کسی نیست جواب داشته باشه
Printable View
کسی نیست جواب داشته باشه
دههنقل قول:
آقا رو
بابا sms دادم ظهری
deliver نشده من چه کنم!!!
دستت درد نکنه!×!
ولی اینا گفتن که تو سایت میزنن و از این چیزا!
کشک و دوغ بود؟
اونم اگه تمدید نمیکردن که دیگه اساسا با این طرف بودن --> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دسته شما مرسی!نقل قول:
1. ما که درشخون نیستیم پس برو بالای 16 ترم!
2. نمیگریم! مگه از جونمون خوب سیر شدیم!
3. خسته نباشن کلا
4. بابا 200 زیاده رو 150 اینا حساب میکردیم ها
5. دهه! پس نمره گرفتن از استاد پیچید؟
والا وضعه ما رو که میدونینقل قول:
حالا چه عجله ای داری
واستا ما هم بگیریم با هم مفیوض ومنور میشیم یه دفه
محسن جان..برای انتخاب واحد باید به اینصورت عمل کنی که تمام درسهای ترم قبلتو برداری .به همین سادگی :46:نقل قول:
چون همه رو رد شدی پس باید همه رو برداری..هیچ درس دیگه ای غیر از اینا نباید برداری..اینو زمانی که رفتم واسه ثبت نام بهم گفتن ..با اینحال میتونی خودتم سوال کنی .
اگه مثلا 3تا درس افتاده بودی باید همون 3 درس + 2 درس جدید بر میداشتی
چاکریمنقل قول:
شاید اون سایتی که اینا میگفتن اونی نبود که من دیدم ! گفتن برو تو برد آدرس سایت رو زدیم ببین..منم رفتم همونی رو دیدم که گفتم . شاید اشتباه از من بود. حالا فردا میرم اگه قرار شد بیای میزنگم بیای
دوستان چند سوال
1 ایا سیستم مشکل داره برای ارسال نمرات؟
2 ایا من دانشجو حساب میشم یا نه؟و ایا از سیستم مشمولیت سربازی میتونم استفاده کنم؟
3 در سایت نوشته 17 واحد میتونی برداری و تمام درس های من 15 واحده میتونم درس دیگه ای رو بردارم؟
4 ایا من جزء دانشجویان محسوب میشم یا دانشپزیران؟
5 ایا من باید بابت این درس های افتاده پولی بپردازم منظورم شهریه است؟
6 ایا میتونم سر کلاس برم یا نه؟
7 اگه همه رو نتونم پاس کنم چی چه اتفاق وحشتناکی میافته؟
8 ایا کسانی که در اعلام نتایج افتادن میتونن برن شکایت کنن و درخواست کارنامه کنند؟
پس من جزء اولین نفری هستم که همه درس ها رو افتادم ولی قبول شد نمونه بارز بین المللی شدم برید حال کنید
داریوش جان راه حل مشکلت رو پیدا کردم شما شماره داوطلبیت رو ورمیداری میبری دانشگاه پیام نور قسمت اموزش میدی طرف و میگی شماره دانشجوییم رو می خوام طرف هم شماره دانشجویی رو میده همین
کسی همچنین مشکلی نداشته.نقل قول:
محسن شما این پرینتی که گذاشتی از کجا آوردی؟منم میتونم ببینم چه درسهایی رو افتادم و چه درسهایی رو قبول شدم؟
دستت درد نکنه محمد جاننقل قول:
این برادر زمنده ی دلاوره جوانمرد حاج میثم جان گل زحمتش رو کشیدن
ایشالله فرصت بشه جبران کنیم همی!×!
مسنکه مقادیری باید تا شنبه صبر کنیم! چون اینا خودشون هم هنگ کردن! و گره خوردننقل قول:
شما وقتی که وارد سایت شدید و وارد اکانتتون شدید در قسمت اطلاعات جامع دانشجو کلیک کنید یک جدول وجود داره که اونجا اگر مشروط شده باشید در جدول نوشته شده کلیک کنید با سر و کله زدن بیشتر میتونید باهاش اشنا بشیدنقل قول:
حالا من یه چیزی میگم
منی که همه رو افتادم اونایی که رد شدند چی:19: