تو تهران فعاله منتهي بايد براي فعال كردن هزينه بدي كه اين سرويسو با تعرفه ي فضايي بهت بدن!نقل قول:
نوشته شده توسط farzad_sunrise1985 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نميدونم تا كي ميخوان ملتو سركيسه كنن
Printable View
تو تهران فعاله منتهي بايد براي فعال كردن هزينه بدي كه اين سرويسو با تعرفه ي فضايي بهت بدن!نقل قول:
نوشته شده توسط farzad_sunrise1985 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نميدونم تا كي ميخوان ملتو سركيسه كنن
خب خب n73 رو ردش کردم برگشتم سر 5610 قبلی خودم بیشتر بهاش حال میکنم کیفیت صدای بالا بدنه ضد خش باطری محشر ال سی دی که دیگه بی رقیبه دوربین عالی فیلم برداری عالی از اون مهتز خز نیست شاید سیمبین نداره ولی واسه من سیمبین مهم نیست جاوا هم کلی بازی و نرم افزار باحال داره البته زیاد مثل سیمبین نه ولی داره
ببين برنامه ها هستن وقتي تو go to اد كردم مي تونم باز كنم...
اما نمي تونم از جايي كه برنامه ها هستن بازش كنم...
ok.
ببین operamini یه ذره بدقلقه.من مرورگرای زیادی رو امتحان کردم که با تنظیمات گوشی جواب داد.البته من خودم گوشیمو تنظیم کردم نه با اس ام اس تنظیمات ایرانسل.
اگه برنامه های دیگه گوشیت به راحتی به اینترنت وصل میشن مثل(yahoo!go,download,wide get)مشکلی نیست.چون اپرا یه ذره اذیت داره که با چند بار رو لینک زدن درست میشه.من خودم با اپرا مینی وصل شدم.
وقتی برنامه ای مثل wide get که تو 5610 هست باز میشه یه E کوچولو بالا صفحه میاد.بعد باید یه مربع سفید دورش بیاد.
اگه E ظاهر میشه ولی مربع دورش نمیاد تنظیمات رو دستکاری کن و حتما در setting تنظیماتو در همه برنامه ها فعالش کن.
اگه حتی E هم نمیاد که هیچی!اصلا گوشی بنده خدا نمی تونه طرف وصل شدن به اینترنت بره چه برسه به وصل شدن.
وقتی خواستی تنظیماتو دستی وارد کنی این مسیرو برو:menu...setting...configuration setting...personal config sett
بعد add new و بعد web رو انتخاب کن.و مثل gprs تنظیمش کن.حتما هم active بشه.
بیشتر این برنامه ها مشکلشون با acces point هست. بنابراین تو تنظیمات accesspoint بیشتر دقت کنید.
در ضمن fire fox هم خیلی مرورگر جالبیه.امتحانش بد نیست.
شما که گوشیتون تو بازکردن برنامه مشکل داره یه نیگا به version که دادی فلش کردن بنداز.شاید 4.4 باشه.و به نظر من دوباره آپدیتش کن.برنامه ها هم با کامپیوتر نصب کن.شاید مشکل درست شه.رو فایلی که میخوای نصب کنی کلیک کن و
open with..nokia app installer رو بزن و بعد yes.برنامه ها تو حافظه گوشی نصب میشن.
کاملا تایید میشه opera خیلی مشکله مثلا یکی از اراداتی که همیشه میگرفت نتظیم تاریخ بود ولی من باهاش مشکل ندارم الان هم کلی برنامه ymtini/ yahoochat /nimbuzz/mp3 tols و... که خیلی باحالا مخصوصا mp3 tols که محشره میتونید از داخل گوشی هر تیکه از فیلم با اهنگ مورد نظر رو بردارید خیلی باحالهنقل قول:
دوستان ظاهرا آپدیت جدید با ورژن 8.30 اومده و چند روزه Release شده. کسی خبری داره چطوره ؟
دوست عزیز سایت نوکیا چک کردن 6.60 اخرین ورژن بود جدید نه امده هنوزنقل قول:
شما کجا دیدین؟
دوستانیکه با opera مشکل دارند از نرم افزار UCWEB6 استفاده کنند سرعت عالیه خیلی هم خوبه من دارم خیلی وقته دارم استفاده میکنم هیج مشکلی نداره و راحت کار میکنه
پسورد:کد:http://30mbian.com/archives/java/UCWEB6_java%5Bwww.30mbian.com%5D.rar
کد:www.30mbian.com
سلام به همه
من 5610 دارم ولي در هنگام صحبت كردن صداش پايين نميدونم مشكل از كجاست كمكم كنيد
کمک فوری
security code گوشیم یادم رفت چکار کنم دست یکی از دوستام بود نمیدونم چه شد الان هر چی میزنم error میده