بازم ارتش همین 2/3 رو هم بخشیده عالیهنقل قول:
پادگان ما ( سپاه) هیچیشو نبخشیدن
بچه های ما دارن 6 ماه اضافه خدمت دفترچه ایشونو میکشن
ما که از سپاه فقط یه اسم راحت شنیدیم ، به هرکی هم میرسیم میگه شما که تو هتل دارین خدمت میکنید
Printable View
بازم ارتش همین 2/3 رو هم بخشیده عالیهنقل قول:
پادگان ما ( سپاه) هیچیشو نبخشیدن
بچه های ما دارن 6 ماه اضافه خدمت دفترچه ایشونو میکشن
ما که از سپاه فقط یه اسم راحت شنیدیم ، به هرکی هم میرسیم میگه شما که تو هتل دارین خدمت میکنید
سلام رفقا
اگه میشه به این سوال جواب بدید ممنون میشم . سوال یکی از دوستای نزدیکمه
مرسی رفقا:n16:نقل قول:
من تاریخ 1 تیر 93 اعزامم . اما به دلیل مشکل تنفسی (انحراف بنی دارم باید عمل کنم) می خوام تمدید کنم برای 1 شهریور 93.رفتم پیش پزشک متخصص برام گواهی جراحی نوشت تا عمل کنم . گواهی را امروز 13 خرداد 93 بردم برای پزشک معتمد نظام وظیفه تا گواهی تمدید بنویسه اون گفت بهتره چند روز دیگه بیای بهتره تا با درخواستت 100%موافقت بشه!! به نظر شما تا چند روز دیگه برای تمدید دیر نمیشه؟ کسی سابقه تمدید پزشکی نداشته؟ به نظرتون من چندم برم پیش دکتر معتمد نظام وظیفه؟
اگر وسط اموزشی ادم مریض باشه. ادم رو میفرستن مریض خونه؟ اگر نیاز به استراحت به تشخیص پزشک بود تکلیف چیه؟
سلام دوستان.من افتادم نیروی دریایی سیرجان.از نظام وظیفه پرسیدم که کجا افتادم. لیسانس کامپیوتر هستم. می خواستم بدانم چطور جایی هست.خیلی سخت گیرن یا نه. کسی تجربه داره و می دونه. بعد از اموزشی کجاها تقسیم میشه. احتمالش هست در شهر خودمان بیفتیم یا حتما باید جایی بریم که نیروی دریایی داره؟!
ایا میشه کدم از ارتش را تا اول تیر اعزام میشم (دو هفته وقت هست) به طریقی از طریق اشنا عوض کنم و بیفتم نیروی انتظامی تا بعد از اموزشی شهر خودم باشم؟!
نقل قول:ممنون ولی من میخوام نیرو هوایی بیفتمنقل قول:
نیرو زمینی بدیش اینه که ممکنه 2ماه آموزشی حال بکنی،ولی بعدش دردسره چون بر اساس تخصص دسته به دسته میکنن،ممکنه بندازنت برای خوندن پیاده نظام،ممکنه یوهو بفرستن سومار واحد توپخونه و ....
اینجوری 2سال از عمرم بدبختم.
ولی من میخوام برم نیروهوایی چون جای بعدم مشخصه،دوستای پدرم هنوز سر کار هستن و میتونن ببرنم پیش خودشون بعد 2ماه آموزشی توی سمنان،میتونم برم ستاد مرکزی پدافند ولی نیرو زمینی ممکنه همچین شانسی نداشته باشم
خب این کار که شما میخوای یکم سخته یعنی باید طرف بسیار پارتیش کلفت باشهنقل قول:
من خودم الان نیرو هواییم سمنان هم افتادمم . فک نکنم کسی دوس داشته باشه گرم ترین ماه های سال رو داخل 50 کیلومتر داخل کویر مرکزی ایران آموزشی بره! دما 50 درجه !
اتفاقا من دوس داشتم جا شما باشم ، هم صفر یک حال میکردم هم بعدش احتمال بسیار زیاد میفنتادم شهر خودم چون دو تا نیروی زمینی داره
تازه پادگان اصلیش داخل شهره و 5 دقیقه با خونه ما فاصله داره:n09:
سمنان حدودا 1600 تا سرباز داره که آموزشیش برای 400 نفر خیلی هتله برای 400 تا دیگه خوبه 400 تای بعدی یه مقدار اذیت میشت و 400 تای آخر دهنشون سرویسه .... اگه سمنان باشین و جز 400 تای اول باشین در حد صفر یکه..... فقط آب و هواش داغونه
خب فرق این 400 تاها با هم چیه؟؟ من اصن آشنایی با پادگانش ندارم
بله میفرستن بهداری خود پادگان آموزشینقل قول:
استراحت برای کسی نمینویسن،خیلی خیلی شدید باشه وضعیتت میفرستن استراحت که اونم اگه 4 روز بیشتر بود تجدید دوره میشی
نقل قول:
400 تای اول 200 تاش فوق لیسانس و دکترا هستن با 200 تا لیسانس
400 تای دوم همه لیسانس
400 تای سوم 300 تا فوق دیپلم با 100 تا لیسانس
400 تای چهارم دیپلم و زیر دیپلم
یکی از دوستان من راحت باپول ددی معافی کفالت گرفت بااینکه باباش 61 سالش بود.تک پسر بود!!!! همین
پسر داییم دی ماه پارسال اعزام شده بود اونم یمخواست یکی رو پیدا کنه بندازنش شاهرود طرف گفته بود 10 تومن میگیرم میندازمت شهر خودت !:n15:
من که مشکلی ندارم جام رو باهاتون عوض بکنم:دینقل قول:
من 2ماه ممکنه سختی بکشم ولی 19ماه بعدش برام میشه هتل چون پیش رفقای بابام هستم البته به شرطی که بتونن این تنبلی که الان کردن رو جبران بکنن.
هرچند من بعد آموزشی نتیجه فوقم میاد و انشالله دوباره معافیت تحصیلی میگیرم،ببینم آموزشی که تموم بشه و بعدش 2سال فاصله بیفته تا ادامه خدمت،یوهو نمیگن که باید دوباره آموزشی رو بگذرونی؟
من شنیدم گواهی بهت میدن که حتی 5سالم بینش فاصله بیفته آموزشی نمیبرنت دیگه
بچه ها من که لیسانس حسابداری دارم و تک پسر از یزد افتادم واسه یک تیر 05 کرمان بعدش در چه قسمتی از ارتش و در چه شهری خدمتم می افتد؟/به نظرتون اگه برای یک شهریور تمدید کنم دوباره همون کد 05 میاد یا ممکنه نیروی انتظامی هم بشه؟
نقل قول:
شما حتی همون روز اعزام هم میتونید به وسیله پزشکی اعزام خود را به تعویق بیاندازید
مرسی رفیقنقل قول:
اره این را تو ایینامش خونده بود(حتی همون روز اعزام...)
ولی سوالش اینه
چرا بهش گفته جای 13 خرداد برو 5-6 روز دیگه مثلا 19-19خرداد بیا؟نقل قول:
من تاریخ 1 تیر 93 اعزامم . اما به دلیل مشکل تنفسی (انحراف بنی دارم باید عمل کنم) می خوام تمدید کنم برای 1 شهریور 93.رفتم پیش پزشک متخصص برام گواهی جراحی نوشت تا عمل کنم . گواهی را امروز 13 خرداد 93 بردم برای پزشک معتمد نظام وظیفه تا گواهی تمدید بنویسه اون گفت بهتره چند روز دیگه بیای بهتره تا با درخواستت 100%موافقت بشه!! به نظر شما تا چند روز دیگه برای تمدید دیر نمیشه؟ کسی سابقه تمدید پزشکی نداشته؟ به نظرتون من چندم برم پیش دکتر معتمد نظام وظیفه؟
دوستان برگ سبز و برگ آبی رو هر دو باید روز اعزام ببریم؟وسایل شخصی چی میدن اونجا؟
سلام
آره دادا برگه سبز و آبی + برگه واکسن+ عابر بانک سپاه + یه برگ فتوکپی شناسنامه کارت ملی هم دستت باشه بد نیست
وسیله شخصی رو که خبر ندارم ولی اکثرا همون روز برمیگردونن بنابراین روز اول زیاد سنگین نرو( پتو و حوله و اینا نبر ) فقط یکم غذا ببر واسه خودت که اونجا روز اول اکثرا چیزی نمیدن !
دوستایی که رفتن سربازی بیشتر راهنمایی کنن منم دارم روز شمار میکنم واسه اول تیر پدافند سمنان !:n15:
ممنون برگ واکسنو باید از تو دفترچه جدا کنیم دیگه؟نقل قول:
کل دفترچه با خودت ببر - ضرر نداره - کجا افتادی ؟نقل قول:
ماکه روز اول رفتیم 5 روزی به ما مرخصی دادن
پادگان مرزبانی شهید رجایی نیرو انتظامی کرمانشاهنقل قول:
بچه هایی که می خواهند بروند آموزشی حتما شربت با خودشون ببرن اونجا. من که اون زمان که رفتم آبلیمو و شکر بردم واسه شربت آبلیمو و شربت سن ایچ! خیلی حال میداد. هرچقدر ببرید کم میارید :n05:
کرم ضد آفتاب هم ببرید. بعضی جاها مشکلی نداره استفاده کنید.
راستی حتما اسپری خوشبو کننده هم ببرید هم واسه اعصاب خودتان و هم دیگران خوبه:n15:.
انصافا این 3 مورد نعمتیه اونجا.
اون زمان به ما اونجا پودر شست و شوی لباس دادن اما بد نیست که پودر رو داخل این قوطی های خالی نوشابه خانواده بریزید که جمع و جور باشه و نریزه. این تجربیات من بود خدمت شما . تجربه زیاد دارم خواستید بپرسید:n12:
راستی کسی از بچه ها جواب این سوال منو می دونه؟؟ لینک زیر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها تو این مدت باقی مانده تا یک تیر میتونم تمدید کنم واسه یک شهریور؟/حالا که کدای یک تیر خورده شده میتونم الکی به بهانه احتمال قبولی در کنکور ارشدی که ندادم(چون برای تمدید برای بار اول که باید بهانه آورد)/یا کلا واسه تمدید چه زمانی باید اقدام کرد(قبل از کد خوردن یا بعدش هم می شود)؟/به نظرتون اگه تمدید کنم ممکنه از کد 05 کرمان به جای دیگه مثل نیروی انتظامی تغییر پیدا کند؟
سلام دوستان آیا معافیت کفالت کسی بگیره باید آموزشی رو بره یا نه
شما تا 2 روز قبل از اعزام هم میتونید تقاضای تمدید/تعجیل کنید.نقل قول:
ولی هر چه زودتر اقدام کنید، بهتره.(از نظر قبولی یا عدم قبولی نه، از نظر اینکه زمان رو از دست ندید.
پادگان عوض میشه (احتمال داره) ولی اینکه بیوفتی ناجا یا سپاه نه، حتما ارتش میوفتی.
استحقاقی ارتش ایناست (ناجا و سپاه رو نمیدونم، شاید فرق داشته باشه)نقل قول:
دو دست لباس
ملحفه تشک
ملحفه بالشت
2 تخته پتو
پوتین یک جفت
جوراب یک جفت
دستکش یک جفت
کمربند
فرچه بزرگ و کوچک + واکس
کلاه کار
کلاه پشمی (کلاه کشی)
اورکت
پلیور
(چند قلم جنس رو هم پول میگیرن میخرن میدن، برا آنکارد لازمه)
برگ آبی الزامیه
بقیه (عابر بانک، شناسنامه، برگ سبز، برگ واکسیناسیون و ....) رو برا احتیاط ببرید. خیلی سنگینی ندارن.
(شماره حساب عابر بانک سپه رو ببرید)
چندین بار در این تاپیک گفته شده بعد از آموزشی معلوم نیس کجا بیوفتی.نقل قول:
ناجا امکان نداره بیوفتی ولی امکان داره 6 پادگان دیگه بیوفتی. (02 برا فوق دیپلمه)
باید دوباره بری آموزشینقل قول:
به نظر شما وقتی کسی کد بخوره میتونه درخواست تمدید بده(بار اولم است برای تمدید بدون هیچ روز تمدید)/شما میگید حتما ارتش میفتم اگه بازم تمدید کنم حالا ممکنه نیروی زمینیه اگه امریه ام جور نشد بشه برای یک شهریور نیروی دریایی یا هوایی یا پدافند ارتش؟نقل قول:
اگر آموزشیت تمام شود و برگه اتمام دوره آموزشی را تحویل بگیری مطمئن باش دیگه اموزشی نمی روی.اگر 1 تیر اعزام هستی و آموزشی می ری تقریبا شهریور تمومه. شهریور هم نتیجه کنکورت میاد. به نظره من اگر شده 1 روز هم بعدش شده برو به یگان که اونجا کارهات انجام بشود و از اونجا مرخصی تحصیلی بگیر که بعد از تحصیلت همون یگان مجددا مشغول بشی. در ضمن مطمئن باش بعد از آموزشی سریع به یگان معرفی می شوی و اگر در یگان مشغول شوی و به هر دلیلی مرخصی بگیری بعد از مرخصی برگه اعزام به خدمت پر کنی دقیقا به همون یگان قبلی معرفی می شوینقل قول:
دوسته عزیز اشتباه مشورت نده :n13:نقل قول:
به ما یدونه پتو دادن و فرچه بزرگ و کوچک هم ندادن. البته سهمیه قند و چای هم بصورت ماهانه داریم:n01:نقل قول:
کدها 10 12 روزه آماده شده، شما تا روز آخر میتونی درخواست بدی (منظور از روز آخر، 2 3 روز مونده به روز اعزامت هست، در قانون 48 ساعته جواب میاد، ولی من که درخواست تعجیل داده بودم، بعد از 4 روز اس ام اس اومد که با درخواستم موافقت شده)نقل قول:
نیروهای مسلح به چند بخش تقسیم میشه
ارتش (نزاجا-نهاجا-نداجا و پداجا) ، نیروی انظتامی و سپاه و وزارت دفاع و ....
شما پادگان 05 (کرمان-نیروی زمینی) افتادی
پس دیگه امکان نداره نهاجا یا سپاه یا ناجا و ... بیوفتی
ولی از 01 تا 08 امکانش هست هر کدوم بیوفتی (به جز 06 که فوق دیپلمه ها هست-البته اگه تا اون موقع 06 لیسانس ها رو هم پذیرش نکنه، که معلوم نیس شاید بکنه.)
حتما انباردارتون کشیده بالا پتو رونقل قول:
(قبلا روی پتوها آرم ارتش رو میکشیدن، نمیشد راحت کشید بالا، ولی الان پتوها ساده هستن و به مراتب با کیفیت تر)
آره سهمیه قند (نیم کیلو در هر ماه) و چای (که بهت تحویل نمیدن، یکی میشه مسئول چای و صبح ظهر عصر یه لیوان بهت چای میدن)
نقل قول:
بله درسته دوست عزیز
شما درست میگید، من سوال رو کامل متوجه نشده بودم.
ایشون نوشته بودن "بعد از آموزشی" که متوجه این قسمت نشده بودم.
قانون کلیش اینه
اگه امریه گرفته باشی، ادامه ی خدمت
اگه امریه نگرفته باشی (دوران آموزشی باشی) باید دوباره بری آموزشی.
