کسی نمیدونه؟؟؟؟؟نقل قول:
Printable View
کسی نمیدونه؟؟؟؟؟نقل قول:
در آذرماه و بهمن هم كنكورش هست .نقل قول:
ولی یکی از دوستانم که توی پست کار میکنه گفت تا اخر این ماه میاد:46:نقل قول:
ويرايش شد
همينجوري
براي پودماني 28 شهريور مياد ولي براي ترمي همان آذرماه مياد .
اينم وبسايت دانشگاه علمي كاربردي كه زمان ثبت نام آزمون ها مشخص كرده :کد:http://www.uast.ac.ir/
ثبت نام دوره هاي كارداني پودماني دانشگاه جامع علمي كاربردي از روز شنبه 28 شهريورماه آغاز وتا روز جمعه 3 مهرماه ادامه خواهد داشت.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه جامع علمي كاربردي ، دكترعبدا... افشار ، معاون آموزشي دانشگاه با اعلام اين خبر افزود: پذیرش دوره هاي كارداني علمي كاربردي پودماني در 139 كدرشته ، 1801 كدرشته محل ، 398 مركز آموزش علمي كاربردي ، 30 استان و 150 شهر در سراسر كشور انجام مي پذيرد .
وي تصريح كرد: پذيرش اين دوره در4 گروه صنعت با 54 كدرشته و 699 كدرشته محل ، مديريت و خدمات اجتماعي با 50 كدرشته و 799 كدرشته محل ، كشاورزي با 17 كدرشته و 38 كدرشته محل و فرهنگ و هنر با 18 كدرشته و 285 كدرشته محل انجام مي شود.
دكترافشار در ادامه اظهار داشت : متقاضيان مي بايست در زمان مقرر با مراجعه به دفاتر پستی سراسر کشور ، دفترچه های ثبت نام را دریافت نموده و به صورت اينترنتي از طریق پايگاه الكترونيكي سازمان سنجش آموزش کشور به آدرسنسبت به ثبت نام خود اقدام نمایند.کد:www.sanjesh.org
معاون آموزشي دانشگاه جامع علمي كاربردي افزود : پذیرش در دورههای کاردانی علمی کاربردی پودمانی بر اساس معدل کل دیپلم و با توجه به اولویتهای بومی و غیربومی ، سهمیه شاغل ، آزاد و ایثارگر انجام میشود.
دكتر افشار در خاتمه اظهار داشت: داوطلبان مرد مي بايست داراي كارت پايان خدمت يا معافيت باشند.
ای داد بیداد یعنی من که 20 برج8 باید برم سربازی نمیتونم شرکت کنم؟؟؟؟نقل قول:
سلام. این توضیع دفترچه ها برای کاردانشی ها کی میاد. یکی میگه اذر یکی میگه بهمن یکی میگه شهریور. خواهش میکنم با ذکر منبع بگو تا تردید برطرف بشه.ممنون.
دوستان يه سوال خيلي مهم داشتم . اگر مدرك كارداني پودماني اخذ بشه ديگه نميشه ادامه تحصيل داد باهاش ؟ يعني كنكور كارداني به كارشناسي توي دانشگاه دولتي يا آزاد شركت كرد و در صورت قبولي ادامه تحصيل داد ؟
شما تو سربازي مرخصي مي گيري ميري كنكور علمي كاربردي ترمي را ميدي اگه قبول شدي از سربازي ترخيص ميشي ادامه تحصيل ميدي .نقل قول: