سلا م به بروبچ , پیش خودم گفتم دفعه بعدی که میرم انجمن دیگه پک ایرانی کامل شده باشه ولی چند جا گیر کرده کار , یک ماه هر کاری میکنم حل نمیشه هر چند عوضش یک سری چیزای جدید اضافه کردم مثل وب سایت ایرانی و لوگو لیگ ایران در کنار صفحه ولی دو تا مشکل هست که دیگه می خواهم بیخیالش بشم اول اینکه عکس استادیوم تیم های ایرانی را نمیاره نمیدونم چرا , فقط ابومسلم را میاره (ورزشگاه ثامن) البته عکس شهر ها را میاره ولی استادیومها را نه و مشکل دوم و اصل کاری بودجه تیم هاست متاسفانه بودجه تیمها درست نیست البته بقیه تیم ها بودجه هاشون با هم تفاوتی نداره ولی استقلال و پرسپولیس بودجه را با 65 تا 75 میلیون میبندن که خیلی خیی بالاست علتشم لول بازیکناشون , لول بازیکنارو هم نمیشه تغییر داد چون لیگ ژاپن و کره امارات و بقیه کشورها هم تقریبا در همین حدودند در واقع اگر لول بازیکنارو کم کنم بودجه تا حدودی درست میشه ولی اگر این کار را بکنم اون وقت در مقابل تبم های آسیایی کم میاریم با توجه به جام باشگاه های آسیا که باید باهاشون بازی کنیم.حالا شما چی میگید با همین بودجه پک ببندم یا ... ؟!(ببخشید اگر یکم نا مفهمو م بود)