با سلام خدمت دوستان.بهترين آنتي ويروس در كنار فايروال اوت پست (نسخه پرو و آخرين ورژن) كدوم هستش؟البته آنتي ويروس خودشو نمي خوام.مثلا از بين آنتي ويروس كاسپرسكي و ناد كدوم بهتره با اين فايروال؟
Printable View
با سلام خدمت دوستان.بهترين آنتي ويروس در كنار فايروال اوت پست (نسخه پرو و آخرين ورژن) كدوم هستش؟البته آنتي ويروس خودشو نمي خوام.مثلا از بين آنتي ويروس كاسپرسكي و ناد كدوم بهتره با اين فايروال؟
سلام.چرا اینجا اینقدر غیر فعاله؟لطفا برای ورژن زیر سریالش رو لطف کنید:
Outpost Firewall Pro 2009 6.7 Build 2957.446.0711
در صفحه قبل سريال براي اين محصول معرفي كردم.نقل قول:
نقل قول:بله دوست عزیز.قبل زدن پست این رو امتحان کردم ولی کارد نکرد یعنی ارور داد که اشتباه هست یا برای این ورژن نیست.کمی با هم فرق دارن.اعداد آخرشون رو دقت کنید.لطفا سریالبرای این نسخه بدید.ممنون...نقل قول:
Outpost Firewall Pro 2009 6.7 Build 2957.446.0711
سلام.برای این نسخه که گفته بودم خودم پیدا کردم.می ذارم تا بقیه دوستان هم استفاده کنن.
Outpost Firewall Pro 2009 v6.7 (2957.446.0711)
Lifetime Serial:
--------------- begin ---------------
0Pv2FDKpgAjWqtdg0gBH6o1i6qORuHpmT6e629B
8ehAi7R/v0g8oIfhT+z/KjgArAnl73uc5DFtY/J
n5jl3GsI2Y12VRdT528wpzI7hYgJXBN7qq4pYGD
J/YYL9QvYdPZeZgUfEKKz3FNMQbNd1dLaJRCyrj
fhcNe02izGs1usUQ
=
----------------- end ----------------
راستی نوشته lifetime یعنی مثل این آنتی ویروسها دیگه بلاک نمیشه تا دوباره دنبال سریال باشیم؟دیگه راحت باشیم...؟!
سلام.
من از Outpost Firewall 2009 v6.7.2 استفاده میکنم.(Win XP)
از وقتی که SQL Server نصب کردم سرویسهای Outpost دیر اجرا میشن (حدود 2-3 دقیقه طول میکشه).
من تو این مدت تقریبا هیچ کاری نمیتونم انجام بدم.
آیا راه حلی برای این مشکل می شناسید؟
6.7.3 رو هم امتحان کن شاید مشکل رفع بشه. :46:نقل قول:
من آنتی ویروس کاسپراسکای روی کامپیوترم نصب هست و سپس اقدام به نصب6.7 Outpost Security suite کردم اما بعد از نصب بعد از چند ساعت با مشکل afwcore.sys مواجه شدم/
اما الان Outpost Firewall pro 6.7 نصب کردم اما بازم همین مشکل وجود داره! چه مشکلی هست؟
نقل قول:
مشکلش اینه که این فایروال و آنتی ویروس با هم نمیخونن. به همین راحتی. اگر نمیخوای از Outpost Pro دست بکشی آنتی ویروست رو عوض کن و مثلا Avira نسخه مجانیش رو نصب کن چون وب اسکنر نداره و با این فایروال مشکلی پیدا نمیکنه. آنتی ویروس های که از طریق ------ و وب اسکنر داده ها رو اسکن میکنند معمولا با این فایروال مشکل دارند.
Outpost Security suite خودش آنتی ویروس داره. اینم یادت باشه. :46:
سلام، من در گذشته به راحتی با این دو فایروال کار می کردم! من نمی تونم اسم ای مشکل را ناسازگاری دو فایروال بزارم!نقل قول:
در ضمن من هیچ آنتی ویروسی رو مثل کاسپر اینقدر قوی ندیدم که بخوام ازش دست بکشم!
من می دونم مشکل یه چیزی غیر از ناسازگاری هست.... چون با این دو برنامه همزمان چندین ساله دارم کار میکنم :5: