سلام خدمت دوستان و اساتید عزیز
مشکلی که با 206 دارم اینه که چراغهای جلوش تنظیم نمیشن یعنی موتورشون سالمه ولی تنظیم نمیشن چراغ سمت چپی خیلی پایینتر از سمت راستیه. اینو چیکار میتونم بکنم؟شاید تکراری سوال کردم ولی جواب بدین ممنون میشم.
Printable View
سلام خدمت دوستان و اساتید عزیز
مشکلی که با 206 دارم اینه که چراغهای جلوش تنظیم نمیشن یعنی موتورشون سالمه ولی تنظیم نمیشن چراغ سمت چپی خیلی پایینتر از سمت راستیه. اینو چیکار میتونم بکنم؟شاید تکراری سوال کردم ولی جواب بدین ممنون میشم.
سلامنقل قول:
منظورتون از تنظیم نشدن چیه؟
یعنی اینکه وقتی دکمه ارتفاع رو میچرخونین نورا بالا پایین نمیشن؟
مدل ماشین چی هست؟ اگه از این جدید هاست و مارک کاسه چراغتوم مدرن هست عیب از فیش هاشه .
اگرم از اینا نیست یجا از نظر برقی مشکل داره.
در مورد اون نور چپ هم که گفتی خودش همینطوره اکثر ماشین های روز کمی چراغ سمت راننده نور رو پایینتر میندازه برای اذیت نشدن راننده مقابل:46:
سلام
ما یک پژو 405 انژکتوری داریم که تازگی ها وقتی ترمز می کنیم یک چراغی روشن میشه.
میخواستم بدونم که روشن شدن این چراغ به چه معنی هستش و آیا این اشکال داره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لنتت در حال تموم شدنه!
به درجه مخزن روغن ترمزش نگاه كن....ببين رفته پايين؟!
يه دستمال هم روش بكشي بد نيستااااا :31:
یعنی باید لنتاش عوض بشه؟ یا فقط روغنش کمه؟نقل قول:
چون همین الانش هم خیلی خوب ترمز میگیره.
راستی دستمال رو چی بکشم؟
سلامنقل قول:
نه دوست عزیز لنتاش تمومه دیگه.
ببین این لنتهارو به نحوی میسازن که به یه حدی رسید اخطار میده که لنت موقع تعویضش هست بهتر هرچه زودتر با مارک اصلی که برای 405 بهترین مارک تک استار اصلی هست حدود 33 تومنی هم قیمتش هست.:46:
نقل قول:
روي داشبورد دستمال بكش :31:
ببر بده بازديد كنن باباجون! :دي
تمام شدن لنت یا پاره شدن سیم رابط لنت.
دوستان یه 405 مدل 89 گرفتم ( تحویل فوری ) که 2000 کیلومتر بیشتر کار نکرده
اما یه مشکلش اینه که موتورش بد جور صدا میکنه حالت غرش
ماشینم وقتی دور موتورش هنوز به 4000 نرسیده صدای موتورش خیلی زیاد میاد و یه جورایی غرنه میکشه
اما من ماشین دوستمم که دوگانه سوز هستش ( روی گاز ) رو سوار شدم و دور موتورش رو روی 4000 که می آورم موتور خیلی نرم و بی صدا کار میکنه
در صورتیکه ماشین من که با بنزین هم هستش این مشکلو داره
علت چیه ؟ و چیکار کنم ؟
سلام..
من پراید 132 دارم و 30000 تا کار کرده و حالا می خواستم بدونم در این حد کار کرده وتا حالا هیچ چیزی شو عوض نکردم حالا چراغ check روشن می مونه ... می خواستم بدونم کدام قسمت هارو باید عوض کنم ؟
یک نفر هم سوار شد گفت بولبیرینگ هافرمان مشکل دارن آیا ضروری هست عوض کنم یا کار میده ..لنت ترمز و تسمه پروانه وغیره اگه تو این قسمت لازمه بگید ممنون...... .... ...