سرچ در گوگل :
Metasploit 3 Tutorial
فارسي چيزي نيست.
Printable View
سرچ در گوگل :
Metasploit 3 Tutorial
فارسي چيزي نيست.
من یه سوال دارم میخوام بدونم هکر شدن کار راحتی هست یا نه یعنی من میتونم یه هکر حرفه ای بشم
با سلام به هم دوستان
:)
اين لينكهايي كه در زير هست فيلم هاي آموزشي هك(متااسپلويت) كرك ... است كه اميد وارم كاربردي باشه اگه سوالي داشتين در خدمتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
هر كسي مي تونه هكر بشه ولي يك چيز خيلي خيلي خيلي خيلي مهم است :
تلاش رمز موفقيت است.
سيستم عامل لينوكس در هك بسيار بسيار مهم است . مجموعه اي از اين كتاب ها را مي توانيد در
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
پيدا كنيد.
سلام بر دوستان عزیز.من میخواستم بدونم ایا با دانستن ای پی شخصی مثلا دونستن ای پی یک ISP میشه وارد وارد رجیستری اون سرور شد؟بعد من بتونم لیست تمامی کسایی که دارن از اینترنت استفاده میکنن با پسوورد هاشون رو بدزدم؟در کل میخواستم بدونم میشه ISP رو هک کرد یا نه؟ای پی مورد نظر من پورت 21 اش باز است!!!!
سلام.
بله ميشه شما بايد يك ISP مثل اميدان را هك كنيد بعد حالا با ميزان دسترسي كه داريد مي توانيد كارهايي را انجام دهيد.
راحت نيست براي اينكار بايد آسيب پذيري هاي سرور و برنامه ها و وب سرور را مورد بررسي قرار دهيد و روش هاي مختلف هك را امتحان كنيد .
اقا ممنون از راهنمایی تون .در ضمن isp مورد نظر من امیدان نیست چون اصلا من تو تهران زندگی نمیکنم.اگه میشه من رو بیشتر راهنمایی کنید و لیست نرم افزارهای لازم رو برای این کار معرفی کنید و اگر ebook در این زمینه هست اون رو هم بگید.در ضمن فقط مهمترین چیز برای من دسترسی به رجیستری هستش.
با تشکر
دوست عزيز گفتم كه راحت نيست اين كار! شما بايد سرور را هم كني بعد از اينكه وارد سيستم شدي هر كاري خواستي مي توني كني.
روش هاي PHP injection/SQL Injection/RFI/LFI/XML/XSS/WebService براي هك سرور به كار مي رن برنامه خاصي نيست شما مي توني براي پيدا كردن آسيب پذيري ها و زبان برنامه نويسي سايت از اسكنرهاي امنيتي استفاده كني مثل Retina/Nessus/NStalker/Acunetix و.. بعد كه فمميدي برنامه هاي اون سرور چيه دنبال آسيب پذيري و exploit مي گردي ! قبل از حمله بايد اطلاعات جمع آوري كني مرحله information gathering .
اينجوري كه شما مي خواي هك كني هيچ وقت نمي توني بعد اينكه هكر هم نمي شي بايد اصولي و پايه اي شروع كنيد.با برنامه Nmap و جمع آوري banner هاي سرويس هاي شبكه مي توني اطلاعاتي در مورد اون سرويس بدست آوري هنوزم پيدا ميشه جاهايي كه پورت 445 بازن.:46:
چقدر جالب
دوستان عزیز توصیه من به همتون
اول tcp/ip یاد بگیرید
بد ببنید اصلا هدف شما چیه؟
هک کردن چی؟
سرور کلاینت اکانت شبکه ؟
تو سایت شبگرد میتونید بهتر رو این قضیه کار کنید
shabgard.org