خواهش میکنم عزیز...نقل قول:
مجله همدل بعد از یه زمانی که هی پشت سر هم از محسن بد مینوشت ، هواداران پدرشون دراوردن...دیگه جرات نمیکنن همچین کاری کنن...
Printable View
خواهش میکنم عزیز...نقل قول:
مجله همدل بعد از یه زمانی که هی پشت سر هم از محسن بد مینوشت ، هواداران پدرشون دراوردن...دیگه جرات نمیکنن همچین کاری کنن...
داریوش مهرجویی در گفتگو با حیات :
اکران سنتوری قطعی است
صدای رادان جایگزین صدای چاووشی شد
مهرجویی گفت : طبق توافق میان هدایت فیلم و گروه سینمایی قدس ، اکران سنتوری در سوم مرداد ماه قطعی شده است.
داریوش مهرجویی با بیان این مطلب به خبرنگار هنری حیات گفت: برخلاف شایعات و حرف و حدیث های فراوان ، سنتوری صد در صد در سوم مرداد ماه به روی پرده سینما ها می آید .
در حالی که صدور مجوز نمایش سنتوری به طور رسمی از سوی اداره نظارت و ارزشیابی وزارت ارشاد اعلام نشده ، مهرجویی گفت : از همه جهت برای اکران فیلم در سوم مرداد ماه مطمئن هستم و چند روزی است که ساخت آنونس و تیزر فیلم توسط محمدرضا شریفینیا پایان یافته است .
وی درباره این خبر که سنتوری دوباره با چند اصلاحیه از طرف ارشاد مواجه شده گفت : از شنیدن این خبر ها تعجب می کنم ، باور کنید همه چیز برای اکران با شکوه سنتوری آماده است .
وی در پاسخ به این سوال که سنتوری با صدای چه کسی اکران می شود، با تردید گفت : به ناچار نام چاووشی از تیتراژ فیلم حذف شده ، اما صدای رادان که شباهت بسیاری با چاووشی دارد جایگزین شده است . در واقع باید گفت، صدای بهرام رادان نسخه جدیدی از صدای محسن چاووشی است .
گفته می شود ، داریوش مهرجویی به خاطر دوری از هیاهوی اکران سنتوری عازم یکی از کشور های اروپایی شده است .
--------------------------------
فقط به قسمتی که ضخیم کردم توجه کنید ... فکر کردن به خودتون واگذار میکنم....
چی شد پس این آلبوم گفته بود اردیبهشت ولی الان ...
نمیدونه کلی آدم منتظره آلبومش هستند
از این حرف ها زیاد میزنن...نقل قول:
فعلا که مجوزی صادر نشده...فعلا باید منتظر بمونیم...
ولی یه چیزی که باید به اون اذعان داشت و همتون میدونید از ازل تا ابد همین بوده اونایی که چشم پیشرفت و ترقی دیگرانو ندارن میان باسش شایعه درست میکنند حرف درمیارن چرتو پرت میگن ولی ...
حق همیشه یا حق داره
محسن چاووشی از اون اول که اومد بنده خدا اینقدر مظلوم واقع شد که آلبوم نفرینش به نام مجتبی کبیری تو مردم چرخید تا بعدها که آلبوم جدیدتری بیرون داد فهمیدند این محسن چاووشیه با اون صدای زیباش
ولی اینکه چرا یه عده تو این مملکت میان سنگ اندازی میکنن و جلوی این جور افراد با استعداد و خوش صدا که واقعا ارزش داره به آهنگ ها و صدای این فرد گوش بدیم ولی میان یه مشت آدم .... بهتره نقطه بزارم میان بهشون مجوز میدن بعد اسمشون هم میزارن خواننده که اصلا نه صدا دارن نه ملودی میشینن با کامپیوتر صداشون خوشگل میکنن و آلبوم میدن بیرون تازه جالبه هیشکی استقبال هم نمیکنه یا اگه میشه 2 ،3 روزه است و زود فراموش میشن
بعضی از صدا هیچوقت از گوشی آدم بیرون نمیره بس که قشنگه وآدم باهاشون خاطره داره مثه همین سیاوش قمیشی هنوز که هنوزه آهنگاشوآدم گوش میده حال میکنه
عین همین مصداق چاووشی با این که سن زیادی نداره ولی به قولی گفتنی غول خواننده های ایران شده به نظر من محسن یگانه و محسن چاووشی واقعا صداشون ارزش گوش کردنو داره
همش تعریف و تمجید شد ولی چشم اونایی که نمیتونن ببینن اینارو از حدقه درآد
فعلا که حق به حقدار نرسیده...!نقل قول:
ملت ما اینطوریه دیگه برعکس...
اختصاصي سايت سينماي ما: شایعه به تعویق افتادن و توقیف «سنتوری» تکذیب شد
سینمای ما ـ در آستانه اكران عمومي «سنتوري»، بار ديگر شایعههايي درباره توقيف يا اصلاحات تازه فیلم به گوش ميرسد. حتي شنیده میشد كه « سنتوری » بنا به دلایلی قرار است ديگر نمايش داده نشود و حتی این خبر در یکی از روزنامه های صبح هم به چاپ رسید. به گزارش خبرنگار سايت «سينماي ما »، از سوي موسسه مهر فراز ( داریوش مهرجویی و فرامرز فرازمند) - تهيهكننده سنتوري - عنوان شد : « اکران سنتوری در روز چهارسنبه سوم مرداد ماه کاملا قطعی است . ساخت آنونس فیلم نیز مراحل پایانی خود را طی میکند و از هفته آینده برای نمایش در سینما های کشور آماده می شود . شایعات پیرامون فیلم سنتوری برای ما نیز آزار دهنده است. » موسسه مهر فراز در رابطه با مسائل امنیتی فیلم و مبارزه با سیدی های قاچاق به سینمای ما گفت : «تمامی کارکنان موسسه مهر فراز تحت کنترل هستند و تا کنون هیچ نسخه دی وی دی از فیلم سنتوری برای نمایش در سینماها آماده نشده و تمامی نسخه ها ۳۵ میلی متری هستند . بدین ترتیب امکان تکثیر سی دی های قاچاق سنتوری به صفر می رسد . به امید خدا اکران بسیار خوبی خواهیم داشت.»
بنا به همين گزارش، هدايتفيلم، موسسه پخشكننده سنتوري هم با تكذيب شايعه توقيف فيلم اعلام كرد كه آخرين ساخته داريوش مهرجويي در زمان اعلامشده در سينماهاي كشور اكران خواهد شد.
منبع خبر : سينماي ما
آقا مسعود قرار بود آلبوم محسن چاووشی به بازار بیاد آیا اومده یا نه اگه اومده که خبر بده
ممنون :11:
مخلصیم داداشی...نقل قول:
خوش گذشت؟
نه بابا هنوز...اینطور که پیش میره فکر نکنم امسال به بازار بیاد!
طرفداران محسن چاوشي ؟ پس چرا عكسي نميذاريد ازش ؟ نكنه ميخواهيد عكسهاي خودم با محسن رو براتون بزارم ؟