انتقاد«نیکبخت»از برخی بازیکنان پرسپولیس:میتوانستیم به راحتی سه امتیازبگیریم آنهابه من پاس نمی دهند!
بازيكن مياني تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: برخي از بازيكنان پرسپوليس اصلا در بازي گذشت ندارند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، عليرضا نيكبخت واحدي پس از تساوي تيمش مقابل مقاوم سپاسي شيراز اظهاركرد: متاسفانه برخي از بازيكنان پرسپوليس اصلا گذشت نداشته و حاضر نيستند هنگام بازي به ساير هم تيميهاي خود پاس دهند. اين به هيچ عنوان قابل قبول نيست چرا كه فوتبال يك بازي گروهي است و از طريق حركات انفرادي نميتوان به جايي رسيد. متاسفانه در اين بازي بعضي از بازيكنان فقط به فكر خودشان بودند و به ديگران پاس نميدادند به همين دليل بسياري از موقعيتهاي ما به هدر رفت.
وي افزود: خوشبختانه بر خلاف بازي با راهآهن حريف ما در اين بازي يك بازي رو به جلو و تهاجمي را به نمايش گذاشت و تماشاگران هم از تماشاي اين بازي پر گل لذت بردند. ما بازي را بسيار هجومي شروع كرده و تا آخرين دقايق بازي نيز به سمت دروازه حريف حمله برديم. موقعيتهاي بسياري را به دست آورديم اما، با بيدقتي تمام آنها را از دست داديم.
نيكبخت واحدي تصريح كرد: ميتوانستيم هنگامي كه با دو گل اختلاف از حريف پيش بوديم، بازي را به درستي اداره كرده و با پيروزي زمين را ترك كنيم اما، برخي اشتباهات موجب شد تا دو گل بسيار بد را دريافت كرده و 2 امتياز ارزشمند را در تهران از دست بدهيم. با اين وجود پرسپوليس اصلا بد بازي نكرده و ميتوانستيم حريف را شكست دهيم.
وي دربارهي بازي مقاومت سپاسي اظهاركرد: بازيكنان حريف بسيار پرتلاش بوده و با دوندگي فراوان خود كار را براي ما مشكلتر ميكردند. آنها قصد داشتند تا با دوندگي فراوان مانع از بازي ما شوند. به هر حال ما بايد بهتر ازاين شده و در كار تيمي مشاركت بيشتري داشته باشيم تا بتوانيم بار ديگر روند صعودي خود را ادامه دهيم.
خليلي در گفت و گو با فارس: پرسپوليس تمركز تيمي خود را از دست داد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محسن خليلي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس عنوان كرد: از ابتداي بازي خيلي خوب و با جسارات به ميدان رفتيم؛ ولي روي يك غافلگيري، از روي نقطه پتالتي گل خورديم.
وي افزود: به تدريج با زدن 3 گل، توانستيم نبض بازي را به دست بگيريم؛ ولي بايد اين را حتما گفت كه فجريها فوتبالي بسيار روان به نمايش گذاشتند. فكر كنم ما را غافلگير كردند؛ مخصوصا در صحنههاي گل دوم و سوم كه بسيار عالي كار كردند.
وي اظهار داشت: در ابتداي نيمه دوم باز هم به نظر من سوار بازي بوديم؛ اما روي يك ضد حمله و اشتباه دفاع، گل تساوي را خوديم كه واقعا جاي تبريك به فجريها دارد چون توانستند كار تيمي پرسپوليس كه آقاي قطبي بسيار در نيمه دوم روي آن اشاره ميكرد و همچنين بر تمركز ذهني بازيكنان در زمين غلبه كنند.
خليلي عنوان كرد: تمام بازيكنان كاملا مقصر بودند؛ نه يك نفر و يك خط در زمين. اميدوارم اين دو گلي كه زدم، ذرهاي از ناراحتي مردم را جبران كرده باشد و در بازيهاي بعدي پرسپوليس را تنها نگذارن
گل دوم مقاومت باعث توقف پرسپولیس شد / شیث به ترکیب اصلی بازمی گردد
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس عملکرد این تیم برابر مقاومت سپاسی در هفته ششم رقابت های لیگ برتر را مثبت ارزیابی کرد با این حال گفت چنانچه پرسپولیس اواخر نیمه نخست گل دوم را دریافت نمی کرد ، به پیروزی می رسید.
به گزارش خبرگزاری مهر، قطبی پس از دیدار تیم های پرسپولیس - مقاومت سپاسی شیراز ضمن بیان این مطلب تصریح کرد: تماشاگران شاهد بازی خوب و پرگلی بودند و دو تیم بازی قابل قبولی را به نمایش گذاشتند ضمن اینکه باید به آقای پیروانی به خاطر تیم جوان و خوبشان تبریک بگویم. به نظر من دو گل این تیم فوق العاده بود. تیم ما چنانچه با نتیجه 3 بر یک به رختکن می رفت قطعا در نیمه دوم شرایط متفاوتی می داشت اما گل دوم حریف روحیه بازیکنان ما را تضعیف کرد و در نهایت گل سوم را هم دریافت کردیم.
وی افزود: ما در 5 بازی گذشته 3 گل دریافت کردیم و در این بازی هم 3 گل و این نشان می دهد که باید در خط دفاعی تمرکز بیشتری داشته باشیم. البته از این اتفاقات در دنیای فوتبال کم نبوده و گاهی اوقات پیش می آید.
سرمربی پرسپولیس در خصوص تعویض شیث رضایی گفت: شیث از جمله بازیکنان خوب پرسپولیس است و قطعا در بازی های آینده از او در ترکیب اصلی این تیم استفاده خواهد شد. با این حال این بازیکن در بازی با مقاومت سپاسی چندان خوب عمل نکرد و ما فکر کردیم به بازیکنی بازی بدهیم که تا به حال بازی نکرده و انگیزه فوق العاده ای برای بازی دارد.
قطبی در پاسخ به این سوال که آیا فاصله نیمکت نشینان پرسپولیس با نفرات اصلی این تیم زیاد نیست، گفت: هرگز چنین نیست کما اینکه ما دروازه بان تیم ملی را بر روی نیمکت تیممان داریم. پرسپولیس بازیکنان جوان خوبی دارد که می توانند در مواقع لزوم به یاری تیم بشتابند.
وی در پایان در خصوص فراز فاطمی هم گفت: فراز یک سال بازی نکرده و از شرایط مسابقه دور است با این حال با توجه به شناختی که نسبت به این بازیکن دارم چنانچه او در تمرینات موفق عمل کند می تواند در ترکیب اصلی تیم جای بگیرد.
دیدار تیم های پرسپولیس و مقاومت سپاسی شیراز دیشب در هفته ششم رقابت های لیگ برتر ایران با نتیجه تساوی 3 بر 3 به پایان رسید.
هواداران از عوامل اضطراب بازيكنان پرسپوليس هستند
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: حضور پرتعداد هواداران در ورزشگاه آزادي از عوامل اضطراب بازيكنان است.
افشين قطبي در پايان تمرين امروز پرسپوليس در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس درباره آخرين مسابقه برابر مقاومت سپاسي اظهار داشت: در ديدار با سپاسي 3 گل زديم؛ اما اي كاش اين گلها به ثمر نميرسيدند، چرا كه خيلي زود بازيكنان تمركز شان را از دست دادند.
وي افزود: بارها تاكيد كردهام كه بايد تا آخرين دقيقه تمركز خود را حفظ كنند و به همين دليل از عملكرد برخي بازيكنان انتقاد كردم.
سرمربي پرسپوليس راجع به ديدار بعدي تيمش عنوان كرد: بايد در خارج از خانه مقابل تيم خوب پاس همدان بازي كنيم، بنابراين مسابقه سختي را پيش بيني ميكنيم.
وي تصريح كرد: در همه ديدارهاي خانگي هواداران زيادي به ورزشگاه ميآيند؛ اما معتقدم كه حضور پر شور تماشاگران يكي از دلايل اضطراب بازيكنان است.
قطبي گفت: بازيكنان در آزادي موظف هستند كه كوچكترين اشتباهي نكنند و به همين دليل با استرس بيشتر بازي ميكنند.
تشويق رودباريان از سوي كادر فني پرسپوليس
خبرگزاري فارس: دروازه بان ملي پوش تيم فوتبال پرسپوليس تهران در تمرين امروز اين تيم آماده تر از سايرين نشان داده و بارها مورد تشويق كادر فني قرار گرفت.
به گزارش خبرگزاري فارس، تمرين بعد از ظهر پرسپوليس ساعت 15در ورزشگاه نفت تهرانسر آغاز شد.
بازيكنان زير نظر افشين قطبي كارهاي تاكتيكي را مرور كردند و كادر فني با تنوع تمرينات براي ايجاد انگيزه نفرات تلاش زيادي را انجام دادند.
بازيكنان پس از گرم كردن بدن ها، با تقسيم به چند گروه كار با توپ كردند و با سانتر از جناحين جلسه تمريني ادامه يافت. سپس به تشخيص قطبي در فضاي محدود هشت نفره بازي فوتبال را انجام دادند كه مهاجمان و هافبك ها براي باز كردن حفره هاي حريف برنامه هاي ويژه اي را انجام دادند.
حسن رودباريان، دروازه پرسپوليس از آماده ترين بازيكنان اين جلسه تمريني بود و بارها مورد تشويق سرمربي و ساير نفرات كادر فني قرار گرفت.
جلسه تمريني بعد از ظهر ساعت 17 به پايان رسيد.
انتهاي پيام/
با اشتباهات واعظی، رودباریان و كریمی امیدوار شدند
آنها كه جمعه شب نظاره گر نبرد پرسپولیس- مقاومت سپاسی بودند، شاید هرگز تصور نمی كردند كه در پایان این رویارویی باید شاهد چیزی جز پیروزی پرسپولیس باشند.
۲ اشتباه، فقط ۲ اشتباه كافی بود تا همه چیز به هم بریزد و مهدی واعظی در عین ناباوری این اشتباهات را مرتكب شد. آن هم درحالی كه انتظار می رفت در این دیدار سراسر هجومی و در مقابله با مهاجمان سرعتی مقاومت، او ناجی پرسپولیس باشد.
مهدی واعظی در ابتدای فصل و البته همان گونه كه انتظار می رفت، مرد شماره یك پرسپولیس در لیگ هفتم لقب گرفت و توانست گوی سبقت را از فرشید كریمی- كه شاید انتظار داشت همچنان دروازه بان اول باشد- برباید. آمدن حسن رودباریان به پرسپولیس هم مزید بر علت شد تا رقابت دروازه بانان سرخپوش صورتی تازه پیدا كند. همان موقع بود كه اعلام شد: مهدی واعظی تا روزی كه مرتكب اشتباه فاحش نشود، دروازه بان شماره یك است. گرچه كادر فنی پس از آن و برای خاموش كردن اعتراضات دیگر دروازه بانان، حرف خود را پس گرفت و مدعی شد هر گلری بهتر و آماده تر نشان دهد فیكس خواهد بود اما در عمل دیدیم كه واعظی همچنان انتخاب اول كادر فنی است و حالا چیزی نمانده كه همان «اشتباه فاحش» مورد نظر كادر فنی، حكم به نیمكت نشینی مرد شماره یك دروازه پرسپولیس بدهد.
مهدی واعظی در دیدار جمعه شب برابر مقاومت سپاسی گرچه در چندین صحنه دروازه پرسپولیس را نجات داد اما در دقایق ابتدایی نیمه دوم و به فاصله ۱۰ دقیقه، ۲ اشتباه بزرگ و باورنكردنی را مرتكب شد تا بهمن طهماسبی پیروزی ۳- یك پرسپولیس را به تساوی ۳-۳ تبدیل كند. خروج ها و جایگیری های اشتباه واعظی به ویژه هنگام به ثمر رسیدن گل سوم مقاومت، بیش از همه چیز در این دیدار به چشم آمد تا او مقصر اصلی نبردن پرسپولیس در دیدار ششم لقب بگیرد. خودش هم البته اشتباهاتش را می پذیرد: «من اشتباه كردم، همان طور كه هر گلر دیگری جای من بود، امكان داشت اشتباه كند.»
واعظی كه در ۵ دیدار قبلی تنها ۳ گل دریافت كرده و در ۳ بازی هم دروازه پرسپولیس را بسته نگهداشته بود، در ورزشگاه آزادی و در مقابل دیدگان ۷۰ هزار هوادار پرسپولیس و البته روی غفلت خود و مدافعانش، به اندازه تمام ۵ دیدار قبلی اش گل خورد و طبیعی است كه این قضیه چه برای كادر فنی و چه هواداران چندان قابل هضم نباشد.
او حالا برخلاف هفته های گذشته، موقعیتی متزلزل در تركیب اصلی تیم اش دارد و چه بسا مجبور شود دیدارهای آتی تیم اش را از روی نیمكت تماشا كند. این را از صحبت های معترضانه سعید عزیزیان مربی دروازه بانان پرسپولیس می توان فهمید. او اگرچه سعی دارد خود و دیگر اعضای كادر فنی را راضی نشان دهد اما در لابه لای صحبت هایش، رگه هایی از نارضایتی به وضوح شنیده می شود: «واعظی یكی از بهترین های لیگ است ولی آن روز، روزش نبود و اشتباه كرد. البته كمی هم بدشانس بود اما به هرحال توقعات از او بیشتر از اینهاست. واعظی باید همیشه آماده باشد و درست وقتی تیم به مشكل می خورد، گلیم تیم را از آب بیرون بكشد. او باید جبران كند.»
اما آیا او به صرف همین ۲ اشتباه نیمكت نشین خواهد شد؟ احتمالش بسیار است و البته عزیزیان حاضر نیست در این خصوص به طور واضح اظهار نظر كند: «هیچ چیز معلوم نیست. باید عملكرد او در بازی با مقاومت سپاسی را به دقت تجزیه و تحلیل كنیم و هرآنچه به صلاح تیم است انجام دهیم. اینكه دیگران چه می گویند مهم نیست. مهم این است كه ما اشتباه نكنیم و بهترین انتخاب را داشته باشیم.» او اما این انتخاب دشوار را به پیش از بازی با پاس موكول می كند: «از حالا نمی توان تصمیم گرفت. تمریناتی كه در طول هفته برگزار می كنیم تا حدود زیادی نفر اول را برای بازی بعدی معرفی خواهد كرد و باید مسائل روحی و روانی را نیز درنظر بگیریم. از نظر من كریمی و رودباریان و حتی حقیقی شرایط خوبی دارند و می توانند درون دروازه بایستند.»
صحبت های عزیزیان، دیگر دروازه بانان پرسپولیس را- كه در فصل جاری جز نیمكت نشینی چیزی عایدشان نشده- نیز امیدوارتر می كند. این بهترین موقعیت است تا رودباریان و كریمی هم شانس خود را بیازمایند. گرچه آنگونه كه از شواهد برمی آید، رودباریان شانس اول جانشینی واعظی است و فرشید كریمی نمی تواند چندان امیدوار باشد. كریمی كه گفته می شود از سوی باشگاه تحت فشار قرار دارد تا خودش آهنگ رفتن كند، در قبال تمامی اتفاقات سكوت اختیار كرده و فعلاً فقط تمرین می كند و البته تضعیف روحیه او در تمرینات كاملاً مشهود است و همین مسأله نیز می تواند شانس فیكس شدن او را بیش از قبل كاهش دهد.
