یه UMD بازی بزار توش بعد بازی ای که رو رم ریختی رو اجرا کن درست میشهنقل قول:
یه UMD بازی بزار توش بعد بازی ای که رو رم ریختی رو اجرا کن درست میشهنقل قول:
یعنی Umd God Of War اومده؟ راستی من Recovery دستگاهم خوبه ولی دوستام واسشون کار نمی کنه یعنی R رو که نگه می دارن Recovery بالا نمیاد واسه 2 تاشون اینجوریه مشکل کجاست؟
پسر خوب psp که هر فایل تصویری رو نمیخونه باید حتما mpeg4 باشه تازه اونم mpeg4 مخصصوص pspنقل قول:
من psp رو تازه خریدم یعنی حدود دو هفته می شه ولی هر چی فایل های ویدئویی میریزم توش
اجرا نمی کنه یعنی اصلا نمی خونه
اینم Irda :نقل قول:
سلام یکی برنامه برای pspirda بزاره که بین پی اس پی و موبایل اطلاعات رد و بدل میکنن
لینک تورخدا سالم باشه ممنون تا حالا یکی به سوالم توجه نکرده ورژن دستگامم 3.10 oe-a است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ...
بعضی از دوستان ميخواستن کيفيت عکسبرداری و فیلم برداری دوربين psp را ببينند ...
اين کيفيت عکسبرداری:
و کيفيت فيلمبرداری که عکسو با برنامه PowerDVD از فيلم گرفتم :
لازم به ذکر است که کيفيت فيلمبرداری همانطور که از گوشه و کنار به گوش ميرسيد واقعا عالی هست و اگر فيلم ها را بر روی خود دستگاه تماشا کنيد کیفیت به دست امده را تحسین خواهید کرد. در هر حال دوربين psp اگر به عنوان فيلمبرداری و عکسبرداری برای استفاده و تماشا در خود دستگاه استفاده شود بسيار مناسب و با ارزش است.
نه خیر مثل اینکه منظور من رو متوجه نشدی می گم برنامه ای وجود نداره که فرمت فایل های ویدئویی رو عوض کنهنقل قول:
پسر خوب psp که هر فایل تصویری رو نمیخونه باید حتما mpeg4 باشه تازه اونم mpeg4 مخصصوص psp
UMD تو دستگاه هست و این ارور میده ....نقل قول:
نوشته شده توسط vizzzzzzzzzzzzzzzz [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
کسی به سوال ما جواب نداد
اقا این برنامه PspIrDA رو کجا باید بریزم هرجایی که تا حالا ریختمش psp نمیشناستش این برنامه شامل یک پوشه اصلی12932_PspIrDA_0.0.2 ودوپوشه زیر مجموعه PspIrda 0.0.2 و PspIrda 0.0.2 debug میباشد (خود این پوشه ها نیز شامل چندین پوشه هستند) اگه کسی میدونه لطفا کمک کنه ممنون .
در مورد شبیه سازی بازیهای سگا و سوپرنینتندو بر روی Psp در صورت امکان کمی توضیح
دهید . اگر عکسی هم دارین لطفا بذارین.:46:
آقا این لینکی که بروبچز قبلا دادن خراب بود چون خودم این برنامه رو دوست دارم به بدبختی تونستم گیرش بیارم:31:نقل قول:
و یا:
:10: :5:
ممنون عزیز خیلی چاکرتم