برای فارسی فقط یه فرم ویر هست که اونم قدیمیه و تاچش خوب نیست.همون روز اول اعصابمو خورد کرد عوضش کردم.نقل قول:
اگه منظورتون سفارشی کردن منوی اصلی هست فرم ویرهای XE این امکان رو دارن.
Printable View
برای فارسی فقط یه فرم ویر هست که اونم قدیمیه و تاچش خوب نیست.همون روز اول اعصابمو خورد کرد عوضش کردم.نقل قول:
اگه منظورتون سفارشی کردن منوی اصلی هست فرم ویرهای XE این امکان رو دارن.
مرسی
ینی اگه یه فریمور خوب بخام باید قید فارسیو بزنم ؟
من فقط میخام sms فارسی و تو اینترنتش فارسی بخونه بقیش مهم نیست
سلام به دوستان عزیز،
جهت اطلاع: ۱۰ روز پیش گوشی جت رو در مشهد از نمایندگی مجاز با گارانتی ماکروتل خریدم ۳۹۲ هزار تومن. کیفیت دوربین، صفحه تاچ و موزیک پلیر عالی است. باطری پرکار یک روز و استفاده کم به متوسط ۲ روز جواب میده. هنوز فرمویر رو عوض نکردم ولی این کار رو با راهنمایی این فروم انجام میدم.
فقط یک مورد. پشت این دوربین در هر ۲ مدل مشگی ساده و راه راه هولوگرام مشگی و قرمز تیره در بازار ایران وجود داره. مدل اروپا هولوگرام قرمز مشگی است و من خودم این مدل رو ترجیح میدم. خیلی شیک است. این مدل روی جعبه هاش rose black یا یک چنین چیزی نوشته شده. موقع خرید دقت کنید.
سلامنقل قول:
منم همین مشکلو داشتم وقبلا هم گفته بودم که یه خورده باطریش ضعیفه ولی کو گوش شنوا
(البته با عذر خواهی کامل از تمامی دوستان سامسونگی):10:
مگه از نظر شکل ظاهری هم فرق دارن؟نقل قول:
یعنی این مدلی که شما میگی شیک تره؟:13:
کلا باید قید فارسی رو بزنی.هنوز یه فرم ویر فارسی هم داده باید خدا رو شکر کرد.نقل قول:
برای هر زبانی تو دنیا بگی ساپورت داره هر روز هم فرم ویر میده..از بنگالی گرفته تا سواحلی و مالتی.
مالت کلا 500 هزار نفر جمعیت نداره.ولی فارسی...
خب از فارسي گزشتيم ... عربي خوب چي هست ؟
شما که از فارسی گذشتی فرم ویر درست حسابی اروپایی رو بزن.با عربی چی کار داری؟!!!نقل قول:
راستش من 2-3 تا فرم ویر عربی تو انجمن های عربی دیدم.اگه عربی بلدی سرچ بزن دانلودشون کن.
خب ميخام باهاش مسيج فارسي بزنم و بخونم ... حالا عربيم باشه بد نيست ... فك كنم كيبردش تو عربي فول اسكرين ميشه
من این روت 66 رو نصب کردم و کار می کنه می گه کجا هستم ولی نمی دونم چه جوری باید بیاد نزدیک و نقشه ی شهرو نشون بده اگه کسی می دونه بگه ممنون.....