سلام دوست عزیزنقل قول:
به ادرسی زیر رجوع کنید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید.
Printable View
سلام دوست عزیزنقل قول:
به ادرسی زیر رجوع کنید .
موفق باشید.
سلام دوست عزیزنقل قول:
برای برگردوندن foldr option از برنامه زیر استفاده کنید .
به ادرسی که توی امضام هست برید به روش هم اونجا گفتم .
موفق باشید .
سلام دوستان:11:
من چند روزي است يه مشكل با اكسپلورر دارم كه گاهي بك گروند منوهاي اكسپلورر براي چند ثانيه به رنگ سياه در مياد و دوباره به حالت عادي برميگرده.كسي ميدونه دليلش چيه؟ امكان داره كار ويروسي باشه؟
مثل اینکه تنظیمات Intenet Options رو دستکاری کردی.نقل قول:
سلام
من چند روزیه که یکی از فولدر هامو hide کردم یعنی اینکه پنهانش کردم حالا هرچی این کارو میکنم تا اون پوشه ای رو که hide کردم معلوم بشه معلوم نمیشه
باید چیکار کنم؟
سلام محمد جاننقل قول:
اگر برای تمام فایل ها و فولدر های شما این مسئله پیش آمده است شما آلوده به یک نرم افزار مخرب شده اید. در غیر این صورت ممکن است فایل سیستمی بوده باشد آنگاه باید تیک فایل های سیستمی رو بردارین.
در صورتی که برای کلیه ی فولدرهات بود اینو دانلود و اجرا کن
کد:http://rayan.parsaspace.com/NoHidden.zip
سلام دوست عزیزنقل قول:
سیستم شما ویروسی شده به ادرس زیر رجوع کنید .
موفق باشید .
سلاممن 2تا ویندوز دارم xpیکیش انقدربرام مهمه از نظر کاری چون تمام نرم افزارهای گرافیکی با فونتهام روی این ویندوزنصبه که روی درایو c هستش اونقد مهمه که از این ویندوز وارد اینترنت نمیشوم .شب که اومدم برم تو اون ویندوز کارم دیدم یه یوزر براش تعریف شده و همشبا اون یوزر میاد بالا که وقتی با اون یوزرم میاد بالا کامل به همه چیز دسترسیندارم ولی تمام فونتها وبقیه نصبیاتم سر جایش هست ولی وقتی long off میکنیم بازمهمون یوزر جدید میاد که دسترسی توش کمه ولی بقیه نصبیاتم توش نصبه مثلا وقتی long off میکنم این اتفاقات میافته توش
1- زبان عوض میشه و زبان فارسی از بینمیره
2-کوئیک لانچ اجازه نمیده
3-allprogramخالیه در صورتی کهاز داخل درایو میری همه چیز هست
4-تنظیماتت از clasic به start menu برمیگرده(همون که صفحه ویندوز هیچی نداره)یوزر اصلی من تو این آدرسسرجایش هست و همه چیزشم هست من اگه بخوام این آدرسو بیارم بالا چیکار بایدبکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اینم آدرسش:
C:\Documents and Settings\mohsen
اگر بخوام اون یوزرش بعد از خاموش روشن تغیر نکنه و ثابتبمونه زبانش و چیزایه دیگش چیکار باید بکنم
سلام یه سوال فنی از دوستان من با نرم افزار Adobe Illustrator CS3 استفاده میکنم نمیدونم این برنامه تا یه جای با ویندوز مشکل بر می خوره اولین چیزی که از کار میفته Adobe Illustrator CS3 من هست وDont send دیگه دارم گیج میزنم آخه واسه این برنامه همش دارو ویندوز عوض میکنم راحت تو این ماه 3 بار وینم رو عوض کردم ویندوزم هم مال شرکت JB هست
با تشکر
سلام دوستان ميخواستم بدونم اگه بخوام براي يك فايل password بگذارم بايد چه كنم؟