اما باکس شما...
لزومی نداره که لایه های مختلفی رو بکار ببرید ، اگر یک لایه ی خوب رو استفاده کنید خیلی بهتره تا اینکه بخواهین از چند لایه مثل موکت و یونولیت استفاده کنید.
اگر باکسی که ساختید MDF هستش کارتون خیلی راحت تر میشه ، میتونید داخلش رو با فوم های جاذب صدا بپوشونید .
یونولین به علت اینکه سطح صافی داره نمیتونه برای لایه های رویی مناسب باشه ، یونولیت رو جاهایی بکار میبرند که بخوان بین 2 سطح یا مکان رو پروف کنند ، یعنی یونولیت مهمترین کارش اینه که مانع خروج صدا از باکس بشه.
میشه روی یونولیت رو یک موکت پرزدار(مثل موکت های جدید که برای اتاق خواب تولید میشن) چسبوند
اگر جنس باکس شما خوب باشه احتایج آنچنانی به یونولیت هم نیست ، چون حس میکنم نتیجه ی مکوس داشته باشه:13:
پشم شیشه به خاطر داشتن بیشترین پرز بهترین جذب رو داره ، استفاده از پشم شیشه یا فوم مخصوص باید اولویت شما قرار داشته باشه.
همه این موارد تجارب شخصی و شنیده هاست ، متاسفانه من تاحالا رفرنس خوبی در زمینه ی آکوستیک پیدا نکردم که بتونم مطالعه کنم برای همین پیشنهاد میکنم سری مقالات پنجگانه ی سایت گفتگوی هارمونیک رو مطالعه کنید :20:
چون من هم اگر بخوام صحبتی علمی در این زمینه بکنم باید از همین سایت نقل قول کنم:19:
قشنگتر اینه که خود منبع رو بهتون معرفی کنم تا مطالعه کنید:10:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در حین تحقیقتون اگر به منبع و رفرنس خوبی در زمینه ی Acustic Rooms برخورد کردید ، ممنون میشم معرفی کنید تا من و دیگر دوستان هم استفاده کنیم:46::7:
موفق و پیروز باشید
یا علی:11: