هر وقت كه انعطافشو از دست بده
هر وقت كه انعطافشو از دست بده
سلام
من حدود 4 سال كه الكتريك ميزنم و فقط 4 ماه اول استاد بالا سرم بود و چيزاي اوليه رو بهم گفت.، حالا دوباره ميخوام برم پيش كسي كه تكنيك هاي حرفهاي تر بهم ياد بده.
ميشه اگه كسيو ميشناسيد با شرايطش به من پ.خ بديد.
من میخوام گیتار الکترونیک رو شروع کنم !
من حدود 2 3 ماه گیتار معمولی رو زدم و تو کودکی ارفمو کامل کردم گرچه الان هیچی یادم نیست :دی
برا یادگیری گیتار الکتریکی باید گیتار معمولی رو کامل بلد باشی ؟!
برای شروع چه نوع گیتاری خوبه و چه قیمتیه ؟
اين 2 ساز ربطي بهم ندارن
خير لازم نيست
هر اسم و ماركي كه بگيرين مهم نيست
قیمت گیتار یاماها C70 را میخواستم...
ممنون...
دوستان شرمنده من 1 سوال كوچولو دارم.
من 1 نفرو تو آلمان دارم كه ميتونه برام گيتار بياره.1 مدل گيبسن ديدم در حد تيم ملي ولي دسته ويبره نداره به عبارتي كلا سيستمشو نداره.ميخوخام بدونم ميشه به خود كمپاني سفارش داد كه همچون چيري روش نسب كنه يا بعدا بدمش جايي كه بهش اضافه كنن؟؟؟؟؟
کد:http://www2.gibson.com/Products/Electric-Guitars/SG/Epiphone/G-400-Goth.aspx
دوست عزیزنقل قول:
قیمت مدل C70 در حدود 90 هزار تومانه ، البته با یک کمی بالا و پایین:46:
:11:
دوست عزیزنقل قول:
میتونم بپرسم سوال بی پاسخ شما در این بخش چی بوده؟
عرضم به حضورت که ...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مدلی که چشم شما رو گرفته مدل خوبیه. اون طورام در حد تیم ملی نیست. ولی اگه تازه میخواهی شروع کنی، بهتره همینو بگیری.
این چهارتا پیکاپی که میبینی در اصل 3 تاست. چون اون دو تا که نزدیک پل هستند، با هم یک نوع پیکاپ نویز گیر تشکیل میدن. و دو تا پیکاپ نزدیک دسته هم خیلی به هم نزدیکن و عملا در صدا دهی فرقی با هم ندارن. (با اون کلیدی که نوشته هاش به رنگ زرد هستند میتونی از پیکاپ 1 به 2 و بعد از اون هم به پیکاپ های جفتی 3و4 سوئیچ کنی). پس این 4 تا پیکاپ شد 2 تا!.
روی دسته رو نگاه کن(Fretboard) فقط اومده برای فرت دوازدهم یک علامت XII گذاشته که مشخص باشه. اگه کسی می خواد شروع کارش با گیتار راحت تر باشه، بهتره از این مدلی استفاده کنه که فرت های اصلی رو با نقطه مشخص کرده باشه. البته این مشکلی برات پیش نمیاره و درواقع آب دیده میشی!
این مدل برای کسی که میخواد تازه شروع به یادگیری گیتار کنه خیلی به درد بخوره.
اما اصل سوالت: ویبره، سیستم پیچیده ای نیست و گذاشتن یا برداشتنش مشکلی نداره،
اما ویبره می خوای چه کار؟ اگر برای شروع آموزش این گیتار رو می خری (یعنی هنوز با گیتار کار نکردی) مطمئن باش تا 2 سال دیگه هم نیازی به ویبره نداری. هنوز باید یادبگیری چه طور گیتار رو بگیری دستت، چه طور مضراب (پیک = Pick) رو دستت بگیری. چه طور ... . پس به ویبره نیازی نداری.
این نظر من بود. ببین حالا خودت چه نظری داری!
عجیبه که هرکس می خواد گیتار بخره، یا به کات اوی بودن آکوستیک کار داره یا ویبره ی الکتریک.
به جای توجه به جنس فرت بورد، سبکی بدنه، قدرت پیکاپ ها، ...
عجب؟؟؟؟نقل قول:
این چهارتا پیکاپی که میبینی در اصل 3 تاست. چون اون دو تا که نزدیک پل هستند، با هم یک نوع پیکاپ نویز گیر تشکیل میدن. و دو تا پیکاپ نزدیک دسته هم خیلی به هم نزدیکن و عملا در صدا دهی فرقی با هم ندارن. (با اون کلیدی که نوشته هاش به رنگ زرد هستند میتونی از پیکاپ 1 به 2 و بعد از اون هم به پیکاپ های جفتی 3و4 سوئیچ کنی). پس این 4 تا پیکاپ شد 2 تا!.
نميدونستم
مهم نيست نه گيتار خودم(اكوستيك)نه مال دوستم( يه الكتريك ياماهاي داغون) هيچ كدون علامت ندارننقل قول:
روی دسته رو نگاه کن(Fretboard) فقط اومده برای فرت دوازدهم یک علامت XII گذاشته که مشخص باشه. اگه کسی می خواد شروع کارش با گیتار راحت تر باشه، بهتره از این مدلی استفاده کنه که فرت های اصلی رو با نقطه مشخص کرده باشه. البته این مشکلی برات پیش نمیاره و درواقع آب دیده میشی!
چه جروي به اين نتيجه رسيدي تازه كارم؟؟؟؟نقل قول:
این مدل برای کسی که میخواد تازه شروع به یادگیری گیتار کنه خیلی به درد بخوره.
تازه كار هستم ولي تازه وارد نستم(به دنياي نوازندي)
آخه توي مدلايي كه دسته ويبره دارن ( مخصوصا تو گيبسون) كلا مدل و شكل خرك عوض ميشه.نقل قول:
اما اصل سوالت: ویبره، سیستم پیچیده ای نیست و گذاشتن یا برداشتنش مشکلی نداره،
اين جوري كه تو گفتي من تازه كار نيستم،همين الآن از تو قبر در اومدم. تا حلا به عمرم الكتريك نديدمنقل قول:
اما ویبره می خوای چه کار؟ اگر برای شروع آموزش این گیتار رو می خری (یعنی هنوز با گیتار کار نکردی) مطمئن باش تا 2 سال دیگه هم نیازی به ویبره نداری. هنوز باید یادبگیری چه طور گیتار رو بگیری دستت، چه طور مضراب (پیک = Pick) رو دستت بگیری. چه طور ... . پس به ویبره نیازی نداری.
این نظر من بود. ببین حالا خودت چه نظری داری!
عجیبه که هرکس می خواد گیتار بخره، یا به کات اوی بودن آکوستیک کار داره یا ویبره ی الکتریک.
به جای توجه به جنس فرت بورد، سبکی بدنه، قدرت پیکاپ ها، ...
اوني كه قراره بره برام گيتار بگيره كارش رديفه
حلا نظرت راجع به G-400 چيه
کد:http://www2.gibson.com/Products/Electric-Guitars/SG/Epiphone/G-400.aspx
حالا چرا گيبسون ؟
بيا يه ESP يا LTD اين وردار حالشو ببر
اگه خاستي يه esp f-250 پيشنهاد ميكنم
اگه خوشت نيومد مدلهاي ديگشم با اون خوصوصياتي كه ميخاي موجوده
بازم نظر نظر خودت