به نظر من که قشنگ نیست. البته شاید اگه منم باهاش کار کنم بگم گوشیه خوب و قشنگیه. ولی خوب تا الان که کار نکردم. راستی شما از این گوشی دارید؟؟ اگه آره کیفیت عکسش و فیلمش چطوره؟؟ در حد چه گوشی هایی هست؟؟نقل قول:
Printable View
به نظر من که قشنگ نیست. البته شاید اگه منم باهاش کار کنم بگم گوشیه خوب و قشنگیه. ولی خوب تا الان که کار نکردم. راستی شما از این گوشی دارید؟؟ اگه آره کیفیت عکسش و فیلمش چطوره؟؟ در حد چه گوشی هایی هست؟؟نقل قول:
تا نبینیش باور نمیکنید که قشنگه. درسته که به قشنگیه k800 نمیرسه ولی نسبت به p990 و گوشکوبای نوکیا خیلی باحاله.
تو این تاپیک تمامه توضیحات و نمونه عکسای p1 هست
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=159430
دیدم ولی باهاش کار نکردم. قیافه پی990 که باید با بیل مقایسه شه( هر چند الان خودم دارم ولی حقیقته)نقل قول:
سلام.درسته قیمت N95 رسیده به 400 تومن؟؟!!! من که خیلی تعجب کردم.آخرین قیمتی که دارید چنده؟
تورو خدا یکی قیمت K-Jam رو نو شیراز به من بگه !!!!!!
سلام به همه
من دیشب جمهوری بودم و قیمت سه تا گوشی زیر رو در آوردم. حالا یکی بگه این قیمت ها مال چینی هاشه یا نه؟ و قیمت فرانسویشون ( یا ساخت هرکجا بهتر از چین ) چقدره؟
m600: 300
w950: 255
p990: 295
راستی اینکه ساخن کجاست رو کجاش نوشته؟
ممنون از تمام دوستان
من يك گوشي w700دارم مي خوام يك گوشي نوكيا مدل n73بردارم نمي خوام خيلي س بدهم ،مي خواهم گوشيم را لا همان قيمتي كه خريده ام بفروشم تقريبا 235000نومان تازه يك ماه بيشتر نيست كه كار كرده لطفاغ منو كمك كنييد؟ اگه كسي رو مي شناسيد كه بخره اين شماره رو بهش بدهيد 09132639582
فکر میکنم جای خوبی رو برای پستتون انتخاب نکردید...نقل قول:
به هر حال گوشی شما 2 روز پیش با گارانتی متفرقه حدود 205 تومن بود و با احتساب قیمت N73 موزیک اکستند با گارانتی متفرقه شما حدود 170~190 باید بدید. ( اگه بتونید گوشیتونو حدود 170~180 بفروشید )
سلام ..
گوشی نوکیا میخام با قیمت 180 تومن به پاین ( قیمت بدون گارانتی )
چی معرفی میکنید ؟
با سلام گوشیت خیلی مبارک من گوشی رو تو دستم گرفتم. تادست نگیری نمیدونی چقدر خوش دسته اما اون موقع 600بود الان 420تومن هم هست چند تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدی چون من این گوشی رو میخواهم بگیرم 100درصد میخوام بلای 950سرم نیادشنقل قول:
1-کیفیت صفحه نمایش
2-صدای گوشی رو با یه مدلی برامون مثال بزن و از کیفیتش بگو
3- اس ام اس فارسی رو مثل بقیه مدلهای pمربع مربع نشون میده یا اس ام اس فارسی رو میشناسه
4-کیفش میگن خیلی ضایعس
5-بازم از صداش بگو که مثل p990/w950/k800 نباشه