با سلام
يه سوال از محضر دوستاني كه تازه گواهينامه موتور گرفتن
لطفا مراحل گرفتن گواهينامه و مدارك مورد نياز رو توضيح بدن
با تشكر
با سلام
يه سوال از محضر دوستاني كه تازه گواهينامه موتور گرفتن
لطفا مراحل گرفتن گواهينامه و مدارك مورد نياز رو توضيح بدن
با تشكر
به گزارش خبرخودرو ، شهروند پرتلاش و با انگيزه خويي 11 گواهينامه رانندگي گرفته است .
به گزارش خبرنگار خبرخودرو ، تورج فرازين که راننده شهرداري خوي است ، گفت : اولين گواهينامه ام را در سال 59 گرفتم و پس از آن به سبب علاقه به رانندگي در مراحل مختلف 10 گواهينامه ديگر گرفتم که از مهمترين آنها گواهينامه رانندگي گريدر ، بولدوزر ، بيل مکانيکي ، غلتک ، ليفتراک ، تراکتور و موتورسيکلت است .
وي افزود : در 20 سالي که شغل رانندگي دارم حتي يک بار هم تصادف نکرده ام .
سه شنبه، 6 مرداد 1388
khabarkhodro
سلام یه سئوال
مدت اعتبار امتحان کتبی چقدره ؟ و اگه چندین بار از امتحان شهری رد بشیم باید چیکار کنیم دوباره بریم آموزش از اول یا ؟
ممنون
دوست عزیز من جدیدا گواهینامه نگرفتم،سه سال پیش بود و تا اونجایی که یادمه مدارکی که نیازه همون مدارکی هست که واسه ماشین هم میگیرین یعنی شناسنامه و کارت و ملی و کارت پایان خدمت و به همراه کپی هاشون و دو سه تا عکس و دو سه تا فیش بانکی هم باید بریزی به حساب که شماره حسابش رو تو همون شهرک بهت میدن و همونجا هم بانک داره،فکر کنم در حدود سه چهار هزار تومن میشه..مدارک رو که بدی بهت کارتکس میدن،بعدش هم میری واسه معاینه چشم و امتحان آیین نامه و در صورت قبولی میری واسه امتحان شهر،یادت باشه موقع امتحان شهر حتما اصل شناسنامت همراهت باشه و در صورت قبولی دو روز بعد باید مدارک جدیدی رو که بهت اعلام میکنن رو ببری واسشون و تمام.نقل قول:
داداش سه سال پیش که اینطوری بود الان رو نمیدونم.فکر نکنم فرقی کرده باشه.
الان مال ما داره هوشمند میشه . پدرمون رو درآوردن از اسکن انگشت بگیر تا انواع آزمایش . یه آزمایش ازم گرفتن که یه هفتست منتظرم جوابش بیاد (بس که خفن بود) . قراره مثه کارتای اعتباری بشه که اطلاعات رو تو خودش نگه میداره
یعنی استعلام و ... کشک! پلیسه میکشه تو دستگاه زندگیتو میریزه بیرون! فعلا تو تهران آزمایشی داره انجام میشه
من از اولش شانس نداشتم
مدارکم همین بالایی هاست فقط آموزش اجباری اضافه شده!
خیر سرشون الکترونیکی شده ولی هیچ افسری دستگاه خوندنشو نداره. صادر شدنش هم که با خداس. من الان 45 روزه که امتحان دادم ولی هنوز خبری نیست. خدا میدونه کی دلشون بخواد بفرستن.
بچه ها اونایی که گواهینامشون قدیمی هست ، اونام حتما هوشمند میشند ؟ کی ؟
---------
یه سوال دیگه چه تخلفاتی گواهینامه ی یک ساله رو باطل میکنه ؟(کامل) اگر هم باطل بشه ، چه مراحلی داره و ...
دیر کردنش از راهنمایی نیست ، یا از آموزشگاهه یا از اداره پست !نقل قول:
خیر سرشون الکترونیکی شده ولی هیچ افسری دستگاه خوندنشو نداره. صادر شدنش هم که با خداس. من الان 45 روزه که امتحان دادم ولی هنوز خبری نیست. خدا میدونه کی دلشون بخواد بفرستن.
راهی برای پیگیریش هست؟ تا کی باید صبر کرد آخه؟نقل قول:
تایید میشه کار شهرک آزمایش تو یه هفته تمومه این پسته که گیر میکنهنقل قول:
دیر کردنش از راهنمایی نیست ، یا از آموزشگاهه یا از اداره پست !
اگه پارتی داشتی یه هفته ای میومد الان دیگه نمیدونم میتونی پیگیری کنی یا نهنقل قول:
راهی برای پیگیریش هست؟ تا کی باید صبر کرد آخه؟
اگه شما 45 روز که منتظری پس من که هنوز امتحان ندادم گواهینامم اسفند میاد!