الطایر خودمون؟ واقعا؟ عکس میشه بزاری؟نقل قول:
Printable View
الطایر خودمون؟ واقعا؟ عکس میشه بزاری؟نقل قول:
نه اون الطیر نیست یه کارکتر که شبیه اونه !!!
همین آقای الطایر منظورمه . اسمشو یادم نمی یومد . ولی چندبار که دقت کردم یارو بیشتر شکل تروریست انتحاری هاست ...
باز هم باید منتظر شاهکار ACTIVISION باشیم.
من از همین تاپیک خوندم...نقل قول:
مشتاقانه صبر می کنیم...:5:نقل قول:
COD همیشه شاهکار بوده :20:نقل قول:
باز هم باید منتظر شاهکار ACTIVISION باشیم.
خداکنه رو فیزیک بازی بیشتر کار کرده باشن.
اینو تو 4 هم داشت ! (البته تو مولتی پلیر)نقل قول:
بهترین بازی میشه راستی یه جا خوندم نوشته بود اصلحه ها حالت کاستومایز داره فکرش رو بکن یه MP4 برداری بکنیش خدا
مثلا من یه m4 ور میدارم می تونم رنگش رو عوض کنم صدا خفه کن بذارم و چند نوع Scope آهان ! Grande luncher هم میشد بذاری پس فکر می کنین من برا چی 24 ساعت دارم بازی می کنمش ؟ :دی
نمی دونم چرا ولی از وقتی بازی از جنگ جهانی خارج شده یجوری شده . یعنی انگار اسمش با موضوعش نمی خوره . البته mw1 خیلی عالی بود و بهترین نکتش هم وجود عالی قدر کاپتیان پرایس بود که اون هم به رحمت ایزدی پیوست . کلی وقت سر این قضیه غصه خوردم . از رو تریلر mw2 هم فهمیدم که خیلی سیک بازی تغییرات کرده . نمی دونم به دلم می چسبه یا نه . امیدوارم بچسبه . من همیشه سیستممو با cod ارتقا دادم :D همیشه وقتی نسخه جدید می یومد می رفتم سریع می دیدم چه سیستمی می خواد بعد سریع ارتقا می دادم . الان هم فکر کنم رمم نکشه . رم چند گیگ می خواد این نسخه ؟
نقل قول:نقل قول:یه اسپم زده میشه پشت بندش اسپم ها میاننقل قول:
این پست منم به تاپیک بی ربطه امیدوارم هر 4 تا پست پاک بشه همین پست و 3 پست قبلی.
لطفا اگه حرفی برای گفتن ندارید خودتون رو مجبور نکنید که یه چیزی بنویسید و پست کنید که بی ارزش باشه