TD-LTE ایرانسل روی باند 40 یعنی 2300MHz هست
اینم منبع جهانی و معتبر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم گوشیهایی که پشتیبانی میکنن
Printable View
TD-LTE ایرانسل روی باند 40 یعنی 2300MHz هست
اینم منبع جهانی و معتبر
اینم گوشیهایی که پشتیبانی میکنن
دوست عزیز من دیروز جواب دوستان رو دادم پست رو حذف کردن از پارسال آذر ماه تو نمایشگاه تهران سایت زومیت مصاحبه کرد با مسئول ایرانسل گفت td.lte روی باند 3500 هست .نقل قول:
پاسخی که ایشون بشما دادن درست اما اولا هیچ جا اینرو تایید نکرده دوما مرجع جهانی تخصیص فرکانسهای رادیویی هم بروزتره و هم مرجعهنقل قول:
ضمنا فرکانس 3500 دیگه بردش فوق العاده کمه . بگذریم که هیچ کشوری از این باند استفاده نمیکنه و تقریبا هیچ گوشی هم
اصلا منطقی نیست
محتوای مخفی: آمار
ببین این tdd.lte برای موبایل نیست و نسل ثابته یعنی شما اگه مودمو جابهجا کنی قطع میشه .قابلیت موبلیتی نداره .این حرفو تو همون مصاحبه زد واینکه چرا این فرکانس شاید رگولاتوری نزاشته یا اینکه میخاد فقط مودم های اختصاصی خودش اون رو دریافت ا کنننقل قول:
جالب شد . طبق صحبت شما اگه قرار بر جایگزین شدن بجای وایمکس باشه (که در مصاحبش هم ظاهرا که همینو گفته) پس اصلا صحبت درباره ی پشتیبانی شدن یا نشدنش توسط گوشی محل بحثه . بخصوص که هیچ گوشی داخل بازار از این باند پشتیبانی نمیکنهنقل قول:
آقا یه سوال :n16:
ایرانسل یه وقتایی سیمکارت دائمی 60 هزار تومانی میداد ... اون وقت های چه وقت های هست ؟ دهه فجر و عید و اینا باید باشه .... کسی گرفته ؟
فکر کنم الانم میده اگه اشتباه نکنم تو سایتش دیروز دیدم...یه سر به سایتش بزننقل قول:
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
از واحد فنی (707) هم راجع به TDD سوال شد مطلقا کمترین اطلاعاتی راجع به سیگنال TDD ، زمان راه اندازی، و ... نداشت :n04:
دوستان امكانش هست با شارژ مستقيم،قبض ايرانسل (دائمي)رو پرداخت كرد؟يعني يه نفر با سيمكارت اعتباري ايرانسل،شارژ مستقيم براي سيمكارت دائمي ايرانسل بفرسته و باهاش بشه قبض سيمكارت دائمي رو پرداخت كرد
Sent from my iPhone using Tapatalk
امکانش نیست . اعتباری فقط برای اعتباری میتونه شارژ کنهنقل قول:
------------------------- -------------------- پاک شود لطفا ..... :n30:
نقل قول:
دوست عزیز سایت ها و آمار های جهانی رو ول کنید TDD ایرانسل رو من خودم به شخصه از مدیر پروژه ایرانسل پرسیدم 3500 هست با 55 مگاهرتز پهنای فرکانس که ظرفیت کلی هر سکتور 420 مگابیت هست که بخاطر کمبود امکانات فیبر فعلا تا 150-200 مگابیت در بهترین حالت قراره بده..بعد ها بیشتر هم میشه !
قضیه نفوذ امواج هم پیچیده هست اینجا بخوام در موردش توضیح بدم زمان زیاد میبره..یک بارم گفتم بازم میگم..Gain آنتن پخش کننده سیگنال ، قدرت خروجی Transmitter
مهمترین عوامل تو نفوذ هر مدل فرکانس هستن ! شما الان همینجوری تو یه کوه داد بزنید صداتون بیشتر به یه نفر که با شما فاصله داره میرسه یا با دستتون دور دهانتونو بگیرید و صدارو به یه جا هدایت کنید ؟
همسایه تلویزیون نگاه میکنه .. صداشو تا ته زیاد کنه از دیوار شما رد میشه چرا ؟ فرکانسش که ثابته !
