بچه ها منم بالاخره تمومش كردم . تا به امروز بازي هاي زيادي انجام داده بودم و در كل عمري رو پاي بازي هاي كامپيوتري گذاشتم و جالب تر اينكه تا به الان بازي نقش افريني انجام نداده بودم چون از اين سبك خوشم نمي يومد . ولي وقتي اين بازي رو نصب كردم و شروع به بازي كردم داستان و گرافيك و حوادث بازي من رو به دنبال خودش كشيد تا جايي كه امروز تمومش كردم . در يك كلام ميشه گفت عالي بود . همه چي عالي بود داستان بازي - گرافيك بازي - شخصيت پردازي عالي بازي - صدا گذاري عالي تر بازي - فيزيك بسيار خوب بازي و همه همه دست به هم داده بودند تا يه شاهكار خلق بشه .... فقط چند تا باگ تو بازي بود كه اونا هم قابل چشم پوشي هستش . امتيازي كه به صورت توتال به اين بازي ميدم . 9.9 هستش و اون .1 رو واسه باگ هايي كه ديدم و بعضي چيزاي ديگه كم كردم .... من از الان بي صبرانه منتظر اومدن شماره سوم اين بازي هستم ....
و اما پاياني كه واسه من اونجوري تموم شد اين بود كه همه افراد من كشته شدند كه اخرينشون ميراندا بود و خودم هم وقتي از مهلكه فرار ميكردم به سمت سفينه تا فرار كنيم فكر كنم كشته شدم شدم چون تو نمايي اخر بازي فقط جوكر رو نشون داد كه با اون رييس مون حرف زد و تو يه نماي ديگه هم جوكر جلوي تابوت افراد گروه بود و يه كارت اطلاعات دستش .. و نگاهي به فضا داشت كه فكر كنم نمايي از نسخه سوم رو نشون داد كه موجودات فضايي دسته جمعي حمله ميكردند و اينجا بازي تموم شد .....
فكر كنم غمناك ترين نوع پايان بازي واسه من بوده باشه . اخه هيچ كسي از دوستام و خودم ( البته فكر كنم ) زنده نموندن ......
اين بازي هم رفت به ليست بازي هاي محبوب من تو دفتر خاطرات ............:10: