بابا ايول :40::10::11::10::40:نقل قول:
من يه 2 ساعت پيش وقتي كه پست قبليمو دادم اتفاقي ديدم تا اومدم ويرايش كنم و اين موضوع رو بگم كارتم تموم شد :31:
Printable View
بابا ايول :40::10::11::10::40:نقل قول:
من يه 2 ساعت پيش وقتي كه پست قبليمو دادم اتفاقي ديدم تا اومدم ويرايش كنم و اين موضوع رو بگم كارتم تموم شد :31:
آق پيمان بنده همين كد رو زدم و دقيقا همين اومد : D900iJPGE3 خوب حالا چي ميگين؟نقل قول:
ممنون پيمان عزيز داستان جالبي بود ولي متاسفانه بايد به عرص تون برسونم كه دوست عزيزمون CD-RW قبلا اين نكات را از نكات مرموز و مخفي سامسونگ (D900i) دانسته بودند و گفته بودند كه
اگه قاب فلزي شو برداري گوشيرو ميتوني راحت خم كني (سي دي آر دبيليو خودش ميذار ي گوشيشو تو جيب پشت شلوار ليش واسه همينهكه اينو كشفيده)
صفحه ضد خش داره كه تو هيچ تبليغاتي ننوشته و نياورده
همينا يادم بود دااااش سي دي آر دبيليو بازم بود يكي فك كنم چي بود....؟
+
منم يك ديگه به اينا اضافه ميكنم با اجازه بزرگترا
اگه گوشيتون افتاد تو چاه توالت اصلا نگران نباشين چون مال من الان داره عين ساعت كار ميكنه و هيچيش نشده
راستي دارم كم كمك از نصب هر گونه چيزي روي دي 900 آي نا اميد ميشم شماچي؟
چاكر همه رفقاي بيست پي سي:46:
بنده سعي كردم تا جايي كه ميتونم به دوستاني كه اكثرا ميان اينجا پيام بدمنقل قول:
كارت مكس نت = 15 ساعته = 1700 (اكثرا من از دوستم ميگرم 1500 ميده يعني ساعتي 100 تومن حال كردين)
حالااينو هم دو روزه سه روزه تموم ميكنم
دوستان لطفا چيزي رو كه تو آواتار و امضام نوشتم فراموش نكنيد بازم ممنون
چاكر همه رفقاي بيست پي سي
دیگه اینقدر شلوغ شده که یادم نیست کجا نوشتم گوشی رو به سقف کوبیدم بعد خورد روی سطح سرامیک کف ( روی حساب کل کل با یک موتورولای قدیمی ) , ولی به هر حال بیشتر از اینها از این گوشی باید انتظار داشته باشی .نقل قول:
minizoro راست میگه , این گوشی بر خلاف تبلیغات ناچیزش تواناییهای خیلی فوق العاده ای داره .
یکی از دلایل محبوبیت این گوشی هم همین کم تبلیغ کردنشه ( مشک آن است که خود ببوید , نه آنکه عطار بگوید ) .
چرا مشكلت كجاست ؟؟؟؟؟؟ مشكلت را يا پيام بزار يا تو تاپيك نصب برنامه ها بگو :5:نقل قول:
من ت. يزد يه كارتهايي بود به اسم آفتاب 7 تا شركت يزدي با هم زده بودن 30ساعت 1500 تومن ميشه ساعتي 50 تومن ((روت كم شد:21:)) حالا نمي دونم رو چه حسابي اينقدر ارزون مي دادن:20: ولي حالا همش رو جمع كردن همه كارتها رو يه شكل كردن 10 ساعت 2500 تومن :41::37::24:نقل قول:
كارت مكس نت = 15 ساعته = 1700 (اكثرا من از دوستم ميگرم 1500 ميده يعني ساعتي 100 تومن حال كردين)
حالااينو هم دو روزه سه روزه تموم ميكنم
بله به شدت تاييد ميشهنقل قول:
minizoro راست میگه , این گوشی بر خلاف تبلیغات ناچیزش تواناییهای خیلی فوق العاده ای داره .
یکی از دلایل محبوبیت این گوشی هم همین کم تبلیغ کردنشه ( مشک آن است که خود ببوید , نه آنکه عطار بگوید ) .
+ اينكه اين قايليت رو هم داره: اگه كلمات مشهوري مثل car - book- boat- ship -elephone و.. براتون مسيج بياد شما هيچ ووقت خواد اين كلمات رو نميبينيد فقط شكلشونو ميبينيد
داش حسين ولي اين كارتي كه من ميگم نه تنها از بين نرفته بهتر هم شده..خيلي از خدماتي داره كه هيچ شركتي فكر نكنم داشته باشه (maxnet.ir) من نميخوام رو كم كنم ميخوام بهتون بگم همين.
عزیز من میگم اون دوستی که گفته قراره یکی دی 900 آیش را با فلش درست کنه بعد از فلش کردن چک کنه ببینه فریم ور گوشی تغییر کرده یا نه همین ممکنه بخاد برنامه دی 900 را روش نصب کنهنقل قول:
من که خیلی وقت پیشا نا امید شده بودم.......
من ت. يزد يه كارتهايي بود به اسم آفتاب 7 تا شركت يزدي با هم زده بودن 30ساعت 1500 تومن ميشه ساعتي 50 تومن ((روت كم شد:21:)) حالا نمي دونم رو چه حسابي اينقدر ارزون مي دادن:20: ولي حالا همش رو جمع كردن همه كارتها رو يه شكل كردن 10 ساعت 2500 تومن :41::37::24:[/quote]
ما که اینترنت ساعتی 285 تومن حال میکنیم(7 ساعته 2000)نقل قول:
نقل قول:
ما که اینترنت ساعتی 285 تومن حال میکنیم(7 ساعته 2000)[/quote]
دوست عزيز پيمان گلم بين اين غير ممكنه كه فريم وييور دي 900 رو بزني رو آي و كار كنه گوشيت به كلا روشن نميشه ...... پول مفت داري امتحان كن
ساعتی 285 تومن حال میکنی
خوبه كدوم شهر؟
مثل اينكه مال من از همتون ارزونتره 100 تومن:31:
sms فارسیو رو d900i چجوری باید خوند
بابا اين حرف من در حد يه شوخي بود نه بيشتر :11::40::11:نقل قول:
داش حسين ولي اين كارتي كه من ميگم نه تنها از بين نرفته بهتر هم شده..خيلي از خدماتي داره كه هيچ شركتي فكر نكنم داشته باشه (maxnet.ir) من نميخوام رو كم كنم ميخوام بهتون بگم همين.
دوستان من يه بازي روي سوني نصب كردم خيلي باهاش حال ميكردم ((CavemanX-mas1592)) ولي روي D900i نصب نميشه كسي بازي مشابه اين رو داره
عزيز اگه فارسي داشته باشه گوشيت مي توني بخوني اگه نداشته باشه نمي توني:31:نقل قول:
sms فارسیو رو d900i چجوری باید خوند
حالا اگه مي خواي گوشيت رو فارسي كني ((منظورت اينه)) فكر كنم بايد فلش كني حالا در اين مورد دوستان صاحب نظر توضيح ميدن :20: