دوستان
من امروز از کل سی دی فروشی های پاساژ ایران و رضا و ده بیست تا خدمات کامپیوتری دیگه، راجع سیمز 3 پرسیدم. ولی آخر سر بازی را پیدا نکردم. ضمنا همه هم می گفتن که سیمز 3 غیر مجازه....!!! جریان چیه!!؟
Printable View
دوستان
من امروز از کل سی دی فروشی های پاساژ ایران و رضا و ده بیست تا خدمات کامپیوتری دیگه، راجع سیمز 3 پرسیدم. ولی آخر سر بازی را پیدا نکردم. ضمنا همه هم می گفتن که سیمز 3 غیر مجازه....!!! جریان چیه!!؟
اینو ببینید روزشمار بازی سیمز 3 که از طرف خود سایت سیمز 3 ساخته شده
من وقتی این بازی رو دیدم از سیمز سه نا امید شدم ولی وقتی فهمیدم که این بازی سیمز اصلی نیست خیلی خوشحال شدم.ولی همین هم بازی قشنگیه(فروشگاه p30world نامردی کرد به ما نگفت که دموی بازیه)کد:http://thesims3.ea.com/flash/countdowntimer/sims3_en.swf?gid=Amazon
امروز بازی دستم رسید ...
خواستم یه پستم باحال بزنم ولی وقتی پست های شما رو دیدم ناامید شدم ...
به احتمال 90% سر هممون کلاه رفت ...
مرسی !
من بازی Sim3 رو از p30world گرفتم نصب هم شد اما برای شروع بازی میگه یک کد از اینترنت وارد کن.لطفا یکی سریعا کمک کنه.
دوستانی که اعتراض دارند کسی اونا را به خرید بازی مجبور نکرده بود میتونستند قبل از خرید تحقیق کنند !
خيلي ممنون از راهنمايتون :19:شما هم جاي ما بودي همين كارو ميكردي؟:47:نقل قول:
ماستبند نميگه ماست من ترشه.از كي بايد تحقيق ميكرديم لابد مدير سايت ميپرسيديم اونم ميگفت نسخه ي امتحانيشه!:18:
دوستان یکم هم حق رو به فروشگاه بدیم اونها از کجا می خواستن بدونن که نسخه امتحانیه؟
نه رو جعبش چیزی نوشته نه تو خودش اصلی از امتحانی بودن نام برده شده؛ ولی من به قیمت ها اعتراض دارم خیلی زیادن.
خب دیگه دوستان بهتره دیگه زیاد اسپم ندیم تا خودمون بن نشیم....
و بهتره با بازی ور بریم تا وقتی نسخه اصلیش اومد بلد باشیم بازی کنیم: دی
دوست عزیز این بازی را گروه reloaded ریلیز کرده که یکی از گروه های خوب و باتجربه ساخت crack بازی هست و اکثر بازی هایی که منتشر میکنه نسخه اصل هست ... حالا این بازی این مشکل رو داره !نقل قول:
البته razor هم این بازی رو به ریلیز کرده که ظاهرا نسخه کامل هست !
کد:Reloaded release is not final. If you compare the file located in:
x:\Game\Bin\code_version.txt you will get these informations
Razor1911: description=Version: 0.DL-0.0.11195 Changelist: 625803
Reloaded: description=Version: 0.DL-0.0.11190 Changelist: 624575
If you compare the versions of TS3.exe you will get these infos:
Razor1911: 0.0.0.11195 (April 30. 2009 04:55:28)
Reloaded: 0.0.0.11190 (April 23. 2009 07:53:19)
عکس از بازی نمی زارید