مگه قرار نبود رضا صادقی البوم جدید بده تو تابستون
پس چی شد اصلا هیچ خبری نیست
Printable View
هنوز خبری منتشر نشده اگه خبری شد بلا فاصله اینجا قرار میدمنقل قول:
تور کنسرتهای تیرماه 1389:
زمان : ۱۹ تیر ====> مکان : سنندج زمان : ۲۳ الی ۲۵ ====> مکان : کرمان
زمان : ۲۷ الی ۲۹ ====> مکان : بندر انزلی
زمان : ۳۰ تیر الی ۵ مرداد ====> مکان : تهران (ارگانی)
رضا چرا دیگه زاهدان نمیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چون ایران خیلی بزرگه!!!نقل قول:
چند روز پیش مهمان یک مراسم باشکوه بودم . شادمانی مردم خوشحالم کرده بود و به رویش جوانه های امید واری در قلب آنها نگاه می کردم . نیم ساعتی گذشت و ناگهان صدای شادمانی مردم به اوج رسید . عده ای به احترام بر خاستند و عده ای دیگر هم به شدت تشویق می کردند .
رضا صادقی با عصای مشکی رنگش وارد سالن میلاد شده بود و مردم از دیدن او به وجد آمده بودند . من به دلیل شغلی که دارم تا کنون در صد ها برنامه ی بزرگ شرکت کرده ام و تقریبا عکس العمل مردم نسبت به همه ی چهره های سرشناس را سنجیده ام . اما این بار تجربه ی تازه ای برایم رقم خورد . رضا صادقی یک هنرمند ممتاز در عرصه ی موسیقی به حساب می آید اما مسلما به لحاظ حرفه ای چهره های بسیاری بر او برتری دارند . ولی بدون اغراق باید گفت که هرگز میزان توجه قلبی مردم با معیار های حرفه ای همخوانی ندارد . آنها دنبال صداقت و یکرنگی هستند و نه استادی صرف …
یک لحظه احساس کردم که شادمانی در چشمهای رضا موج می زند و تمام روحش از این استقبال بی نظیر به هیجان برخاسته . به گرمی برای مردم دست تکان می داد و با نجابتی کم نظیر نگاهشان می کرد .
یادم می آید زمانی که به شب شیشه ای آمد حتی برخی از مدیران سازمان هم برای دیدن او به استودیو آمده یودند و جالب آنکه همان زمان پخش صدای این خواننده از صدا و سیما حکم عجایب را یدک می کشید ! به هر تقدیر یادمان باشد که بسیاری از چهره های مورد اعتماد مردم برای رسیدن به این جایگاه زحمت فراوان کشیده اند و هرگز کسی با نیرنگ و دروغ در قلب مردم جای نگرفته است .
رضا صادقی زلال است و با جوشش خورشید از پنجره ی ذهنش به آسمان اندیشه های پر صداقت تابیده . این صبح صادق گوارای رنگ مشکی نگاهش باد .
رضا رشید پور
کد:http://rashidpour.com/
«کنسرت در تاریخ های ۲۲، ۲۳ و ۲۴ تیرماه هر شب در دو سانس در سالن خانه شهر کرمان برگزار خواهد شد و رضا صادقی به همراه گروه مشکی پوشان قطعاتی از آلبوم «یکی بود یکی نبود» و گلچینی از قطعات آلبوم های منتشر شده قبلی خود را اجرا میکند، سرپرستی و خوانندگی این کنسرت بر عهده رضا صادقی و رهبری ارکستر برعهده بهنام ابطحی خواهد بود.»
لازم به ذکر است بلیط فروشی این اجراها از روز سه شنبه در مراکز معتبر فروش محصولات فرهنگی و هنری شهر کرمان شروع خواهد شد و علاقه مندان برای تهیه بلیط این کنسرت می توانند با شماره تلفن ۰۳۴۱۲۴۴۱۲۴۴ تماس بگیرند.
سلام
کل این تاپیکو گشتم !
کسی میتونه لینک آهنگ " تو داری عوض میشی " رو. برام بزاره ؟
سلام خوبی هادی جان
بفرما ----------> دل سنگی از آلبوم کما
کد:http://slimhost.persiangig.com/audio/koma-sadeghi/3-Dele%20Sangi.mp3
با این آهنگ ((وایسا دنیا))پسر چقدر حال کردیم با هاش.....باب ماشین سواری تو حالت غم وغصه است..
مرسی (صادقی جان)
بچه ها کنسرت 19 تیر رضا تو سنندج برگزار شد؟