چی شده دوستان:17:
از این طرفا؟:21:
Printable View
چی شده دوستان:17:
از این طرفا؟:21:
با اجازه دوستان ان شاالله که پ خ من به دست همتون رسیده.
31 فقره پ خ ارسال شد ببینیم چقدر استقبال میشه.
فعلا 1 نفر موافق.با خودم میشیم 2 تا:31:
نه عزیز...نقل قول:
خونه ما نیست...
یکی از بچه ها اونجا خونه داره و تابستونا و گاها" زمستونا آخر هفته میریم...(انشالا بعدا" با بروبچ اینجا دسته جمعی میریم) همینه که معمولا" دو روز آخر هفته موبایل من آنتن نداره...
اوکی...
راستی دیشب که مجاهدین بودم اون دکل بزرگه چراغاشو روشن کرده بودن... امیدوارم وضع آنتن دهیش بهتر بشه...
سلامنقل قول:
سوناتا جان یه چیزی رو یادت رفت...
» آرامگاه هاي استان يزد (ادامه)
» مزار شيخ ضياء الدين بافق
بقعهاي معمولي از خشت و گل است كه سنگ و تاريخي ندارد. در اين بقعه بر سر قبر ، كاشي هايي به اندازه خشت كه داراي نقوش گل و بوته است به خط نستعليق قرار دارد. در حاشيه دوازده امام نوشته شده كه اين قبر مربوط به سال 1282 است.
» مقبره قاضي مير جعفر بافقي
در كنار ده صدرآباد به فاصله دو كيلومتري بافق آثار ويرانه و بازمانده از قديمي ديده ميشود. در اين محل مقبرهاي وجود دارد كه به قاضي مير جعفر بافقي نسبت داده ميشود. در اطراف آن تكههايي از گچبري هاي مسجدقديم به دست آمده كه اكنون در مقبره نگه داري ميشود.
» بقعه شاه خليل تفت
بناي بقعه يا خانقاه شيخ خليل الله ثاني كه نواده شاه نعمت الله ولي است جزيي از مجموعه وسيعي بود كه به عنوان خانقاه توسط شاه نعمت الله ولي ايجاد شده است. در حال حاضر بناي بقعه مربع شكل است و گنبدي آجري بر فراز آن و اتاقي در سمت راست آن مشهور به مقبره سيد محمد از مجموعه قديم بر جاي مانده است. در زير گنبد صورت 9 قبر ديده ميشود كه بر همه آنها سنگ مرمرهاي خوش تراش و ظريفي نصب شده است. بر اين سنگ قبرها كتيبههاي مختلف و نقشهاي گل و بوته حجاري كردهاند. سنگ قبر شاه خليل به ابعاد 100- 29 و ارتفاع 23 سانتيمتر داراي كتيبههايي به خط ثلث و نسخ است.
» آرامگاه كشته خانه مهريز
اين آرامگاه در جنب مسجد جامع مهريز يزد واقع شده و بقعهاي با گنبد بلند و بزرگ است كه قبلاً آن را «كشتهخانه» ميگفتند و امروزه به امامزاده تغيير نام يافته است. مردم اعتقاد دارند كه به هنگام هجوم مغول جمعي كه به اينجا پناه آورده بودند قتل عام شدهاند و بر اين اساس به كشتهخانه معروف شده است. اين بنا كه سالها به صورت خرابهاي بود، در سال 1342 مرمت و بازسازي شد. در وسط اين بقعه صورت قبري به بلندي و عرض 25/1 و طول 50/2 متر قرار دارد كه اطرافش كاشيكاري شده و قبل از مرمت ياد شده ، بيشتر از يك متر آن زير خاك بوده است.
» بازارها، تیمچه هاي استان يزد
» بازار يزد
اين مجموعه كه ستون فقرات شهر قديمي يزد را تشكيل ميدهد، در دوران پهلوي با ساخت خيابان شاه (خيابان قيام فعلي) به دو نيم شد و برخي فضاهاي اصلي آن، مانند بازار ارسي دوزها، بازار محمد علي خان و بازار پنج علي تخريب شد. نيمه شمالي بازار در حال حاضر از رونق اقتصادي بیش تري برخوردار است.عمدهترين كالاهاي موردمعامله، پارچه و شيرينيهاي يزدي، طلا و فرش است. قيصريه كه حد فاصل ميدان و مدرسه خان قرار دارد،از لحاظ معماري نسبت به ساير بازارها از انتطام فضايي بهتري برخوردار است و با دو درب چوبي كه داراي ارزش هنري هستند، بسته ميشود. در اين بازار، اكنون پارچههاي يزدي عرضه ميشود. قديميترين بخش بازار يزد، بازار حاجي قنبر است كه از قرن نهم هجري به يادگار مانده و جزيي از مجموعه فرهنگي ـ تاريخي امير چخماق است. در قرن سيزدهم هجري بر سر درب اين بازار تكيه اي زيبا و بلند به شيوه ي ديگر تكيهها و حسينيههاي يزد ساخته شد كه يكي از معرفههاي شهر يزد است. عمده تزیینهاي آن از كاشي معلقي است.
قسمتهاي مختلف بازار يزد عبارتست از :
بازار خان، بازار زرگري، بازار پنجه علي، بازار قيصريه، بازار علاقبندي، بازار كاشيگري، بازار چيت سازي، بازار ملا اسمعيل، بازار افشار، بازار حاجي قنبر، بازار محمد علي خان، بازار جعفرخان، بازار صدري (شاهزاده فاضل)، بازار دروازه مهريز، بازار مسگري و بازار نخود بريزي.
ساير شهرهاي استان يزد نيز بازارهاي مخصوص و جالب توجه دارند.
» آثار عمراني تاریخي استان يزد
ادامه دارد ادامه دارد ادامه دارد ادامه دارد ادامه دارد ادامه دارد ادامه دارد ادامه دارد ادامه دارد ادامه دارد ادامه دارد ادامه دارد
اينم آخرين پست آرامگاه ها بود
ايشالا خدا ختم به خير كنه :31:
آغا! شما كه اون ته نشستي: نفوس بد نزن:27:
يتا بسملا بگد پف كند به تاپيك :21:
پف، نه تف!!:18:(به كاما توجه بشه)
سوناتا جون دستت درد نكنهنقل قول:
همونطور كه ميبيني پايين اسم من نوشته محل سكونت: كرج
ماخو كرج مشينم و نمتونم بيم يز ولي ايشالا دور هم خشتون باشه
جاي مام خالي كند (راسي جاي خالي خو هزينه نداره؟؟؟؟!!!)
خب من هم نمیام میشین همون دو تا:27::31:
سلام بچگا منم اصليتم يزديه ولي تهران زندگي ميكنم تا حالا يه بارم بيشتر يزد نيومدم ولي خيلي فاميل اونجا دارم من فكر مي كنم بهترين و پاك ترين مردماي ايران يزديانالبته ما مال نصراباد يزديم خيلي جاي خوش آب و هواييه يه سر بزنيد حتما در نهايت اينكه: اميدوارم كه هميشه خش باشدکد:http://forum.p30world.com/images/New-smile/N_aggressive%20(39).gif
قرار ، قرارشد پنجشنبه باشه؟ من نهي تونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر وسط هفته بود احتمال زياد ميومدم. حالا كو تا 1 آذر شايد هم تونستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]