نه نمیتونه، گوشی و سیمکارت قضیش فرق دارهنقل قول:
میتونید یه سر هم به این فروشگاه بزنید chare.ir/index.php?target=categories&category_id=2750نقل قول:
Printable View
نه نمیتونه، گوشی و سیمکارت قضیش فرق دارهنقل قول:
میتونید یه سر هم به این فروشگاه بزنید chare.ir/index.php?target=categories&category_id=2750نقل قول:
فکر نکنم am604g قیمت اش 50 هزار تومن باشه am604 که وایرلس نداره 30هزار تومنه.نقل قول:
بین دو مدل پر طرفدار asus am604g و tp link 8901g موندم که کدوم رو انتخاب کنم
عضر می خوام منظورم این بود که حداکثر می خوام تا حدود 50 تومان هزینه کنم نهایت 55 تومان.نقل قول:
فکر نکنم am604g قیمت اش 50 هزار تومن باشه am604 که وایرلس نداره 30هزار تومنه.
امروز که تو سایت tp link رفتم دیدم مدل 8950Nd هم تو بازار ایران موجوده که قیمتش تو سایت55 تومان اعلام شده که بسیار مناسب به نظر میرسه.کد:www.chare.ir
از وایرلس سری n پشتیبانی میکنه و تا سرعت 150 Mb/s رو برای وایرلس جواب میده .
چند تا جایزه هم از مجلات معتبر کامپیوتر برده.
اینم لینکش:
نظر شما چیه این مدل ارزش خرید رو داره ؟ چون هنوز تو بازار جا نیفتاده و ممکنه مشکلاتی داشته باشه یا مانند دیگر محصولات tp link مدل خوبی از آب در خواهد آمد.کد:http://www.tplink.com/products/productDetails.asp?class=adsl&pmodel=TD-W8950ND
در ضمن این مدل بد جوری چشم من رو گرفته.
من وای فای میخوام. چی پیشنهاد میدید؟ این فروشگاه خیلی گیج کننده اس!نقل قول:
دوستان کسی این مودم رو داره استفاده کرده؟TD-W54KIT
اینم لینک یک مودم ای دی اس ال و یک مودم یو اس بی ای دی اس ال 52 تومن جمعا ایا این مودم کسی داره ؟چطور مودمی هست؟
کد:www.chare.ir/index.php?target=products&product_id=36038
من مودم d-link - dsl-2640u خریدم و از مخابرات سرویس میگیرم .
مشکلم اینه که چه سیم تلفن وصل باشه و چه نباشه چراغ dsl چشمک میزنه . هرچی توی راهنما رو گشتم نفهمیدم نشونه چیه !
لطفا کمکم کنید !
سلام دوستان بنده تو خونه دو تا کامپیوتر دارم که یکیشون نفتیه و دومی هم که تازه خریدم سرتونو درد نیارم میخوام adsl بگیرم برا هردو شیر کنم ولی از بد روزگار اولی کارت شبکه نداره و باید با پورت usb اونو به مودم وصل کنم و دومی رو با کابل شبکه تا اینجا درست ، ولی میخوام بتونم درایوهای کامیوتر رو هم شیر کنم ولی یه سوال؟
میشه از طریق مودم این کارو کرد یا نه؟حتما باید کارت شبکه بگیرم
فرض سوال:مودم از نوع دره پیتی و بیس تومنی (مودم / روتر ADSL2 TD-8811) میباشد
سلام رفقا من یه مودم وایرلس خوب میخوام تا 100 تومن
پیشنهاده شما چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نظر خودم linksys هست کلا مودم های این شرکت که زیر نظر سیسکو هست خوب هستن؟؟؟؟؟
یه مودم خوب بهم معرفی کنید ممنون
نقل قول:
TP-LINK 8901G گزینه خوبیه.
هم بردش خوبه هم قیمتش مناسبه هم امکاناتش خوبه
?????????????????????????:19::19:نقل قول: