سلام.
من رو سيستم يه hard سيگيت 7200.12 يک ترا دارم الان نياز دارم که ارتقا بدمش.
ميخوام که يک hard جديد اضافه کنم که با هم ريد بشه.
دوستان دوترا چی پيشنهاد ميکنن؟
برای من کيفيت مهمه اين که صدا زياد داشته باشه مهم نيست سرعت و عمر مهمه.
Printable View
سلام.
من رو سيستم يه hard سيگيت 7200.12 يک ترا دارم الان نياز دارم که ارتقا بدمش.
ميخوام که يک hard جديد اضافه کنم که با هم ريد بشه.
دوستان دوترا چی پيشنهاد ميکنن؟
برای من کيفيت مهمه اين که صدا زياد داشته باشه مهم نيست سرعت و عمر مهمه.
ولی من شنیدم wstern digital 1terabyte caviar black 64 mg هم تو بازار موجودهنقل قول:
یکی از اشناهامون هم خریده و ازش راضیه
قیمتشم حدود 110 تومن هست ولی الان ازونتر شده
من هارد رو واسه بازی های سنگین و ... میخام شنیدم سری خاویار گرین واسه ارشیو ساخته شده و زیاد به درده pc با کارهای عادی نمیخوره .ایا درست شنیدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واسه بازی و کار با برنامه های سنگین و کارهای عادی روزانه سری گرین بهتره یا بلک.......
متشکرم؟؟؟
Caviar Black بهتره ...نقل قول:
من هارد رو واسه بازی های سنگین و ... میخام شنیدم سری خاویار گرین واسه ارشیو ساخته شده و زیاد به درده pc با کارهای عادی نمیخوره .ایا درست شنیدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واسه بازی و کار با برنامه های سنگین و کارهای عادی روزانه سری گرین بهتره یا بلک.......
متشکرم؟؟؟
Caviar Green هم مشکل خاصی نداره ... ولی بیشتر برای آرشیو طراحی شده ... چون ساختارش جوریه که حالت صرفه جویانه و کم مصرف داره ...
دوست عزیز وسترن بلک 1 ترا 64 مگ کش ندارهنقل قول:
2 نمونه ساتا6 با 64 مگ بافر داره که اصلا شامل بحث من نمیشه و یه نمونه ساتا3 حجم 2 ترا با 64 مگ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز من بهت قول میدم وسترن ساتا2 1ترا 64 مگ کش داره خودم امروز سوال کردم قیمتم بهم داد 73 تومن.نقل قول:
یادم رفت بپرسم 64 مگ کشه سری بلک یا گرین.
چند تا از دوستان گفتند وسترن 64 مگ کش رو فعلا واسه سری گرین زده و سری بلک 64 مگ نداره...
حالا به نظره شما دوستان من کدوم یک از دو هارد زیر رو بخرم البته تو پست قبلیم گفتم یه هارد خفن واسه بازی های سنگین و برنامه های سنگین و کارهای عادی روزانه میخام...
western digital 1tera caviar black 32 mg chash
western digital 1tera caviar green 64 mg chash
بازم دست همتون درد نکنه
هارد مورد نظری که گفتید وسترن گرین 1 ترا 64 مگ کش ه که همین الان هم تو بازار موجودهنقل قول:
تو همین انجمن هم بچه ها خریدن و ازش راضین
یعنی شما میگید که وسترن گرین 1ترا 64 مگ کش از وسترن بلک 1ترا 32 مگ کش بهتره
چون خیلی ها تو همین تالار گفتن که سری گرین به درد ارشیو میخوره و واسه کارای عادی خیلی مناسب نیست
خیلی ها میگن سری بلک با اینکه 32 مگ کشه واسه کارای عادی خیلی بهتره
نظره... دوستان چیه؟؟؟؟؟؟
من صحبتی از بهتر و بدتر کردم؟نقل قول:
پست های قبلی رو بخونید خیلی راحت میتونید نوع هاردتون رو انتخاب کنید
در ضمن:
ما از سری گرین وسترن ، هاردی که منحصرا برای آرشیو اطلاعات باشه نداریم
همه این نوع هاردها استفاده کاربردی و البته در کنارش استفاده آرشیوی دارن
نصب ویندوز و گیم و الباقی روی این هاردها بلا مانعه...
دوست عزیز مثل اینکه شما منظوره منو درست متوجه نشدیدنقل قول:
من میگم واسه بازیهای سنگین و کارهای عادی سری گرین که 64 مگ کش هست رو بگیرم یا سری بلک که 32 مگ کش هست
بحث من سره حافظه ی کشه هاردهاست
بعضی ها میگن سری بلک با اینکه 32 مگ کش هست واسه کارای عادی از سری گرین که 64 مگ کش هست بهتره
بعضی ها هم میگم اینطور نیست و سری گرین چون 64 مگ کشه بهتره
همه هم میدونن هرچی حافظه کش بیشتر باشه سرعت هارد هم بیشتر میشه
ولی چیزی که منو تو دوراهی قرار داده اینه که تو پست های قبلی گفتند ساختار هارد وسترن سری گرین بیشتر واسه ارشیو هستش چون مصرفش کمتره و دلایل دیگه که خودتون میدونید...و سری بلک مخصوص کارهای عادی و بازیهای سنگینه و... طراحی شده
حالا من موندم به خاطره حافظه کشه بیشتر سری گرین رو بگیرم یا واسه طراحی بهتر واسه کارای عادی سری بلک رو بگیرم
حالا شما هی بگو پست های قبلی رو بخون من تمام صفحات این انجمن رو خوندم و به نتایج بالا رسیدم
حالا نظره شما چیه ?????????????:5::5::5::5::5:
لام به دوستان واساتيدگل: من يه سوال داشتم كه چند وقته ذهنم رو مشغول كرده من به تازگي رفتم يه هارد 500g سيگيت گرفتم مدل sega freeag 500gb-s-portable usb2 مشخصات كامل. الان يك هفته اي ميشه گرفتم كه خوب بوده نه داغ كرده نه صدا از نظر ظاهر هم شكا كلاسيكي داره اما چون اولين هاردي كه من خريدم اين هردو براي ارشيو فيلم واهنگ گذاشتم كه فيلمهاي نايابي هستن كه من ميترسم نكنه يه وقت اين همه اطلاعات وارشيو روي اين هارد يه وقت پاك بشه؟ خواستم هم مكستور بگيرم كه مغازه داره گفت مكستور وسيگيت يكي شدن