میخواستم ببینم فرقی بین component ,scart توی lcd هست؟نقل قول:
Printable View
میخواستم ببینم فرقی بین component ,scart توی lcd هست؟نقل قول:
سلام . من Strong 4620X دارم . تصویر عالی و آپگرید کردنشم 3 سوت . چون با حافظه فلاش میشه خیلی راحت آپگرید کرد . خروجی کامپوننت هم خیلی مهمه . من از بازار برزگمهر کابل کامپوننت خوب گرفتم 9800 تومان . با این وصل کردم به LCD . راستی LCD خریدی ؟نقل قول:
نوشته شده توسط ashimashi_20032002 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر مسئله پروتکت تصویر مطرح نبود چه بسا بیشتر HD پلیر ها از همین کابل کامپوننت هم برای تصویر خروجی استفاده می کردند.در کل این کابل قابل قیاس با کابل Scart نیست چون رزولوشن بالاتری رو می تونه عبور بده
اگر استرانگ از یه پردازنده تفکیک کننده تصویر واسه خروجی کامپوننت استفاده کنه ارزش داره چون با یه کابل کامپوننت قوی که تا 40 و یا 60 هزار تومن هم قیمت داره نویز خیلی کمتری تولید میشه هم تصویر نسبتا بهتری میشه گرفت. ولی اگه همون Scart رو با یه تیدیل داخلی به کامپوننت بدل کرده باشند ارزش نداره
----- های استارست جدیدا از یه پردازنده قوی تر نسبت به مدل های قبلی استفاده می کنند که ساخت شرکت NEC هست.
هر دو شرکت در سطح پایینی قرار دارند مخصوصا استارست که بیشتر از استرانگ باهاش آشنایی دارم
پ.ن: اگه این سوال در تاپیک های فعال ماهواره پرسیده بشه خیلی بهتره
با سلام خدمت اساتید
من قصد خرید Lcd Tv 32 اینچ رو دارم صرف نظر قیمت لطفا راهنمایی نمایید کدام مارک و کدام مدل در این رنج بهنرین هست ممنون
دوست عزیز اگه تو تاپیکهای قبلی هم نظری بندازی فعلا بهترین انتخاب برای 32 اینچ 32D SONY است . البته اگه سریهای X یا W هم 32 میزدن خیلی خوب میشد ولی متاسفانه ندارن . بعد از این از سری V هم 32 اینچ خوبی داره . در مورد مشخصات ریزشم میتونی تو این سایت بری ( پایین ) . این سایت به من در مورد انتخاب LCD خیلی کمک کرد . البته نباید نظر و راهنمایی دوستان رو تو اینجا فراموش کرد که تو انتخاب من خیلی تاثیر گذاشت .نقل قول:
در مورد مدلهای دیگه مثل سامسونگ و شارپ هم اطلاعی ندارم .
کد:http://www.sony-asia.com/productcategory/tvp%2Blcd%2Btv?site=hp_en_AP_i
ممنون از راهنماییتون منظور من هم برندهای دیگه است.که کدامیک بهترند
در زمینه Lcd سونی سامسونگ شارپ توشیبا همیشه از برند های مطرح بودند
در زمینه پلاسما هم پاناسونیک و پایونییر و گاهی هم هیتاچی
نمیشه گفت کدوم از اون یکی بهتره چون پارامتر قیمت، زیبایی و... وزنه رو جا بجا میکنه
سلام
بین این دو برند کدوم مناسب تر برای pc و --- هست؟
Sharp LC-32PX5M
Samsung r81
از دوستان ممنون اگر پارامترهای قیمت و زیبایی رو کنار بزاریم از نظر کیفیت و کارایی کدامیک بهترین هست؟!نقل قول:
[QUOTE=shenhaye_zaman;2181234]به احتمال زیاد ----- شما خروجی SCART داره واگه درست هم یادم باشه هم سینما و هم LCD شما سونی بوده
منظور من از مستقیم این بود که اگه ----- شما 2 خروجی صدا داره یکی رو به سینما و دیگری رو به TV وصل کنید
ممکنه ----- شما خروجی OPTICAL هم داشته باشه که میتونید اون رو به سینما وصل کنید
یه راه دیگه هم هست:
میری تو SETUP سینما و HDMI Control رو فعال می کنی سینما و LCD های سونی قابلیتی به اسم Bravia theater sync دارند.با فعال کردن HDMI Contorl این اتفاق ها میافته:
1-هر وقت دکمه PLAY سینما رو میزنی سینما روشن میشه و LCD هم به طور خود کار روشن میشه و رو ورودی HDMI مربوطه قرار میگیره
2-هر وقت LCD رو روشن میکنه سینما هم روشن میشه و صدای TV رو پخش می کنه
3-اگه رسیورت پورت خروجی دیجیتال داره می تونی اون رو وصل کنی به سینما و از قابلیت Bravia theater sync استفاده کنی
دوست عزیز شما منظورما بد متوجه شدید. من السی دی m81 46 و سینمای خانگی tq85 سامسونگ دارم وقتی که سینما خانگی رو با کابل hdmi وصل میکنم به ال سی دی روی کنترل السی دی منظورم remote control از راه دوره دکمه hnfo رو میزنم که مشخصات صفحه نمایش رو نشون بده . با اینکه فیلم های با کیفیت بالا و چه پایین میزارم میده 720*576 در صورتی که ال سی دی من full hd سینمای خانگیم هم با 1080 i ساپورته و رو کاتیلوگش هم نوشته که در صورته استفاده از کابل hdmi با بالاترین رزولیشن یعنی 1920*1080 i باید پخش بکنه کهولی اما 720*576 پخش میکنه میخوام بدونم آیا کسی میدونه مشکل کجاست .؟