون هم از نوع خیلی دور و خیلی نزدیک هست که اگه سرعت عملتون بالاست میتونید استفاده کنید (در ضمن طرف باید وایستاده باشه اگه هی تکون بخوره نمیتونید بزنید)
حالا تو اینجا وقتی دقت رو ببره بالا dmg رو هم میبره