اوف.
من فکر کردم مثل nfs 6 میان بشکه میندازن و ماشین منفجر میشه:))
Printable View
اوف.
من فکر کردم مثل nfs 6 میان بشکه میندازن و ماشین منفجر میشه:))
پیشنهاد زیاده شما هم برو پیشنهاد بده اضافه کنن منم گفتم دوتا موشک ببندن به سقفش عین این ماشین جنگی ها بزنیم بترکونیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بالاخره موفق شدم فایلای vp6 رو با یه نرم افزار مخصوص mpg کنم . البته یه مشکلی هست . این vp6 یا mpg ها فقط تصویرن صدا نداره . البته آخرشو گرفتم . ولی تا بازی نکنی و اون چند تا ماشین پلیس نیان دنبالت اصلا حال نمیده!
توی undercover که میگن تفنگه . به نظر من خوب نیست . یعنی خوبه اما نه اینگه پلیس زرتی تیر بندازه بترکی!!
black black جان دستت درد نکنه. ولی این برنامهه چیه ؟ از کجا بگیرمش؟ توضیح بیشتر می دی؟
مگه لینکها کار نمیکنه؟نقل قول:
black black جان دستت درد نکنه. ولی این برنامهه چیه ؟ از کجا بگیرمش؟ توضیح بیشتر می دی؟
توضیح بیشتر اینکه با یه نرم افزاری چه جوری Mp3 رو به wave تبدیل میکنی،اینم مثل همونه اول بازی مورد نظر رو انتخاب میکنی بعد پوشه مبدا(source) روانتخاب میکنی بعدم پوشه مقصد (Destination) بعد هم از اون بالای برنامه مشخص میکنی که میخای اهنگها رو تبدیل کنی یا فیلمهارا
مثلا تو بازی رو تو این مسیر نصب کردی:
E:/Program files/Ea Games/NFS most wanted
در صورتی که بازی رو تو اون ادرس نصب کرده باشی پوشه مبدا فیلمها میشه:
E:/Program files/Ea Games/NFS most wanted/movies
گرفتی چی شد؟
__________________________________________________ __نقل قول:
نه عزیزم
در کل اسپورت کردن خالی ماشین بدرد نمیخوره
منظورم اینه شما باید لاستیک و نیتروژن خوبم بخری
اگه بخوای فقط به زیبایی ماشین برسی بجز سنگین تر شدنش کاری نکردی
یک خبر مهم :
من آخرین مرحله رو رد کردم
منظورم قسمت دزد و پلیس
مرحله 63 فکر کنم
همون که از اول بازه
5 تا ماشین6 در پلیس دنبالتن
خودتم یه ماشین زرد داری یه خط مشکی روشه
هر کی خواست بگه راهنمایش کنم.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------نقل قول:
سخت ترین این مراحل
مرحله 63 است اگه اشتباه نکنم
از همون اول بدون قفله
5 تا ماشین پلیس از اون شش دره ها دنبالتن و بدون نیتروژن با سرعت عالی میگیرنت
بدنه خیلی قوی دارنو در رفتن از دستشون خیلی سخته
راه حل ها:
اگه خواستین آف بذارین خصوصی جواب میدم
الان حال تایپ ندارم
:2::18::19:
کسی میدونه آپدیت Mw اومده یا نه
منظورم اینه که
رینگ بیشتر
نقش رو ماشین بیشتر
رنگ بیشتر
در کل برای نمای ظاهری ماشین همه چی اضافه بشه
هر کی داشت یه لینک بده ممنون میشم
شما بهتره اینجا سئوالتو مطرح کنی »
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=163
سلام
یه سوال داشتم. اون قسمت توی Safe House هست قسمت Select Car مثلا وقتی روی یه ماشین میایم یه ضربدر و جرثقیل روی اونی که باهاش خیلی بازی میکنم داره. میخوام ببینیم اگه 3 تا بشه چی میشه؟ اصلا برای چی هست؟
یه سوال دیگه هم دارم. بهترین راه برای پیچیدن توی پیجهای تند چیه؟ همون Speed Brakere ؟ آخه خیلی سرعتم رو کم میکنه. ترمز دستی هم که دیگه اصلا بیخیال!!!!
راستی من خیلی توی مرحله پلیسیها مشکل داشتم. بعد امروز با اینکه درجه به 5 رسیده بود یه راه خوب پیدا کردم که به همون باشگاهه وصل میشد. بعدا نقشش رو میذارم. خیلی جای خوبیه و پیشنهاد میکنم همه از اونجا برید! :دی
هر بار که ماشین شوما توسط پلیس متوقف بشه ، میره به پارکینگ پلیس ، شوما پول میدی و ماشینتو ازاد می کنی ولی فقط دو بار می تونی این کار رو بکنی ... اگر ماشینتون سه بار سابقه داشته باشه دیگه نمی تونین ازش استفاده کنین . هر بار ، یک ضرب در قرمز .نقل قول:
سلام
یه سوال داشتم. اون قسمت توی Safe House هست قسمت Select Car مثلا وقتی روی یه ماشین میایم یه ضربدر و جرثقیل روی اونی که باهاش خیلی بازی میکنم داره. میخوام ببینیم اگه 3 تا بشه چی میشه؟ اصلا برای چی هست؟
تو این سه چهار باری که بازی رو تموم کردم تا حالا از ترمز استفاده نکردم ... پیچ های تند روی نقشه شناسایی میشد ، نیترو ذخیره می شد ، نزدیک پیچ سرعت کم میشد ، با سرعت مناسب می پیچیدم و نیترو رو خالی می کردم و ...نقل قول:
یه سوال دیگه هم دارم. بهترین راه برای پیچیدن توی پیجهای تند چیه؟ همون Speed Brakere ؟ آخه خیلی سرعتم رو کم میکنه. ترمز دستی هم که دیگه اصلا بیخیال!!!!
سعی کنین همیشه یه ماشین تیز و سبک با جهش و شتاب بالا توی گاراژتون داشته باشین .
باشگاه یا استادیوم ؟نقل قول:
راستی من خیلی توی مرحله پلیسیها مشکل داشتم. بعد امروز با اینکه درجه به 5 رسیده بود یه راه خوب پیدا کردم که به همون باشگاهه وصل میشد. بعدا نقشش رو میذارم. خیلی جای خوبیه و پیشنهاد میکنم همه از اونجا برید! :دی
فعلا که آندر کاور خیلی داره شبیه این موست وانتد می زنه فقط فرقش اینه که خودت پلیسی !!! (اخبارش تو تاپیک خودش گزاشتم چیزهای جالبیه حتما بخونید !!!)
فک کنم منظورش همون استادیومه که یه جا هم برای پرش داره اونجا 10 تا ماشینم دنبالت باشن جا میمونن اتفاقا من برا دوستاننقل قول:
میخواستم پیشنهاد بدم برن اونجا برای پیچوندن پلیسا
راهی که سعید جان گفت خیلی راحت تره منم از این روش استفاده میکردم ولی یکی از دوستام هستش که با ترمز دستی میرهنقل قول:
و همیشه خدا هم منو میبره میخوای کار حرفه ای بکنی باید دریفت کشی کنی اون قسمتو اونم با ترمز دستی
خیلی سخته ولی اگه چندین بار تمرین کنی یاد میگیری منبع آموزشم فیلم سریع و خشن 3 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]