فرکانس هر چه بیشتر باشه قیمت تجهیزاتش کمتر میشه بخاطر همین راحت میتونن پوشش بدن.
فرکانس کنونی وایمکس ایرانسل و مبین نت هم 3500 هست..میبینید که پوشش داخلی خیلی خوبی هم دارن !
پس مشکلی پیش نخواهد آمد ! چون آنتن هایی که استفاده میکنن Gain بالایی دارن و قدرت خروجی RRU ها هم از قدرت خروجی RRU یه باند 2600 موبایل خیلی بیشتره و حتی خیلی جاها از 4G هم پوششش پیشتر میشه :n06:
. .
الآن از پشتیبانی آنلاین ایرانسل پرسیدم،گفتن امکانش هستنقل قول:
داخل app ایرانسل وقتی خواستم از سیم اعتباری به سیم دائمی شارژ مستقیم بفرستم اعلام کرد فقط از اعتباری به اعتباری مجازهنقل قول:
ایشون به چه روش گفت ممکنه؟
دوستان کد ایرانسل برای اینکه بعد از اتمام اینترنت روی مصرف ازاد نره چیه ؟
2 تا روش بودنقل قول:
یکیش *7#
اون یکی هم با تماس با یک شماره 4 رقمی با پیش شماره 021 بود که فراموش کردم
از 2 تا از کارشناس ها هم پرسیدم،هر دو تایید کردن که میشه
اینطوری میشه قبض رو با استفاده از شارژ مستقیم،از کسانی که شارژ ایرانسل رو با 20 درصد تخفیف میفروشن،کمتر پرداخت کرد
اگه بشه که خیلی خوبه.هرچند که من همراه اول دارم نه ایرانسل.نقل قول:
شارژ هم نهایتا ۱۵ درصد تخفیف میدن.جایی سراغ داری با ۲۰ درصد بدن؟
Sent from my hi6210sft using Tapatalk
بله میشه اما من خودم هنوز تست نکردمنقل قول:
جای خاصی سراغ ندارم .توی همون جایی که الان پست دادی 60 تومن شارژ میخوای ،منم میگیرم:n02::n33:
نقل قول:
من الان بهارستانم (اصفهان) توی خونه ی دوستم، الان هم یه مودم D-Link DWR-953 سفارش دادم واسه ی خودم که باید فردا برسه، یه انتخاب آنتن هم باید انجام بدم (چون طبقه ی پایین هستیم توی اصفهان) و بعدش برای خودم هم راه بندازم وقتی رسیدم. به هر حال، این تست 4G توی بهارستان در همین لحظه، تا 42 و 45 هم میره البته:
ممنون از توضیحاتتون . البته مطمئن نیستم منظور ایشون که سوال کردن از انتقال شارژ، همین روشها باشه. چه اینکه انتقال شارژ از اعتباری به دائمی در app همه کاره ی ایرانسل مقدور نیستنقل قول:
اون شماره ی 021 هم فکر کنم سامانه ی آسان پردازه که همیشه پرداخت قبض دائمی ایرانسل و شارژ دو تا اعتباریش رو با اون انجام میدم : 0218734
خوبیش اینه تماس باهاش رایگانه، شماره کارت بانکی رو بخاطر می سپره که دفعه بعد نپرسه، و خط دیگران رو هم میشه بسرعت شارژ کرد (که بازم معنیش انتقال شارژ نمیتونه باشه)
برای انتقال از همون کد ستاره 142 که برای خط به خط هست استفاده کنید. میشه از اعتباری به دایمی انتقال داد و همون مبلغ انتقال یافته از کل کارکرد کم میشه
دوستان اگه همچین کدی هست بگین ما هم بدونیم بی زحمت لازم میشهنقل قول:
- - - Updated - - -
دوستان اگه همچین کدی هست بگین ما هم بدونیم بی زحمت لازم میشهنقل قول:
از داخل ايرانسل من راحت ترهنقل قول:
تغيير تعرفه
نقل قول:بله،شماره همونهنقل قول:
ببينيد همون انتقال يا شارژ خط به خط هست كه دوستمون در بالا گفتن و جواب ميده
اين كار واقعا به صرفه هست.ميشه شارژ مستقيم با ١٥-٢٠ درصد تخفيف گرفت و خيلي خوبه بنظرم
کی قرار راه بیفته این سرویس ؟ حدود قیمت و سرعت ؟نقل قول:
برای بار چندم میپرسم.....
1-2 هفته دیگه تست.به احتمال قوی رو نمایی اصلی هفته دولت...قیمت چیزی اعلام نشدهنقل قول:
شما که با مدیر پروژه در تماسید، اطلاعات دیگری دارید ارائه بدید.نقل قول:
مثل زمان ارائه رسمی و سرنوشت وایمکس و غیره.
این بحث فرکانس اصلا ارزشی نداره که دوستان در موردش بحث میکنن!
یک چیزی که برام سواله اینه که اگه ایرانسل بیاد با سرعت بین 150تا 200مگابیت سرویس بده سرنوشت شرکت های adsl چی میشه ضمنا با چه قیمتی می خواد ارایه بده توی نقشه ای هم که توی سایت گذاشته خبری از پوشش شهرهای بزرگ نیست
Sent from my SM-G531H using Tapatalk
هیچی دود میشن می رن هوا ...... اگه !!!!نقل قول:
قیمت ها رو پایین نبرن ... که خیلی خوب میشه و به نفع مصرف کنندس .... الان قیمت adsl واقعا مسخرست !!! :n34:
فقط خواهشا دوستان اطلاعات بیشتری بزارن ... خیلی کنجکاو شدیم :n13:
پهنای باندش رو ندارن که 150 تا 200 مگابیت بدن ولی خود پشتیبانی ایرانسل گفت حداقل سرعت 8 مگ خواهد بودنقل قول:
همین الان هم داره 8مگ می ده دیگه چه کاریهنقل قول:
دوستان تو اینترنت 4g ایرانسل سرعت دانلود خوبه ولی سرعت باز شدن صفحات نسبت به adsl پایین تره راهی هست که صفحات زودتر یا مثل adsl باز بشن ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سازمان به تمام اپراتورهایی که پروانه وایمکس داشتند مانند مبیننت (سراسری)، ایرانسل (سراسری)، داتک و هایوب (در چند استان) اجازه تغییر تکنولوژی از وایمکس به TD-LTE را داد. ارائه این سرویس جدید با همان فرکانسهایی که داشتهاند ممکن است و قرار نیست ما به این فعالان فرکانس جدیدی ارائه کنیم. همچنین دو فعال دیگر یعنی داتک و هایوب در صورت درخواست برای سراسری شدن (مانند ایرانسل) اگر فرکانس در همان باند 3500 وایمکس موجود باشد، مجوز فعالیت دریافت میکنند. بنابراین فکر نمیکنیم مشکلاتی که اپراتورهای همراه نسبت به آن نگرانیهایی مطرح میکنند اتفاق بیفتد.
این بحث فرکانس دیگه خیلی خز شده تا رسانه ای شدن پروژه صبر کنید حداقل یک ماه دیگه است
Sent from my SM-G531H using Tapatalk
3*2*3*555*نقل قول:
#
دست ایرانسلو یخورده باز کنن ، خود ایرانسل هم یخورده همکاری کنه راحت میشه اینترنت با سرعت بالا و ارزون ارائه بدن به مشتری ، مثل همون عید فطر...
نمیزارن که :n03:
این گلایه رو مینویسم اینجا :
بعد اینکه یکی از دوستان گفتن مشکلات اینترنت ایرانسل رو از طریق 195 پیگری کنم، به سامانه 195 درخواست دادم
( 4 ماه از فعال سازی سرویس های 3g و 4g میگذره)
بعد گذشت اولین هفته زنگ زدن که اپراتور ملزم کردن که مشکل شهر ما رو رفع کنن
از طریق ایرانسل هم روز بعدش زنگ زدن که در حال پیگیری هستش.
یک ماه گذشت و خبری نشد.
بحث فرکانس رو توضیح دادم که تموم شه کلا..نقل قول:
در مورد ارایه رسمی هم چند پست قبل گفتم بازم تکرار میکنم... 1-2 هفته دیگه راه اندازی اولیه...راه اندازی اصلی احتمال قوی هفته دولت.
سرنوشت وایمکس هم نمیتونم چیزی در موردش بگم موقع راه اندازی اصلی خودشون تو مصاحبه ها اعلام میکنن.