من فکر نکنم مگان 2000 ثبت نام کنن تا اونجا که من میدونم واردات مگان 2000 متوقف شده . الان مگان 1600 ثبت نام میکنن که مثل اینکه به گفته خوشون 40-50 درصدش ایرانیه .
من فکر نکنم مگان 2000 ثبت نام کنن تا اونجا که من میدونم واردات مگان 2000 متوقف شده . الان مگان 1600 ثبت نام میکنن که مثل اینکه به گفته خوشون 40-50 درصدش ایرانیه .
به نظر من مگان از همشون بهتره.چون من کسی رو میشناسم که داره و خیلی ازش راضیه
آره
يه نفر پيدا بشه مثل ايرانسل بزنه تو كار اين دوتا شركت ايران خودرو و سايپا اون وقت وضع ماشين درست ميشه
فكر ميكنند هر كاري بخواهند ميتونند سر ملت در بيارند
لطفا يكي راهنمايي كنه!!
من از اپل كورسا خيلي خوشم اومده ، شكل و قيافه گلف زياد جون پسند نيست البته نظر شخصي هست.
حالا به نظرتون چي كار كنم؟ چه جوري يه اپل كورسا تميز پيدا كنم؟ پاركينگ ميتونم پيدا كنم؟ ميشه به كارشناسايي اونجا اطمينان كرد؟ تميزش رو چند گير بيارم خوبه؟
اپل رو بی خیال از پراید هم موترش ضعیفتره .خرجش بالاس .قیافه خوشگلی داره .ولی با این پولی که میگی یه گلف گیرت میاد .با اینکه اولش گلف زیاد قشنگ به نظر نمیرسه ولی دوام بهتری داره .البته خودت میدونی .
حالا از ما گفتن پراید شرافتش بیشتر از کورسا هستش .چون حداقل اینو داره که راحت میشه با کمی خرج یه موشک ازش ساخت .مثلا با 800 هزار میتونی یه موتور مزدا به حجم 1800 سی سی انژکتوری با 16 سوپاپ روش سوار کنی که سر جمع خرج اتاق و شاسی و گیربکس و ترمزش هم بخوای خوب باشه میاد 1.5 میلیون خرج میشه عوضش دیگه بنز 350 هم حریفت نمیشه .فقط یه اشکال داره دیگه نمیتونی ماشین رو بفروشی یا راحت بیرون بیاریش.چون اگه بگیرن توقیف میشه و پلاک و کارتش ابطال میشه .
گلف ضاتا ماشین اسپورتی هستش جادار و بزرگ و با دوام .کلا خصوصیات یه ماشین آلمانی رو داره .
ولی یه چیزی بازم میم منم الان موندم یه پراید مدل پایین هاچ بک بخرم و یه بلایی سرش بیارم یا یه گلف نیمه تمیز پیدا کنم و یه کم برسم بهش .اون روز یه نسل 3 دیدم کمی از ریخت افتاده بود .اگه قیمتش مناسب باشه میرم دنبال اون
آخر حرفم کورسا رو ولش به جاش یه پراید مدل 78 یا پایینتر پیدا کن اگه هم کره پیدا کردی چه بهتر.ولی از گلف نمیشه گذشت
من که آخرش نفهمیدم تو چی انتظار داری ؟میخوای ماشین کمی پرفرمانسش بالا باشه ؟یا راحت باشه و شیک باشه.
اگه مگان 2000 نیست بیخیال شو .چون موتور جن2 با همون حجم خیلی بالاتر هستش .به خدا مزدا از مگان سر تره .
مگان 2000 به احتمال قوی فعلا نباشه اینا هم هر چی دلشون بخواد از ماشین میزنن تا جیبشون بیشتر بمونه .
تنها ماشینی که تو مدت تولیدش دیدم پیشرفت کرده همین مزدا بود و هستش قیمت مناسبی هم داره مزدا3 تیپ3 با موتور 2000 و با همه امکانتش 33 میلیون قیمت داره
نميشه موتور پرايد رو روش سوار كرد؟ نظرتون چيه؟
آخه گلف اينجا يكيش هم پيدا نميشه و همه ميگن، گلف ماشين خوبي هست ولي اوني كه ميفروشتش اينقدر دونده كه حاضر شده بفروشه !! چون ماشين خوبو كسي نمي فروشه...
حالا موندم چي كار كنم؟
ادم مگه ديوونست موتور پرايد بندازه .اگه مي خواي موتور بندازي پرايد هم مي توني بخري 1 مليون برو موتوره بي پي 1.8 بنداز بعد صفر تا 100 پرايد ميشه 3 ثانيه .اگرم بيشتر پول داري بي پي 2 يا 2.4 بنداز كه صفر تا 100 ميشه 2 ثانيه .:31:نقل قول:
نقل قول:
هم راحت باشه هم شيك باشه هم اينكه از نظر قدرت ماشين و قابليت هايي كه داره بالا باشه:31:
چون همونطوري كه گفتم تا 30 - 33 ميليون ميتونم پول بدم پس ميخوام توي اين رنج بهترين رو انتخاب كنم
خودم نظرم مگان هستش اونم 2000 ولي به شخصه علاقه ايي ندارم كه محصولي كه ايران ميخواد بزنه رو بخرم ولي اگه از قابليت هاش كم نكنه و پولش هم كمتر يشه حالا ميشه يه فكريايي كرد:31:
درباره مزدا 3 همونطوري كه گفتم از نظر قيافه ok هست فقط نميدونم چطوري دراومده ولي همونطوري كه شما و بچه هاي ديگه گفتن مزدا خوب ماشيني هستش فقط مي خوام اينو مطمئن بشم كه توي رقابت بين مزدا و مگان كي بازي رو ميبره همين بازم ممنونم كه كمكم كرديد:10: