نه دوست من شایعه ست شتابش 12تا13ثانیه هستش.....دوچرخه 18ثانیه نیست که این باشهنقل قول:
Printable View
نه دوست من شایعه ست شتابش 12تا13ثانیه هستش.....دوچرخه 18ثانیه نیست که این باشهنقل قول:
سلامنقل قول:
چرا پاسخ من رو نمایش ندادین
آیا فقط عادت دارین دیگران رو متهم و خودتون فرار کنید
این عادلانه نیست
لطفا یا این اعتراضتون رو حذف کنید یا پاسخ من رو نمایش بدین
شتابش رو راستش تایم نگرفتم و تست هم نکردم ! ولی در کل به نظر من ماشین زیاد جالبی نیست ! هنوز هیچی نشده از عقبش صدا جیر جیر میاد ! خیلی خیلی خشکه ماشین ! کلا زیاد محاسن نداره ! الانم 70 تا راه رفته میخوام بفروشمش ! چون فک کنم بعدا دردسر بشه !!نقل قول:
آخه این چیه - نه تهش و نه سرش و ... به هم نمی خوره ....
جلوی ماشین که اینقدر زشته با اون شیشه اش شده مثل اتوبوس اسکانیا ( شیشه ماشین رو می گم )
در کل با طراحیش حال نکردم .
لطفا بدون اغراق و بزرگنمائی و واقعی کارشناسی کنید و نظر بدید البته در مورد نظرات شخصی خب اون یه مسئله دیگه هست و هر کس سلیقه و نظری دارهنقل قول:
به هر حال هر نظری که شما بدید دل اونهائی رو کی میخوان این ماشین رو نگه دارن چرک میکنه
ممنون
مجید بابا
ضمنا نمیدونم چرا:
1- کسی به سوال قبلی من جواب نداده؟
2- یه ارسال هم ویژه ناظر انجمن بود که اونم .... آره دیگه!
صداي جير جير از كمكها هست يا كلا شاسي خوب سوار نشده بدنه لق وزنه؟؟؟نقل قول:
صداي جلو داشبورد چي صدا ميده ؟؟اون خيلي رو مخه!!!صداي موتور تو ماشين نياد؟؟
كولر و بخاريش چچورياس؟؟؟
كولرو حتما يه تست بزن
من ماشین و گذاشتم برا فروش تو سایت bama !
سلام به همه
اینجا که میایم سعی میکنیم خیلی با حال نشون بدیم
ولی
انگار دوستان حتی حال پاسخ دادن به یه سوال رو هم ندارن
بابا چقدر بگم هنوز تو کف محاسبه قیمتم
میخواید قسمتون بدم
این چیزی که میخوای تو چند صفحه قبل امیر موسرنوشته خوب نگاه کننقل قول:
نمایندگی شهدا یه دونه سفیدشو گذاشته بود تو پارکینگ من خودم برای اولین بار سوارش شدم از همه جهات نسبت به پراید بهتره ولی راستش من وقتی برای اولین بار از نزدیک دیدمش توقعم خیلی بیشتر از این بود ولی با توجه به این که دوستانی که گرفته بودن زیاد ازش راضی نبودن منم نظرم برگشتنقل قول:
راستش فکر میکنم ارزش خریدو نداره
---------- Post added at 08:25 PM ---------- Previous post was at 08:25 PM ----------
نمایندگی شهدا یه دونه سفیدشو گذاشته بود تو پارکینگ من خودم برای اولین بار سوارش شدم از همه جهات نسبت به پراید بهتره ولی راستش من وقتی برای اولین بار از نزدیک دیدمش توقعم خیلی بیشتر از این بود ولی با توجه به این که دوستانی که گرفته بودن زیاد ازش راضی نبودن منم نظرم برگشت
راستش فکر میکنم ارزش خریدو نداره