ممنون لطف دارین.شماها فکر خودتون باشیننقل قول:
شما هم یه کلاس ترک چاپلوسی و ترک خود بزرگ دونی بری بد نیست.خودت اگه با ادب بودی این حرف بی ادبی رو به من نمیزدی
Printable View
ممنون لطف دارین.شماها فکر خودتون باشیننقل قول:
شما هم یه کلاس ترک چاپلوسی و ترک خود بزرگ دونی بری بد نیست.خودت اگه با ادب بودی این حرف بی ادبی رو به من نمیزدی
خوب روی steam که زده 4 روز دیگه بازی unlock میشه واسه استفاده ...
حالا از کجا می دونید Ubisoft هزینه ی زیادی متحمل شده برای ساخت این DRM ? منبعی دارید؟نقل قول:
ولی فکر کنم این آخرین بازیهایی باشه که Ubisoft برای PC میده چون واقعاً دهنصاببچش صاف شده، فکر کنید اینهمه هزینه برای DRM بعد نه تنها مشتریهای پولی شاکی هستن بعد مدتی DRM هم کرک میشه و تمام زحماتشون دود میشه، کلاً باید دیوانه باشه بازم برای PC همچین عناوینی بیرون بده چون غیر دردسر هیچچیز دیگهای نداره براش؛ فوق فوقش برای 200-300 هزاتا نسخه اینهمه دردسر ارزش نداره، 1/10 همین هزینه ساخت و انتشار نسخه PC رو برای تبلیغات روی نسخهی کنسولی بزارن دقیقاً کنسولها این فروش رو جبران میکنن تازه نسخه کنسولی گرونترم هست همین الان این SplinterCell رو روی PS3 بدن حداقل 4-5 برابر PC فروش میکنه.
شرکت ubisoft اگه برای pc باز هم بازی بسازه، دیوانه نیست. درسته که معمولا فروش بازی نسبت به کنسول کمتره، ولی 2 مساله رو نباید فراموش کرد :
- 200 -300 هزار تا نسخه برای یک بازی 60 دلاری حداقل میشه 12 میلیون دلار . و هزینهی ساخت بازیهای multi platform معمولا چیزی بین 15 تا 25 میلیون دلاره. درسته که در مقایسه با فروش بازی در کنسول فروشش کمتره ولی این همه پول به عنوان سود چیز کمی نیست.
- درسته که در مقایسه با فروش بازی در کنسول فروشش کمتره ولی هزینهی ساخت بازی برای PC نسبت به ساخت بازی برای کنسول خیلی کمتره .
در ضمن اگه واقعا ادعاهای شما در مورد SC - C درست باشه، UbiSoft همین الانش هم یک دیوانه به حساب میاد! اگه واقعا مساله به همین سادگی بود، چرا پس از ده ها سال هنوز برای PC بازی ساخته میشه؟
در ادامه باید بگم که این حرفها تا حدود زیادیدرسته مثل همین کرایسیس 2 که گفتند برای کنسول ها میاد فقط ولی برعکس شدهنقل قول:
میشینیم و میبینیم.
راستی بازی برای PC هم اومد 7.7 گیگ حجمشه دوستمونم فکر کنم لینکاش رو گذاشتن دیگه تورنتشم ریخته، فعلاً CloneDVD نسخه داده و کرک نشده ولی به زودی کرکشم میاد.
بحث PC رو از کنسول جدا کنین تا مثل AC II نشه !!!!
تا کی ما میخوام سورس هامون سایتهای فارسی زبان باشه؟ تا کی؟نقل قول:
منبع هم سایت پردیس گیم برید سرگذشت یوبی سافتو نوشته.البته اینو مدیران تبلیغ به حساب نیارند.
بابا ول کنین این مسخره بازیها رو.... هر جا میرم یکی میگه فلان سایت (فارسی زبان) فلان حرف رو زده؟ یه جوری میگید که رفتین با مصاحبه Maxime Béland تو یکی از سورس های معتبری تو زینه خبر مثل: vg47 یا kotaku یا CAVG رو خوندین.
ببخشید یه خورده تند حرف زدم ولی اینقدر از این پستهای مسخره دیدم که دیگه....:2:
من ناراحت نشدم شما تند حرف زدید ولی این سایتو گفتم که کسانیکه انگلیسیشون زیاد خوب نیست برن تو این سایت که قشنگ ترجمه کرده بتونن راحت بفهمن.اگه میخواین سایت خارجی کلی میشناسم بگم بهتوننقل قول:
دوست عزیز واقعا اگه اینطور باشه که شما میگین چرا شرکتی مثل Sega بازی مثل Total war رو فقط انحصاری برای Pc میزنه .:5:از این کار میتونیم اطمینان حاصل کنیم که حتما سود داره براشون که این بازی واقعا عظیم رو فقط روی Pc میدن.:46:نقل قول:
به نظرمن Ubisoft توی بازی های بعدیش نباید از این قفل استفاده کنه چون فقط براش هزینه داره هیچ سودی هم نداره .همین الان امولاتور اومده ولی value براش نیومده اونم هروقت بازی رو ارجینال دارها تموم کنن میاد روی نت.:27:
سلام
آقا من این بازی رو دانلود کردم . نصب هم کردم. اما فکر نکنم بتونم بازی کنم. چون همین الان وصل شده به DRM و ubisoft game luancher اومد بالا که احتمالا سریال بازی رو میخواد. کرکش اومد ما رو بیخبر نزارید.
دوستان اون کرک skidrow که برای اساسین بود رو ریختم تو گیم لانچر . بازی بالا اومد اما وقتی خواست وارد منو بشه ارور کانکت نبودن داد و اومد بیرون. فکر کنم skidrow بتونه یه کرک درست بده بیرون . بالاخره دستشون اومده چکار کنن.