سلام
من تو قسمت سیو
clockwork and gears mechanical pit -past
گیر کردم.جایی که اهرم رو میچرخونه،اما بعدش نمیدونم چه کار باید کرد!
میدونم که باید برم بالا،اما چه چوری؟
Printable View
سلام
من تو قسمت سیو
clockwork and gears mechanical pit -past
گیر کردم.جایی که اهرم رو میچرخونه،اما بعدش نمیدونم چه کار باید کرد!
میدونم که باید برم بالا،اما چه چوری؟
اگر ممكنه بيشتر توضيح بده تا مشخص بشه كدام اهرم را ميگي
ببخشید شما منظورت همونجاست که از کایلینا یه شمشیر میگیری که پرنس اونو میزنه تو زمین یه اهرمی میاد بالا ؟نقل قول:
طرف مشکل رو گفت و رفت چندین روز پیش شما هنوز دنبالشین آره داداش همونو میگه مگه غیر از اونجا جای سیوی هست تالار اصلی رو میگه
فک کنم با اون مسیرهای بازی مشکل داشته ...
چهار تا مسیر هست وقتی اونو میچرخونی
یکی که بالا با پریدن از ستونها میرسی بهش
یکی مسیر جنگل رو نشونت میده
یکی هم مسیر اون ماشینها رو نشون میده
یکی هم هست که راه مخفیه اگر نگاه کنینن پایین دره یه دری هست که لایف آپگرید میکنه
سلام
من مرحله ي ساعت مكانيكي و باغ رو رد كردم و امدم توي سالن اصلي .اونجا داهاكا اومد و يك نفر را با خودش برد. بعد رفتم توي اتاق ساعت شني واونجا كالينا شاهزاده را برد توي همان سالني كه در با ان دو طاق بزرگ بسته بود و الان باز شده و با پرنس جنگيد.
من دو تا مشكل دارم
1- چه طور كالينا رو بكشم 2- ايا بعد از كشتن كالينا بازي تموم ميشه ؟ من هنوز سه تا از Life up gread مرحله ي زندان و كتابخانه را نگرفتم واصلا نمي دانم از كجا بايد به اين محلها برم ؟ 3 - شمشير scorpin را كجا بايد بگيرم؟
1.اکثرا دفاع و ضربه بهترین راه کشتنش هست
2.نه تازه شروع میشه حرفمو جدی تلقی کن
3.چون هنوز ماسک رو پیدا نکردی تا اونجا هارو ببینی
4. اونم تو حالتی که ماسک داری میگیری تو یکی از مراحل بازی هستش از کسی نمیگیری ور میداری از یه جایی تو جریان بازی هستش
موفق باشی
ماسك را كجا بايد بگيري؟
شما کا یلینارو بکش (البته نمیکشی در میره نامرد) به اونجا هم میرسی عجله نکن
من كالينا رو كشتم بعد يك فيلم پخش شد كه اخرش يك مجسمه شكست بعد پرنس گفت كه باdد در زمان حال باشم و بازي قطع شد .بعد از لود كردن مجدد بازي از ساحل جزيره (مراحل اول)شروع شد.من دوباره مراحل قبلي بازي رو رد كردم تا رسيدم به همون اتاقي كه كالينا رو كشتم.اونجا دوتا در باز بود.يكي طبقه پايين پيش ساعت شني كه يه اهرم هم داشت كه از داخل اون ميشد در روباز وبسته كرد و يه در هم اونجايي كه مجسمه پرنده شكست.اين دوتا در باهم در ارتباط بودند.اما تنها كاري كه ميشد بكني اين بود كه فقط ميتونستي از يه در وارد بشي واز در ديگه خارج وهيچ راه ديگه اي هم نداشت. البته من توي پستهاي ديگه هم خوندم كه يه نفر ديگه هم اين مشكل رو داشته ومجبور شده سي دي رو عوض كنه . من هم به خاطر همين دو تا سي دي ديگه خريدم البته از شركتهاي مختلف ولي اونها هم همين مشكل رو داشتند.
به نظر شما مشكل از س دي هست يا راه بخصوصي بايد پيدا كنم؟
من بازي رو با پلي 2 بازي ميكنم
اونجا باید دهاکا میله هارو بشکنه و بیاد که تورو بگیره (دمو) احتمالا اونجا از بازی بیرون میندازه بعضی بازیها ناقص هستش
شما سیو همون مرحله کایلینا رو نگه دار تا دوباره از اول نری
موفق باشی