درسته.نقل قول:
اگه اشتباه نکنم این قسمت 25 بود ..... چند قسمت دیگه مونده ؟؟؟؟
Printable View
درسته.نقل قول:
اگه اشتباه نکنم این قسمت 25 بود ..... چند قسمت دیگه مونده ؟؟؟؟
سلام
دوستان عزیز و نکته سنج لطف کنید و سعی کنید هر هفته روزهای متوالی و پستهای متوالی راجع به رینگ تون موبایل زلیخا و مدل موی بازیگران سریال و خوشتیپ تر بودن یوسف اوریجینال و کش اومدن زمان سریال و از این قبیل نکات اسپم خور بحث نکنید ! اینطور نباشه هر هفته یکی یه کشفی بکنه و بقیه هم تایید کنن و پست بدن . از هر ده تا پست پنج تا اسپم یا خلاف قوانین هست یه مقدار رعایت کنین تا مجبور نشم تاپیک رو جیره بندی کنم .
ممنون
چرا شخصیت های این فیلم اینقدر به کتاب سینوهه نزدیکه ؟( آمن هوتپ ، هورم هب ، سینوهه )
واقعا شخصیت سینوهه و حضرت یوسف در یک زمان در مصر بودن؟؟؟
بعید میدونم....
چون توی کتاب سینوهه حتی به غذایی هم که خوردن اشاره میکنه و امکان نداره که اگه حضرت یوسفی بود مطلبی در موردش گفته نمیشد
ولی من وقتی منابع عظیم و مهم آخر فیلم رو میخونم به سوال خودم شک میکنم
حالا باز نمیدونم کجای کار اشکال داره
مشكل اساسي كه در اين سرياله اينكه گذر زمان رو اصلا خوب نشون نميده
و گويا گذر زمان صرفا شامل بازيگران اصلي ميشود
در اين قسمت زليخا و بوتيفار بسيار پير شده بودن و چهره شون تغيير كرده بود
در حالي كه اون غلام سياه و اون زنان كه در مهماني زليخا بودن انگار نه انگار كه بيشتر 10 سال گذشته هيچ تغييري نكردن البته اين مطلب شامل ديگر بازيگران اين سريال هم ميشود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين صحنه ورود يوزارسيف هم خيلي هيجان انگيز بود 2 هفته ما رو معطل خودش كرد تا اينو نشون بده:13:
مثل صحنه ميهماني زليخا بود البته اون خيلي بهتر بود :20:
اين زن فرمانروا هم مثل اينكه زياد از يوزارسيف بدش .....:31:
:thumbsup:کاملا" موافقم البته در مورد گریم ... بوتیفار و زلیخای طفلکی جور بقیه رو کشیدن و نزدیک بیست ،سی سال پیر شدن:23:نقل قول:
در ضمن تصویر آخری که گذاشتین مربوط به الهام حمیدی میشه که نقش زلیخا رو بازی میکنه.اون موقعی که بوتیفار میمیره و زلیخا جوونتر از قبل و زیباتر میشه وبه همسر ی حضرت یوسف در میاد:27:
نه بابا این الهان حمیدی هست اما نه در نقش زلیخا بلکه در نقش همسر یوسفنقل قول:
زلخا هم وقتی جوون می شه بر می گرده به گریم اولش:31:
چه قدر فیلم کند پیش می ره دارن الکی کشش می دن اون موقع نابینا شدن یعقوب رو نشون ندادن :41:(قسمت بعد تعبییر خواب و ناتوانیه کاهنان)
یکم بیخ.دی کش میدن. مثلا از قصر تا زندان زاویرا رو نشون میده که یارو داره طی میکنه. حوصله آدم سر میره.
اره همينطوره بيخودي دارن كشش ميده و حوصله ادمو سر ميبره:13:نقل قول:
و به قولي كليات رو فداي جزئيات ميكنن
مسائل پيش پا افتاده و جزئي رو اينهمه كش ميدن
ولي مسائل اصلي و مهم سريال خيلي زود نشون ميدن و رد ميشن و فقط سمبل ميكنن:5:
الان داره دو قسمت ميده تا يوسف بياد و خودش براي فرمانروا تعبير خاب كنه ولي اين قسمت هم تمام شد و ....
راستي اين قضيه نابينايي يعقوب هم كه اتفاق نيوفتاد سريال تمام شد پس كي ميخاد نابينا بشه؟؟؟
گريم ايناروس خيلي تابلو هستش بعداز ده سال جوون تر هم شده!
نقل قول:
مطمئینن یوسف زمان سینوهه نبوده ولی دلیلی که باعث شده کارگردان چنین کاری رو انجام بده تنها به خاطر حدس و گمان بوده
اگه کتاب سینوهه رو خونده باشین بعد از اینکه فرعون بزرگ میمیره و پسرش فرعون میشه یک سری عقایدی رو با خودش میاره
اول اینکه به دشمنی با امون میپردازه و دوم اینکه یکتاپرستی را رواج میدهد.در معابد امون مجسمه ها ( همان بت ها ) را میشکند و جای انها را خالی میگذارد و میگوید خدای جدید در همه جا هست و دیده نمیشود.( همان پروردگار یکتا)
همچنین این فرعون جدید بر خلاف فرعونیان قبلی با خواهر خود ازدواج نکرد
سرانجام این فرعون جدید با حیله و نیرنگ امونیان و توسط خود سینوهه به قتل میرسد
راستی یه مورد دیگر تو این سریال چرا اشاره نشده که فرعونیان با خواهر خود ازدواج میکردند؟؟؟؟
به طوریکه وقتی سینوهه به سرزمین ترکیه امروزی وارد میشود و میبیند در انجا ازدواج خواهر و برادر ممنوع است بسیار تعجب میکند.
حالا به چه دلیلی تو این سریال هیچ گونه اشاره ای نشده من نمیدونم