این لینک اشتباه چون از سایت من کپی کرده و سایت من یکی از کلامتشو سانسور کرده و بجاش .... کذاشته .
Printable View
این لینک اشتباه چون از سایت من کپی کرده و سایت من یکی از کلامتشو سانسور کرده و بجاش .... کذاشته .
حلا کسی نمیخواد لینکای اصلی رو بزاره؟
طرفدار زیاد داره
آقایون من باید همینجوری واستم بالاخره من چیکار باید بکنم
میخوای بیا به من کمک کن.نقل قول:
آقایون من باید همینجوری واستم بالاخره من چیکار باید بکنم
من عکس پیژامه ی راه راه میخوام دوربین ندارم.
اگه داری لطف میکنی یک عکس بگیری بدی؟
راستی من برای اینکه مشکلی برای مجوز پیش نیاد زنجیرها رو میکنم بندشلوار.(Freedom:19: )
سلام من سهیل گرین هستم.
14 سال دارم و عاشق کارای کامپیوتری(نرم افزار).
من اول در سایت پرشین جی تی ای عضو بودم اما gta-pro این سایت رو به من معرفی کرد.
من تازه در سایت شما عضو شدم.
من(از خودم تعریف نمی کنم)از هر رشته کامپیوتر 1چیزی بلدم:برنامه نویسی(با C)-امنیت و شبکه(یه کم)-گرافیک و...
من حدود 60% کار با 3dmax را بلدم.
باعث افتخار منه که با شما همکاری کنم.
ساختمون+لباس+مپ+ماشین با من!:46:
البته ماشینو قل نمیدم(شاید بد در بیاد).
با تشکر.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگم حالا به طور کلی من اگه بخوام از عمل تکستچرینگ بیام بیرون بیاد چیکار کنم ؟
من بیشتر تسلطم به زبان های برنامه نویسی هست ....زبان C یکم Vb هم بدک نیست Vc هم ای ..یکم...ولی خوب میخوام ببینم نرم افزاری که دوستان باهاش کدنویسی رو تغییر میدن چیه ؟ تو زمینه دستکری فونت ها هم اگه راه کار بزارین پیشم شاید کمکی بتونم بکنم...به طور کلی هرکاری به غیر از :
اولا کارای سه بعدی که تجربه ندارم خیلی
دوما گرافیک دوبعدی که ذوقش رو ندارم...
ولی خوب هر کار دیگه باشه هستم ...ناجور و خفن...تجربه این کارا رو هم خیلی کم دارم....فقط یکی راه رو از چاه به من بفهمونه که چه بکنم من رفتم تا آخر خط...حالا چه کنم؟ نا امیدم نکنید ها......غنچه استعداد هام نخشکه اینجا ها .....
سلام آقا سهیل !!!
شما کلاس چندمید؟
من سوم راهنمایی هستم!
تقریبا خصوصیاتمون شبیه به همه!
با این تفاوت که من در مکس تسلت کامل دارم و برنامه نویسی با زبان c-script رو هم بلدم!
بازی سه بعدی زیر رو یک مدت پیش خودم ساختم ولی هنوز کامل نشده!:5:
راهنمای دانلود:
ابتدا روی گزینه free کلیک کن بعد صبر کن تا تصویر یک کد زیر صفحه بیاد بعد کد رو وارد کرده و اینتر کن!
همه هم سنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سهیل جان برای ادیت بازی احتیاج زیادی به C و یا VB نداری فقط کافیه علامتهایی که به سبک خود بازی(قاطی شده ی چند زبون نسل اول. مثلا # معنی قفل رو میده.)
برای ادیت Missionها از برنامه ی Sunny Builder استفاده کن.
آقا خونه هه خیلی باحال بوده. ایول داش آرش.
در مورد منو هم بگم که کارت 25 بوده آقا محمد و همینطور کار ساخت پیکان که فکر کنم کار آقا میر محمد باشه.
در مورد مغازه هه هم بگم که خوبه، ولی اگر با برنامه ای مثل مکس رندر میگرفتید که می شد با تکسچر ها اون کارتون ر مشاهده کرد خیلی بهتر بود.
والله من شرطی ندارم، من فقط گفتم که با توجه به محل زندگیم برای ساخت خونه ها نمی تونم خونه های بالای 4 طبقه بسازم. چون تویه شهر ما همین 4 طبقه رو هم به زور میشه گیر آورد.
همین بود شرایط من ! گفتم آقا محمد بدونه که یه وقت از ما چیز زیادی نخواد.
راستی من قول نمیدم ولی دارم روی کاراکترهای بازی کار میکنم ببینم میتونم بعضی از کاراکترها رو ایرانی کرد یا نه !! الان هم قصدم ساخت خانوم چادری طوری که تویه انیمیشن ها هم مشکلی پیش نیاد.
ولی این دانشگاه لامصب کار من رو کند میکنه. من الان یه 3 ساعته اومدم خونه خودمون. و فردا صبح دوباره باید برگدم شهر اهواز و برم دانشگاه و فقط یه 5 شنبه و جمعه رو بیکارم. برای همین هم تا حالا نتوستم نمونه کاری بذارم. انشالله که به بزرگی خودتون ببخشید.
راستی این هم یه ماقله چند خطی درباره ساخت اشیا به صورت LowPoly که گفته بودم. ( کی گفته بودم ؟؟ )
مدل های Low-Poly : یک مدل در زمانی جزو مدل های Low-Poly محسوب می شود که از تعداد اندکی چند ظلعی ها و به همان نسبت از تعداد کمی سطوح و نقاط، تشکیل شده باشد. مدل های Low-Poly به توان پردازشی کمتری نیاز دارند؛ بنابراین به روز شدن آنها در پنجره های دید سریع بوده و همچنین فرآیند پردازش تصویر یا اصطلاحا Render کردن آنها نسبت به مدل های High-Poly با سرعت بیشتری انجام می شود. به همین دلیل در بازیهای بلادرنگ ( اصطلاحا Real Time )از مدلهای Low-Poly استفاده می شود.حتی در زمانی که باید نتیجه نهایی پردازش تصویر دارای کیفیت بالایی باشد، مانند تصاویر تلویزیونی و فیلم نیز از این مدلها استفاده می شود. در این صورت یک مدل Low-Poly در طول مرحله متحرک سازی مورد استفاده قرار میگیرد. سپس درست پیش از مرحله پردازش تصاویر ( مرحله Render کردن )یک نسخه High-Poly از مدل جایگزین نسخه موجود می شود. حتی در زمان استفاده از مدلهای High-Poly نیز بدون وارد کردن خدشه ای به کیفیت مدل میتوانید تعداد چند ظلعی های به کار رفته در آن را کاهش دهید.
این مطلب رو از یکی از کتابهای 3dsMax خودم در آوردم و اینجا گذاشتم.
پس به این نکته توجه داشته باشید که از مدلهای Low-Poly استفاده کنید. من هم برای همین گفتم که بهتره که ساختمونها رو به صورت یک باکس خالی و فقط با تکسچر بسازیمشون. ( البته نه همشون رو ) که بازی سرعتش پایین نیاد و رم بالای 512 نخواد.
اول اين رو بگم كه من 15 سالمه و اول دبيرستان مي خونم.
خوب رفته رفته اعضاي تيم دار كاملتر مي شه.آقا سهيل فعلا ما داريم روي ساختمونها كار مي كنيم.شما هم بهتره با ما هماهنگ كار كني و چند تا ساختمون بسازي.(ساختمونهاي مشهور مثل مجلس يا برج آزادي)نقل قول:
با برنامه sanny builder ببين مي توني باهاش كار كني.بايد فايل درون data/script/main.scm رو باز كني.نقل قول:
میگم حالا به طور کلی من اگه بخوام از عمل تکستچرینگ بیام بیرون بیاد چیکار کنم ؟
من بیشتر تسلطم به زبان های برنامه نویسی هست ....زبان C یکم Vb هم بدک نیست Vc هم ای ..یکم...ولی خوب میخوام ببینم نرم افزاری که دوستان باهاش کدنویسی رو تغییر میدن چیه ؟ تو زمینه دستکری فونت ها هم اگه راه کار بزارین پیشم شاید کمکی بتونم بکنم...به طور کلی هرکاری به غیر از :
اولا کارای سه بعدی که تجربه ندارم خیلی
دوما گرافیک دوبعدی که ذوقش رو ندارم...
ولی خوب هر کار دیگه باشه هستم ...ناجور و خفن...تجربه این کارا رو هم خیلی کم دارم....فقط یکی راه رو از چاه به من بفهمونه که چه بکنم من رفتم تا آخر خط...حالا چه کنم؟ نا امیدم نکنید ها......غنچه استعداد هام نخشکه اینجا ها .....
الان لينك دانلود يادم نيست و دير شده بايد برم مدرسه.ولي حتما بعدا مي ذارم.
با شما موافقمنقل قول:
آقا خونه هه خیلی باحال بوده. ایول داش آرش.
در مورد منو هم بگم که کارت 25 بوده آقا محمد و همینطور کار ساخت پیکان که فکر کنم کار آقا میر محمد باشه.
در مورد مغازه هه هم بگم که خوبه، ولی اگر با برنامه ای مثل مکس رندر میگرفتید که می شد با تکسچر ها اون کارتون ر مشاهده کرد خیلی بهتر بود.
والله من شرطی ندارم، من فقط گفتم که با توجه به محل زندگیم برای ساخت خونه ها نمی تونم خونه های بالای 4 طبقه بسازم. چون تویه شهر ما همین 4 طبقه رو هم به زور میشه گیر آورد.
همین بود شرایط من ! گفتم آقا محمد بدونه که یه وقت از ما چیز زیادی نخواد.
راستی من قول نمیدم ولی دارم روی کاراکترهای بازی کار میکنم ببینم میتونم بعضی از کاراکترها رو ایرانی کرد یا نه !! الان هم قصدم ساخت خانوم چادری طوری که تویه انیمیشن ها هم مشکلی پیش نیاد.
ولی این دانشگاه لامصب کار من رو کند میکنه. من الان یه 3 ساعته اومدم خونه خودمون. و فردا صبح دوباره باید برگدم شهر اهواز و برم دانشگاه و فقط یه 5 شنبه و جمعه رو بیکارم. برای همین هم تا حالا نتوستم نمونه کاری بذارم. انشالله که به بزرگی خودتون ببخشید.
راستی این هم یه ماقله چند خطی درباره ساخت اشیا به صورت LowPoly که گفته بودم. ( کی گفته بودم ؟؟ )
مدل های Low-Poly : یک مدل در زمانی جزو مدل های Low-Poly محسوب می شود که از تعداد اندکی چند ظلعی ها و به همان نسبت از تعداد کمی سطوح و نقاط، تشکیل شده باشد. مدل های Low-Poly به توان پردازشی کمتری نیاز دارند؛ بنابراین به روز شدن آنها در پنجره های دید سریع بوده و همچنین فرآیند پردازش تصویر یا اصطلاحا Render کردن آنها نسبت به مدل های High-Poly با سرعت بیشتری انجام می شود. به همین دلیل در بازیهای بلادرنگ ( اصطلاحا Real Time )از مدلهای Low-Poly استفاده می شود.حتی در زمانی که باید نتیجه نهایی پردازش تصویر دارای کیفیت بالایی باشد، مانند تصاویر تلویزیونی و فیلم نیز از این مدلها استفاده می شود. در این صورت یک مدل Low-Poly در طول مرحله متحرک سازی مورد استفاده قرار میگیرد. سپس درست پیش از مرحله پردازش تصاویر ( مرحله Render کردن )یک نسخه High-Poly از مدل جایگزین نسخه موجود می شود. حتی در زمان استفاده از مدلهای High-Poly نیز بدون وارد کردن خدشه ای به کیفیت مدل میتوانید تعداد چند ظلعی های به کار رفته در آن را کاهش دهید.
این مطلب رو از یکی از کتابهای 3dsMax خودم در آوردم و اینجا گذاشتم.
پس به این نکته توجه داشته باشید که از مدلهای Low-Poly استفاده کنید. من هم برای همین گفتم که بهتره که ساختمونها رو به صورت یک باکس خالی و فقط با تکسچر بسازیمشون. ( البته نه همشون رو ) که بازی سرعتش پایین نیاد و رم بالای 512 نخواد.