با Ashampoo Burning Studio 9 هم بیشتر از 16 کاراکتر نمی شهنقل قول:
میشه یک نرم افزار معرفی کنید که بشه باهاش اسم dvd رو بیشتر از 16 کاراکتر قرار داد؟
Printable View
با Ashampoo Burning Studio 9 هم بیشتر از 16 کاراکتر نمی شهنقل قول:
میشه یک نرم افزار معرفی کنید که بشه باهاش اسم dvd رو بیشتر از 16 کاراکتر قرار داد؟
nero ورزن های پایین مثل 6 من یادمه که طول کاراکترهای یادتری رو قبول میکرد حالا اینکه 16 کاراکتر رو قبول کنه یا نه اطلاعی ندارم چون باید نرم افزارها رو دونه دونه تست کرد دید کدوم نرم افزار این قابلیت رو دارهنقل قول:
سلام
یه ویندوز اورجینال بدون دستکاری (مال آلمان) دارم میخوام رایتش کنم ولی شنیدم ویندوزهای اورجینال بعد از اینکه رایتشون کردی دوتا فایل اصلیشون رایت نمیشه و ویندوز عملا از حالت اورجینال درمیاد
حالا میخوام بدونم که بهترین نرم افزاری که بتونم این رو باهاش رایت کنم و تمام محتویات رو رایت کنه چیه؟
ممنون
سلام
میخواستم بدونم چجوری حجم بیشتر از ظرفیت میشه رایت کرد
مثلا من یه بازی دارم 4.62 G حجمشه نه چجوزی تو یه دی وی دی رایتش کنم.
سلام
می خواستم چجوری حجم زیاد تو یه دی وی دی میشه رایت کرد
مثلا من یه باری دارم حجمش 4.62 G چجوری تو یه dvd رایتش کنم نرم افزار خواستی هست؟
کسی نیست جواب ما رو بده؟
دوست عزیز یکی از بهترین نرم افزارهای که میتونه این کار رو انجام بده کلونه شما میتونی از این نرم افزار استفاده کنی.نقل قول:
یعنی با کلون رایتش کنم همه محتویات کپی میشه؟نقل قول:
ویندوز از حالت اورجینال در نمیاد؟
هیچ کدوم نرم افزار الکل نمی شه
کافیه یکبار امتحانش کنی
البته اگه قفل سخت افزاری یا ترکیبی نداشته باشه
نرم افار nero یک قابلیت over burn داره که درصورت ساپورت سخت افزاری میتونی بیشتر از حد معمول رایت کنی ولی به هیچ وجه توصیه نمیشه چونامکا آسیب دیدن فایل ها وجود دارهنقل قول: