تمام گوشی ها غیر از گوشی بسیار زیبا و باریک و خوش دست و پیشرفته W960 i سونی اریکسون رو به افول هستند
Printable View
تمام گوشی ها غیر از گوشی بسیار زیبا و باریک و خوش دست و پیشرفته W960 i سونی اریکسون رو به افول هستند
ای بابا چکارش دارین اینطوری که شما دارین جنگ راه می ندازین نه این کاربر . به نظر من آی 8510 قابل مقایسه با آی 900 نیست چون توی یه کلاس نیستند و نمیشه گفت کدوم بهتره ولی من بخوام بخرم 100 در 100 آی 8510
سلام
در منورد این سیستم صوتی میشه یه توضیحی بدین .نقل قول:
استفاده از سیستم صدای DNSe 2.0 در انحصار سامسونگ
این گوشی صدای بلندی داره ( در حد N95 ) یا نه مثل بیشتر سامسونگ ..... ؟
لطفا در مورد صدای این گوشی ، چه در مورد زنگش و چه در مورد گوش کردن موزیک یه توضیحی بدید...
DNSe یکی از تکنولوژی هایی هستش که سامسونگ از خیلی وقت پیش روی MP3 player های خودش نصب میکرد .
یه جور سیستم تقویت کننده صدا هستش که صدا رو هم در اسپیکر و هم در هدفون با کیفیت تر میکنه ( برخلاف B&O که فقط در هدفون کاربرد داره )
INNOV8 چون اسپیکر استریو داره صداش هم متاسب با اسپیکرها هستش .. توی فروم های خارجی اصلا ندیدم از بلندی صداش ایراد بگیرن .
در مورد کیفیت صداش هم به قول Eldar تا قبل از عرضه این گوشی N91 بهترین صدا رو در بین گوشیها داشته ولی با عرضه این گوشی دیگه بهترین از INNOV8 در بازار نیست .
مخلصیم .
نقل قول:
یه پست سرشار از مطالب علمی:27:چقدر بار علمی ایشون زیاده نه؟:31:
رو که نیست.سنگ پای ...:27:نقل قول:
سلیم جان بیخیال.واسه ایشون حرف از سیستم عامل نزن که الان میگه گوشتکوب من(همون W960) سیستم عاملش Android ه.:19::31:نقل قول:
جدا؟؟؟؟؟؟چقدر خوشحال شدم که صداش خوبه...ممنون..نقل قول:
سلام كسي اين گوشي رو خريده؟ آخرين قيمتي من دارم 730 هزارتومان مدل 8گيگ.780 هزارتومان مدل 6 گيگ
چند تا سوال داشتم:
سيمبين سامسونگ با نوكيا چه فرقي داره؟ اينترفيس؟ برنامه خور؟ كار كردن با كدوم راحت تره؟ بازيهاي ngage روش نصب ميشه؟ تم هاي اين گوشي با گوشيهاي سري 69 ورژن 3 نوكيا مثلا n95 يكيه؟ فلش گوشي رو آيا مي توان همچونk750 به صورت دائم روشن نگه داشت؟ بلوتوثش چه جوريه؟ يعني ميشه مثل نوكيا همزمان هم ارسال و هم دريافت بلوتوث رو انجام داد؟ حجم فايل بوتوث دريافتي رو نشون مي ده؟ يا مثل نوكيا مي مونه؟ صداش چه جوزيه؟ در حد n95 هست؟ (از نظر بلندي و كيفيت) و آخرين سوال براي مني كه هميشه از نوكيا استفاده كردم و الان گوشيم n95 ، مي تونم بي درد سر از امكانات گوشي همچون gps اسفاده كنم يا نه؟
مي دونم خيلي سوالات زياد شد ولي از بس حرف حديث درباره مارك سامسونگ (صداش ،انتن دهي و ... ) شنيدم خسته شدم مي خواستم به من كمكم كنيد تا بتونم با آگاهي كامل اين گوشي ر و كه خيلي ازش خوشم اومده بخرم!
با تشكر!!!
سلام دوست عزیز .
سیستم عامل سیمبیان نوکیا با سامسونگ هیچ فرقی نداره و هر برنامه ائی که به نوکیا بخوره به این هم میخوره .
تم های N95 شاید نصب نشه چون این گوشی از FP2 استفاده میکنه و N95 از FP1 استفاده میکنه . تم های N96 و N85 و .... به راحتی قابل نصب هستند .
بازیهای N-Gage نه اجرا نمیکنه ولی این گوشی از چیپ گرافیکی استفاده میکنه که میتونین بازیهای 3D رو با 29 فریم در ثانیه یا کیفیت HD اجرا کنین برخلاف N96 که چیپ گرافیکی نداره و N85 که فقط 10 فریم در ثانیه رو اجرا میکنه . از جمله بازیهای پیش فرض هم FIFA 08 و Asphalt 4 HD هستش .
در حالت فیلمبرداری از فلاش گوشی به طور ثابت استفاده کنین .
بلوتوث گوشی هنگاه فرستادن فکر نمیکنم ( نجربه اکثر گوشیهای سامسونگ ) ولی دریافت بله میتونین . البته شاید سیمبیان سامسونگ در فرستادن هم این قابلیت رو داشته باشه .
بلندی صدا در حد N95 8GB و کیفیت هم فعلا رو دست نداره با بهم پیوستن 2 تکنولوژی DNSe و DSP .
GPS نوکیا قویتر هستش Nokia Map ولی Rute66 سامسونگ و Google Map هم خوبه که هیچ کدوم به پای Garmin نمیرسن . پس خیالت راحت .
پردازشگر گوشی مدل TI OMAP 2430 با توان 450 مگاهرتز و 128 مگابایت RAM هستش .
در آخر دوست عزیز این گوشی بهترین اسمارت فون موجود دربازار هستش .
مخلصیم .
میشه یهمقایسه ای بین CPU این گوشی با i900 و گوشیهای 95 و 96 و 82 و ... نوکیا بزارین؟
ممنون میشم.