همه دوستان key برای kis 7.0.0.125 معرفی می کنند . کسی key جدید بجز 4 تای قبلی برای kav7.0.0.125 نداره؟ من 5 تا کامپیوتر تو شبکه داخلی دارم که هر کلید فقط روی یکی از اونها نصب میشه. از 4 تا هم یکیش تو blacklist رفته. ممنون میشم کمکم کنید
Printable View
همه دوستان key برای kis 7.0.0.125 معرفی می کنند . کسی key جدید بجز 4 تای قبلی برای kav7.0.0.125 نداره؟ من 5 تا کامپیوتر تو شبکه داخلی دارم که هر کلید فقط روی یکی از اونها نصب میشه. از 4 تا هم یکیش تو blacklist رفته. ممنون میشم کمکم کنید
کرک یا سریال
kaspersky internet security 7.0.1.250 beta
اينهم 2 تا Activation Code كه تازه امروز منتشر شده.اميدوارم بلوك نشه:نقل قول:
براي نسخه 7 محصولات كاسپر:
KAV: FHJ4S-R1XEX-5BW3T-JYEKB
KIS: T1JVS-NNMBD-K1QTN-SUBP8
Kaspersky For Windows Workstation : W6MYU-MEHAZ-B61T9-2VVAM
Kaspersky File Server : DDQY2-NAFMK-1Q8JY-1H8JH
اميدوارم مورد استفاده دوستان قرار بگيره.
آقا اگر امکان داره من رو راهنمایی کنیدنقل قول:
من تا به حال اینجوری که شما کد رو گذاشتید استفاده نکردم.
نمیدونم به چه صورت این مدل کد رو به برنامه بدم:41:
دوست عزيز در تاپيك زير دوست عزيزمون Nine توضيحات لازم را با تصوير قرار داده اند.شما قسمت مربوط به آنتي ويروس را مشاهده بفرماييد.نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=19531&page=79
سلام
گفته بودین صبر کنم تا سایت کسپر خونه تکونی بکنه بعدش بیام و رجیستر کی درست رو بگیرم
الان کی جدید موجوده واسه
kis7.0.0.119
ممنون میشم یکی به دادم برسه
من تنظیمات سیستمم رو طوری تغییر دادم که به صورت دستی اپدیت بشه و الان نیاز به اپدیت کردنش دارم
ولی مسلما کی میره توی لیست سیاه
چند تا كليد گذاشتم كه بايد تست كنيد.يكي از اين كليدها كه در 2-3 صفحه قبل گذاشتم فعلا بدون مشكل داره كار ميكنه.منتظر هم نباشيد.از همين كليدهاي موجود استفاده كنيد.فعلا چندتايي از اين كليدها كار ميكنند.نقل قول:
آنتي ويروسش كه تاثيري در سرعت اينترنت نداره.در مورد Internet Security هم بعيد ميدونم آنقدري سرعت اينترنت را پايين بياره كه البته تا حدودي به تنظيمات هم بستگي داره.نقل قول:
سلام.من از key كه جنابhamilton عزيز داده بودند استفاده ميكنم و كار هم ميكنه (البته تا 8 / 2008 ) .
وقتي آپديت تموم ميشه همه چيز خوبه ولي وقتي پس از چند بار reboot شدن (خاموش و روشن شدن ) نگاه ميكنم ميبينم باز قسمت آپديتش قرمز شده!!!!!ولي به محض اينكه وصل ميشم مينويسه كه آپديت كامل شد و اين چرخه ادامه دارد...
من نمي دونم مشكل از key اون هست يا مدلش همينطوريه!!!
لطفا راهنمايي كنيد.
سلام.ببينيد دوست عزيز اگر Key مشكل داشته باشه و در ليست سياه باشه فارغ از تاريخ اعتباري كه داره يك پيغام قرمز رنگ هميشه وجود داره كه نوشته شده كه كليد شما در BlackList قرار داره و بايد يك كليد جديد خريداري نماييد و از طرف ديگه اصلا كاسپر در اين حالت آپديت نميشه.نقل قول:
هشدار آپديت نبودن در يك روز نبايد ظاهر بشه مثلا اگر شما 2-3 روز اين آنتي ويروس را آپديت نكنيد پيغام آپديت نبودن ميده.
باز اگر مشكلي داشتيد يك عكس هم از قسمت Activation و هم از قسمت Update بذاريد تا بيشتر بررسي كنيم.
موفق باشيد