اينجا رو بخونيد:نقل قول:
http://www.hamshahrionline.ir/News/?id=64372
Printable View
اينجا رو بخونيد:نقل قول:
http://www.hamshahrionline.ir/News/?id=64372
با سلام.
من هم توی منطقه رسالت میشینم (حجاب)
دیروز رفتم نمایندگی صبانت یه 128 سفارش دادم. گفتن یه هفته دیگه وصل میشه.
حالا می خواستم بدونم این وصل کردنش چطوریه؟ یعنی چیکار می کنن؟ مخابرات کاری می کنه؟
مدتی که طول میکشه این کار رو انجام بدن به چی ربط داره؟ ممکنه که بیشتر یا کمتر بشه؟
یکی از اعضا (تهران) می گفت که برای من 2 ماه طول کشید.
eleram، مثل اینکه شما هم تقریباً با بنده هم محلی. برای شما چقدر طول کشید وصلش کنن؟
می بخشید که این سوالات نامربوط رو پرسیدم :)
با تشکر
من صبانت دارم( 128) اما سرعت دانلود اون جوری که شما می گید نیست سرعت دانلود از 80 شروع میشه و روی 50 و یا حتی 60 باقی می مونه . اتفاقا از همین مایکروسافت هم فایل گرفتم (تازه شبانه که سرعت ها پایینه) حتی با 70 بعضی مواقع دانلود می کردم.
سلا م خدمت همشهريهاي عزيز
ميخواستم بدونم مبلغ آبونمان سرويس Adsl شما روي قبض تلفن چقدر مياد .واسه من هر دوره حدود 3000 تومان بود ولي اين دوره 6000 تومان رو قبض تلفن اومده . ميخواستم بدونم در مورد بقيه دوستان چطور هست؟
در ضمن در مورد مبلغ قانوني اين آبونمان كسي چيزي ميدونه كه چقدر بايد باشه ؟ اون 6% كه ميگن 6 درصد چي هست ؟ مبلغ قرارداد ؟
با تشكر
ماهيانه 3000 تومان.نقل قول:
در قبض هاي مخابرات هم كه دو ماهه يكبار صادر مي شود 3000+3000=6000 تومان حساب مي شود.
بروبکس جریان Adsl+2 پارس آنلاین چیه ؟ همونی که شرکت آفتاب ارائه میده
256 کیلوبایتش ماهی 30 - 40 تومنه و در ضمن نوشته سرعتش چند برابر Adsl هستش ! واقعیت داره یا فقط واسه جذب مشتریه ؟!
آره آفتاب ميده.نقل قول:
سرعت 256، چه ADSL باشه چه ADSL2+ همان 256 است.
تكنولوژي ADSL2+ ، ارائه سرعتهايي كه ADSL نمي توانست آن سرعتها را ارائه دهد امكان پذير كرد.
ADSL فقط تا 8 مگابيت را مي تواند ارائه دهد، در حاليكه ADSL2+ مي تواند تا 24 مگابيت را ارائه دهد.
مزيت ديگر ADSL2+ نسبت به ADSL ، پشتيباني از فواصل دورتر تا مراكز مخابراتي است.
پس سرعت دانلودشون فرقی نمیکنه درسته ؟نقل قول:
مثلا 256 معمولی با +2 فرقی نداره
در ضمن پیشنهاد شما چیه در مورد اینکه 256 ADSL+2 با محدودیت 8 گیگ بهتره یا 64 ADSL بدون محدودیت ؟
نه بابا؟
توی اون تاپیک دیگه که همه دارن از سرعت بی نظیر صبانت تعریف می کنن. و یکی از دوستان هم می گفت که ماال اون رو دو روزه وصل کردن. فقط کافیه بری مخابرات یه خودی نشون بدی و پاپی شی!
آخه قبلا هم قبض ها دوماهه صادر ميشد و آبونمان براي من در هر دوره دوماهه 3000 تومان بود . چرا الان اينطوري شده ؟نقل قول: