بالاخره بخش multi کرک میشه دیگه؟نقل قول:
اگه کرک شد یه ندا بدید:31:
Printable View
بالاخره بخش multi کرک میشه دیگه؟نقل قول:
اگه کرک شد یه ندا بدید:31:
اكانت EA ساختم موقع ارتباط سريال ميخواد
سريال فيك رو امتحان كردم قبول نكرد سريال شير شده اي هست ؟
به نظرم میاد این بازی توی سیستم های 64 بیتی اجرا نمیشه ، کسی هست که این بازی رو توی 64 بیتی بازی کرده باشه؟
خواهش میکنم سوال منم یکی جواب بدهنقل قول:
یه سوال، اینکه تو فضاهای بسته صدا یه مقدار اکویی بشه طبیعیه یا بازی من مشکل داره؟!
من تو ویستا 32 و xp 64 اجراش کردمنقل قول:
به نظرم میاد این بازی توی سیستم های 64 بیتی اجرا نمیشه ، کسی هست که این بازی رو توی 64 بیتی بازی کرده باشه؟
البته تو xp داخل مراحل بازی نرفتم
دوستان این مرحله 9 و 10 خیلی طولانی بود و خیلی طول کشید تا تموم شه . مراحل بعدی هم به همین صورت هست ( از نظر زمانی ) ؟
سلامنقل قول:
مرحله ی 11 و 12 هم طولانی هست تقریبا ولی 13 خیلی سولانی نیست
من رفتم ورژن C++ 2008 x64 و از سایت مایکرو سافت دانلود و نصب کردم اما متاسفانه بازم ارورنقل قول:
the application was unable to start correctly(0xc0000142). click OK to close the application
رو میده....:45:
آقا این ارور دیگه رفته تو مخه من شبا هم خوابه این ارورو میبینم.....یا ایها الناس کمککککککککککککک!!!! :(
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من روی WIN7 64bit راحت اجرا کردم.نقل قول:
---------- Post added at 01:52 PM ---------- Previous post was at 01:48 PM ----------
دوست عزیز این که شما میگید تو فضای بسته صدا می پیچه مربوط به صدا گذاری بازیه.نقل قول:
البته صدا گذاری بازی واقها عالی هست.
بازی خیلی خفنگه و کلا از همه چیز داریم لذت می بریم.
گرافیک و کنترل رو کنسول که خداس رو pc چطور میزنه؟
دوستان،اون مرحله که توی صحرا هستی(نمیدونم آدرس دقیق میدم یا نه)آخرش باید 2 تا هلیکوپتر رو بزنی،نمیشه هرکار میکنم!!
از دوستان کسی هست که از مرحله بعد از اون سیو داشته باشه؟یا اگه میشه بگید چیکارشون کنم؟فقط یک سرباز هم باهام مونده(اون عینکیه)!