نقل قول:نقل قول:
ولی من این سکو رو با پریدن رو سکو و اوردمش پاین
Printable View
نقل قول:نقل قول:
ولی من این سکو رو با پریدن رو سکو و اوردمش پاین
سلام از لطف همگی دوستان متشکرم من امروز بازی رو تمام کردم
موفق باشید
بله ، ولي اون سكوي اول نبود ، سومي بود .نقل قول:
اگر سكوي اولي منظورشون باشه يك باگ هست :46:
manam hamin ja gir kardam ye chi shabihe saat hasesh ke bayad roye kalash ye sar bezari ta harkat kone bad daste aghabio becharkhoni ta 3ta alamata ro ham bioftan bad yeki dige hastesh daghighan on taraf ke sare mojasame ro khodesh hast vali disgire poshtie nisesh ono az koja bayas peida konam lotfan komakam konid
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
sharmande finglish neveshtam farsi sazam kar nemikone majbor shodam be bozorgie khodeton bebakhshid
سلام
من مرحله مکزیک رو کاملا رد کردم اومدم تو اون قسمت برفیه
خودم رو رسوندم اون پایین بعد از اون برجه رفتم بالا حالا سه تا نور به زمین تابیده شده
آیا همین سه تا درسته یا باید بیشتر باشند؟
و اینکه در آخر بگید من باید چکار کنم تا این در باز شه؟
اینم عکس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنونکد:http://hamedkhatar.persiangig.ir/image/P30world/TOMB%20NOOR.jpg
سلام به همه بالاخره ماهم گرفتیم و داریم بازی میکنیم یه دوساعتی میشه شروع کردم خیلی جالب شده حرکتهای خیلی قشنگی بهش اضافه کردن یه حرکتی داره از رو مانع میپره کلی کیفور میشم با اون حرکت گرافکشم در حد عالی هستش معما هاشم بدک نیست حالا برم ببینم کجا گیر میکنم بیام بپرسم :دی
چیز جالبی که اینجا دیدم اکثرا میگن تموم کردن ولی بیشتر هو.س کمک میکنه :دی
موفق باشین
بايد 4 تا باشهنقل قول:
رديف سوم رو يادتون رفته درست كنيد انگار! بين دوم و چهارم فاصله هست!
اون اسكلت رو كم داره ، محوطه اي كه بايد اسكلت رو پيدا كنيد نزديك همونجاست ، با موتور يك دوري بزنيد راحت پيداش ميكنيدنقل قول:
manam hamin ja gir kardam ye chi shabihe saat hasesh ke bayad roye kalash ye sar bezari ta harkat kone bad daste aghabio becharkhoni ta 3ta alamata ro ham bioftan bad yeki dige hastesh daghighan on taraf ke sare mojasame ro khodesh hast vali disgire poshtie nisesh ono az koja bayas peida konam lotfan komakam konid
آقا من اینجا گیر کردم چه کنم؟؟؟؟
رفتم روی اون میله آویزون شدم بعد دهن اون مجسمه بسته شد آب رفت پایین بعد وقتی می خوام برم طبقه پایین وقتی به اون قلاب زیر مجسمه رو می گیرم تاپ می خورم دهنش باز می شه و آب می اد بالا و میمیرم
کد:http://i38.tinypic.com/9usnlz.jpg
همون روبروتو برو پایین ستون رو دور بزن (البته قبل از ریزش) بعد باید بری دهن اونیکی مارم ببندی تا اون مواد تا ته فرو کش کنه بعد بری از دل اون غول بی شاخ و دم یه کمربند ایمنی ورداری و ....
یه سه ساعتی بازی کردم ولی هنوز تموم نشده خیلی بازی سرتقیه یاد تام رایدرای پلی یک افتادم یه ماه میشستی تموم نمیشد :دی
چی میگی ؟؟؟؟نقل قول:
یه سه ساعتی بازی کردم ولی هنوز تموم نشده خیلی بازی سرتقیه یاد تام رایدرای پلی یک افتادم یه ماه میشستی تموم نمیشد
شرط میبندم تا 10 ساعت بعدش هم بری تمومش نمیکنی پشت سرهم
بابا تامب رایدر هست علف که نیست
معما داره
انیشتن باید حلش کنه :31: