هنوز نه متاسفانه.نقل قول:
fs دومی هم که برای دانلود گذاشته بودید زبان آذری نداشت.
فعلا در حال جستجو هستم.
Printable View
هنوز نه متاسفانه.نقل قول:
fs دومی هم که برای دانلود گذاشته بودید زبان آذری نداشت.
فعلا در حال جستجو هستم.
ببين يه سر به اينجا بزننقل قول:
به غير از اون ورژن فريموري كه دارين ميتونين ورژنهاي ديگه هم دانلود كنين و فلش كنيينکد:http://www.seusers.com/forum/local_links.php?catid=497
حتما پيدا ميشه
سلام دوستم.ميتونم يه سوال كنم؟ ميخوام روي گوشيم كه K810 هست قفل بذارم.بايد چي كار كنم؟؟؟ :41:
منتظرم.
سلام گوشي من کا810 هست قبلا پچ الف با آخرين ليب رويش نصب بود وقتي اونها را پاک کردم و الف مدل 5 را نصب کردم پيامي مياد که نوشته :
Illegal liberary size
اين يعني چي؟ و بايبد چه کار کنم. در ضمن ليب را حذف نکردم و آخرين آپديت اون را هم از همين سايت گرفتم از امضاي آدرنالين.
مدل گوشي و نسخه نرم افزار :
R8ba024 ----- k810i
البته خودم با ستول فلاش کردم و اين نرم افزار را روش ريختم.
اگه ممکنه کمک کنيد.
سلام
ببخشيد اول اينكه مي خوام بدونم پچ smilies_battery_pack درست كار مي كنه و مشكلي نداره؟ بعدم ميخوام گوشيمو(k810) از R1KC001 به R8BA024 تغيير بدم ببينيد مراحل درسته؟
اول فايل
K810_R8BA024_MAIN_GENERIC_SM_RED52.mbn
بعد فايل زير
K810 R8BA024 FS M EAST N AFR RED52.fbn
و بعد كاستومايز فارسي : Generic_CDA102568_6_M_EAST_N_AFR
فلش رو ميزينم و بعد گوشي رو در حالتي كه خاموش هست و دكمه c رو نگه داشتيم به كامپيوتر وصل مي كنيم.
درسته؟
در مورد سوال اول بايد بگم كلا بعضي از پچ هاي گرافيكي مشكل دارن ولي اكثرا كار ميكنن ولي اگردرست كار نكرد يا اشكالي به وجود آورد مشكلي نيست شما همونطور كه نصب كرديد همونطور هم پاكش ميكنيد.نقل قول:
در مورد سوال دوم هم بله درسته فقط قبلش usb flash driver را نصب كنيد تا برنامه گوشي را بشناسه.
منظور از روي گوشي كدوم قسمت هست ؟نقل قول:
اگه منظورت صفحه كليد هست برو به تاپيك پچ براي گوشيهاي db2020
و پچ مورد نظر را نصب كن
از اينجا :کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=206096&page=86
اين سوال جاش اينجا نيستنقل قول:
اينجا بحثهاي و سوالات مربوط به تبديل و فلش اين دو گوشي هست
يا تو كلوپ كا800 بپرسيد
و يا در قسمت elf پك
سلام من ابتدا ماين رو دانلود کر د م ولي اف اس يادم رفت ماين ر و تو قسمت فايلز اد کردم گوشيم به کا810 تبديل شد ولي ديگه نميشه توش درايو صدا و پچ ريخت من هم با باکس وهم بدون باکس فلشش کردم ولي درست نشد لطفا ر اهنمايي کنيد اگه می شه فایل ر یست فریمور R8b a024 رو بذ ار ید:41::2:
سلام من ابتدا ماين رو دانلود کر د م ولي اف اس يادم رفت ماين ر و تو قسمت فايلز اد کردم گوشيم به کا810 تبديل شد ولي ديگه نميشه توش درايو صدا و پچ ريخت من هم با باکس وهم بدون باکس فلشش کردم ولي درست نشد لطفا ر اهنمايي کنيد
اگه میشه فایل ریست فریمو ر R8ba024 رو بذارید