برخلاف كریمی اما حسن رودباریان راهی متفاوت را در پیش گرفته است. او كه پیش از این به عقیده مربیان پرسپولیس مبنی بر اینكه: «دروازه بان، تا اشتباه بزرگش، باید اول باشد» مهر تأیید زده بود. حالا می داند كه با وقوع این اشتباهات بزرگ شانس زیادی برای رسیدن به دروازه پرسپولیس دارد و چه بسا بتواند در همین اندك فرصتی كه احتمالاً نصیب اش خواهد شد، جای خود را در درون دروازه پرسپولیس مستحكم تر كند البته تصور وقوع تغییرات در كادر فنی پرسپولیس قطعی نشده و باید منتظر تصمیم كادر فنی بود. شاید واعظی كه در هفته های اخیر، آمار گل های خورده پرسپولیس را نسبت به هفته های ابتدایی فصل قبل به طرز چشمگیری كاهش داده، این بار روی نیمكت بنشیند و البته این احتمال هم وجود دارد كه وی تأییدیه كادر فنی را دریافت كند و بار دیگر درون دروازه پرسپولیس بایستد كه با توجه به روحیه خاص واعظی، این مهم هم چندان دور از دسترس نخواهد بود.
نقد: روزنامه ايران ورزشي
شیث رضایی: نمی دانم باید چه كار می كردم كه نكردم!
بدون شك شیث رضایی یكی از بهترین های تیم فوتبال پرسپولیس طی سال های گذشته بوده است. بازیكنی كه توانسته است یك سیر صعودی خوب را پشت سر بگذارد. بازیكنی كه بدون حاشیه طی ۳ ، ۴ سال اخیر، بازی های خوبی را برای پرسپولیس انجام داد ودر حال حاضر هم انجام می دهد. شیث در روز بازی ۲ تیم پرسپولیس ومقاومت سپاسی هم در زمره یكی از بهترین های میدان بود اما بدون دلیل خاصی او در نیمه دوم جای خودش را به زارعی داد تا پرسپولس از داشتن یك دفاع راست خوب در این نیمه محروم شود. رضایی در طول ۴۵ دقیقه اول بازی با مقاومت خوب دوید، در كارهای دفاعی موفق ظاهر شد ودر كار حمله نیز یكی از بازیكنانی بود كه هر بار جلو آمد، دفاع مقاومت سپاسی را با مشكل روبه رو ساخت. با بیرون رفتن شیث از زمین جناح چپ تیم مقاومت سپاسی روحیه دوباره ای گرفت وتوانست ازخلاء او نهایت استفاده را كرده ودر نیمه دوم فشارهای بسیاری را بر روی دروازه پرسپولیس وارد آورد.بیرون رفتن شیث رضایی از زمین تعجب هواداران پرسپولیس را نیز به همراه داشت، تماشاگرانی كه نمی دانستند به چه دلیل مسعود زارعی جانشین شیث رضایی شده است . در همین ارتباط مصاحبه ای را با رضایی انجام داده ایم كه با هم می خوانیم:
● دلیل تعویض تو در بازی با مقاومت سپاسی چه بود؟
▪ اگر بگویم نمی دانم، شاید باورتان نشود اما من به اعتقاد خودم خوب كار كرده بودم ومی توانستم برای پرسپولیس مؤثر باشم.
● یعنی از عملكرد خودت در ۴۵ دقیقه اول بازی با مقاومت سپاسی راضی بودی؟
▪ صددرصد. من تمام وظایفی را كه در زمین به من محول شده بود را مو به مو اجرا كردم وبراساس گفته خیلی ها یكی از بهترین های پرسپولیس در بازی عصر جمعه بودم.
● خیلی ها فكر می كنند كه استیلی دستور تعویض تو را داده است، نه قطبی. نظرت خودت در این باره چیست؟
▪ برای من دیگر چه فرقی می كند كه چه كسی دستور تعویضم را داده است. من همیشه در فوتبال یاد گرفته ام كه به تصمیم مربیان خودم احترام بگذارم كه این كار را هم می كنم وهیچ اعتراضی هم نداشته و ندارم.
