سلام خدمت همه
آيا کيفيت و شفافيت و درخشندگی سری استوديو با led به پای سونی ميرسه؟
کدام سری از لپتاپ های دل مودم اينترنال و کدام مودم اکسترنال دارند؟
متشکرم.
سلام خدمت همه
آيا کيفيت و شفافيت و درخشندگی سری استوديو با led به پای سونی ميرسه؟
کدام سری از لپتاپ های دل مودم اينترنال و کدام مودم اکسترنال دارند؟
متشکرم.
می خواستم بدونم xps1530 بهتره یا xps1340 . بیشتر از نظر گرافیک.
تشکر.
قدرت هیچ 13.3 اینچی به گرافیک 15.4 اینچی با همان مشخصات نمیرسد ... مطمئنا xps m1530
سلام
به نظرتون studio xps 16 بهتره ا hp hdx 16t?
البته از نظر بازی کردن
سلام.
Dell XPS 1530 با CPU ی 2.53GHz 6Mb Cash ، باس 1066 ش (T9400/T9500) و همچنين HDD ی 7200RPM ش نيست؟
سوال ديگه اينکه Dell Studio XPS يک سری جديد از Dell ه يا جزء سری XPS به حساب مياد؟
لطفا دوستانی که تواناییشو دارن راجع به precision DELL هم اطلاعات بدن. نقاط ضعف و قوتش چیه؟
سری studio تا جایی که من میدونم یه سری جدا هستش.نقل قول:
سلام اولاً که 1530 باس 1066 نداره یا حداقل من ندیدم! در مورد Studio XPS هم باید بگم که در واقع Dell اومده توی این سری قدرت سری XPS رو با ظاهر و امکانات مولتی مدیای سری Studio ادغام کرده و عملاً این یک سریه جداگانه است.نقل قول:
1530 با FSB 1066 داریم و جزو آخرین ورژن های 1530 هستن که دل بیرون داده و کم پیدا میشه ...نقل قول:
سری Studio XPS هم تلفیقی از این 2 سری هست و بیشتر دل این سری رو چون Studio زیاد گل نکرد و به اندازه Inspiron و Vostro و XPS فروش نرفت معرفی کرد و به نظر من بیشتر جنبه رقابت با FW سونی رو داره ...
سلامنقل قول:
منظورتون از کارايی بهتر 1537 نسبت به 1530 چيه؟
يعنی در واقع کسی که اکثر کارش با لپ تاپ، اينترنت، ديدن ويديو، ورد، فتوشاپ و ايناست، برای روز مبادا (بازی) يه لپتاپ با گرافيک قوی مناسب برای بازی بگيره (مثلا 1530)، کار درستی نکرده!
خيلی متشکرم.