درخواست تعدادی فیلم آموزشی
سلام
من دنبال یه تعداد فیلم هستم که متاسفانه اسمشون یادم رفته ولی از دوستان خواهش میکنم که لطفا یا اسم اونها رو بدهند و یا اینکه لینک دانلودشون و یا وبسایتی که بشه اطلاعات بیشتر درموردشون گرفت.
این فیلمها خیلی قدیمی هستند و یادمه وقتی بچه بودم تو کلاسهای زبان واسمون میگذاشتند.
مرسی
1- این سری فکر کنم اسمشون Follow Me بود.
2- این سری درمورد یه دختره جادوگر بود که یه تلفن صورتی داشت به نام Phoebe و یه hanger و یه ماهی که خلاصه تو هر قسمت یه اتفاق جدید می افتد. درضمن تمامی این اشیا حرف هم میزدند.
3- این آخری هم داستان یه دختر و پسر (Anna & Peter)هست که مادرشون مغازه داره و یه یارو میاد یه روز تو مغازشون که حرفم نمیزنه و کلی وسایل میبره و به جای پول به اونا یه فلوت جادویی میده. خلاصه اینا وقتی فلوت میزنند یه کچله میاد که هیچی بلد نیست و این دوتا بچه رو به جاهای مختلف می بره. توی قسمتهای مختلف این بچه ها کلمات جدیدی به این کچله یاد میدن و به میزان کلماتی که این یارو یاد میگیره تعداد فلوتهاش هم اضافه میشه تا اینکه درپایان کل فلوتهای کچله پیدا میشه و کلی کلمه یاد میگیره.
I need some Disscussive ARTICLE or TOPIC - for Lecture
Hi everybody
I'm studing English Translation & for the 2nd time I'm supposed to present a lecture
I need your help to offer me some article or suggest some topic really discussive, because the most important point for our teacher is to involve others to the discussion & let them share their opinion as much as possible
My last lecture topic in this semester was The Law of Attraction (the Secret) which in spite of presenting in the best way, i couldn't have the the whole stated mark !!! so i need your help to introduce or offer some disscussive article or at least some topic that is disscussive enough
thank you