● اما خیلی ها از تعویض تو تعجب كردند؟
▪ من هم مثل آنها از تعویض خودم متعجب شدم. من تا آن موقع كه در زمین بودم در كار حمله بسیار خوب ظاهر شدم ودر كار دفاع نیز تمامی وظایف محوله را انجام دادم. من در همان ۴۵ دقیقه اول ۲ پاس تك به تك گل به حسین بادامكی و محسن خلیلی دادم.
● خب، با این عملكرد تعویض تو خیلی منطقی به نظر نمی رسد، اینطور نیست؟
▪ من چنین حرفی را نمی زنم. من اعتقادم این است كه تمامی كارهایی كه یك بازیكن باید در زمین انجام دهد را انجام دادم . دیگر نمی دانم كه باید در آن بازی چكار می كردم كه نكردم!
● اما گویا مربیان از عملكرد تو رضایت چندانی نداشتند؟
▪ قطعاً رضایت نداشتند كه حكم به تعویض من دادند اما من در بازی با مقاومت خوب ظاهر شدم، اما اینكه می گویند آقای قطبی گفته اند، كه من در كار دفاعی مشكل داشته ام، من می پذیرم چرا كه قطعاً ایشان در بیرون از زمین بیشتر از خود من ضعف هایم را دیده اند.
● ابتدای فصل از موهایت اشكال گرفتند وحالا از نوع بازی ات، نظرت در این باره چیست؟
▪ من ابتدای فصل به خاطر احترامی كه برای مربیان پرسپولیس قائل بودم، موهایم را زدم تا بنوعی خواسته آنها را عملی كرده باشم وحالا هم تمام تلاشم را می كنم تا با برطرف كردن ضعف هایم دوباره همان بازیكنی شوم كه حمید خان و آقای قطبی می خواهند.
● گویا مربیان اعتقاد دارند، كه تو توانایی بازی در پست دفاع راست را نداری، چنین ادعایی را می پذیری؟
▪ چرا باید بپذیرم. من ۴ سال است كه دارم در پست دفاع راست بازی می كنم، ودر این ۴ سال نیز مربیان مختلف از عملكرد من راضی بوده اند . شاید در این پست ضعف هایی هم داشته باشم اما این به آن معنا نیست كه من توانایی بازی كردن در پست دفاع راست را ندارم.
● پس مشكل اصلی در تعویض تو چه بود؟
▪ بگذریم. فكر می كنم مشكل جای دیگری بوده است.
● نمی خواهی آشكارتر حرف بزنی؟
▪ فكر می كنم دیگر در این زمینه صحیح نیست كه حرفی بزنم. من به بازی خودم اعتقاد دارم و به خواسته مربیان نیز احترام می گذارم. من از این پس تمام تلاش خودم را به كار خواهم بست تا بازیكن مورد نظر آنها باشم.
● می گویند، در ۲ گلی كه پرسپولیس در نیمه اول خورد، تو هم نقش داشته ای؟
▪ فیلم بازی را نه یكبار، بلكه بارها ببینید، من هیچ نقشی در پذیرش ۲ گل مقاومت سپاسی نداشتم. هر ۲ گل از عمق به ثمر رسید واین در حالی بود كه من در پست دفاع راست بازی می كردم.
● خیلی دوست داری بدانی كه چه كسی دستور تعویض تو را صادر كرده است؟
▪ باور كنید دیگر برام اهمیتی ندارد.
● پس می دانی كه چه كسی دستور تعویض تو را داده است؟
▪ بله . اما لزومی نیست كه آن را بیان كنم.
● ناراحت نیستی؟
▪ از اینكه پرسپولیس بازی برده را با تساوی عوض كرد، خیلی ناراحتم، اما از اینكه خودم در نیمه دوم تعویض شدم، نه.
● فكر می كنی در بازی با پاس همدان جزو نفرات اصلی باشی؟
▪ مگر چه اتفاقی افتاده است كه چنین فكری بكنم. در یك بازی مربیان تصمیم به تعویض من گرفتند كاری كه در فوتبال رایج است واین مربوط به این نمی شودكه آنها بازی مرا قبول دارند ، یا نه .
مصاحبه: روزنامه ابرار ورزشی