نقل قول:
حالا اگر من تا یک شهریور ارگانی رفتم که امریه اش آموزشیش واسه سپاه است(مثلا دادگستری) که آموزشیش زیر نظر سپاه است اونوقت چی ممکن است تغییر بکند کد آموزشیش؟/ به نظر شما تقسیمات 05 چگونه است؟/آیا در نیروی زمینی دوره کد میخورم(رشتم حسابداریه)/تک پسر تاثیر داره تو تقسیمات؟
سلام دوستان
این سربازی رفتن ما هم ماجرا شده
من اواخره سال گذشته آمو.زش پرورش برای سرباز معلمی ثبت نام کردم و چون امتیازم پایین بود گفتن شاید بعنوان ذخیره ازت استفاده کنن چون رشنه شیمی دو نفر میخواسن و من نفر چهارم بودم. تا اینکه 9 فزوردین تماس گرفتن گفتن بیا مدارکت رو ببر و پذیرش نشدی.15 فروردین هم برگه آبی امد ک کد نیرو انتظامی جهرم خورده بود، خلاصه آماده اعزام شدیم و رهسپار شدیم ب سمت نظام وظیفه :n29: ...اما اونجا گفتن تو تمدید خوردی :n04::n04::n04: و تاریخ اعزامت اول تیر ماهه.. ما هم موندیم حیردون ک چی شده؟کی تمدید کرده؟ بعد از کلی سردرگمی مشخص شد که تمدید از طرف آموزش پرورش بوده:n23:
عاقو رفتیم آموزش پرورش گفتین جریان چیه؟گفتن ک مدارک شما فرستاده شده تهران و اونا تمدید کردن و اصلانم مشخص نیست پذیرش بشین یا نه!!:n04: ماهم کلی عصبی شدیم ک آقا اگه مشخص نیست چرا تمدید کردین ما داشتین خدمتمون رو میرفتیم چرا اینکارو با ما کردین؟؟؟ گفتن از طرف تهران بوده..در جریان این مسایل برگه آبی امد در خونمون و کد سپاه آموزشگاه آیت اله خاتمی یزد(سرباز معلم) خورده بود.
اولش خوشحال شدیم بعد رفتیم آموزش پرورش با تهران تماس گرفتن گفتن کسایی ک بعنوان ذخیره این کد رو خوردن تا اخر این ماه کدشون برداشته میشه و کد آزاد میخورن!!!!!!! دااااریم!!؟؟ همچین چیزی داریم اصن؟؟:n13:
:n04: آخه من نمیدونم اگه قرار بوده پذیرش نشیم چطور مدارکمون رو فرستادن نهران؟ اونجا تمدید کردن، مارو دو ماه از زندگی عقب انداختن و بعد کد رو مشخص کردن و فرستادن و حالا میخوان کد رو آزاد بزنن :n04::n04:
اخه واقعا داریم همچین چیزی؟ مگه میشه همچین چیزی
تهران گفتن تو استان شما 10 نفر و تو ایران 200 نفر همین وضعیت رو دارن!!
نظر شما چیه؟ ممنون میشم از راهنماایتون :n16::n12::n12::n16:
سلام دوستان
یه سوال داشتم در مورد این پروژه هایی که از طریق بسیج دانشجویی و پژوهشی به دانشجوهای ارشد و دکتری میدن و برای کسر خدمت،
کسی اطلاعی داره؟
نظر من اینه که خیلی خوش شانسی واسه خودت یه اسفند دود کن :n09:نقل قول:
منم کد آزاد خورده بودم همینطوری رفتیم نظام وظیفه تا آخرین لحظه نمیدونستم کجا قراره بیافتم آخرش دو تا اتوبوس مونده بود یکی میرفت مازندران یکی میرفت اردبیل (مشکین شهر) آخرش من افتادم اردبیل
کلا زیاد سخت نگیر سربازی همینطوریه قبلا داشتیم :n02:
سلام دوستان.من افتادم نیروی دریایی سیرجان.از نظام وظیفه پرسیدم که کجا افتادم. لیسانس کامپیوتر هستم. می خواستم بدانم چطور جایی هست.خیلی سخت گیرن یا نه. کسی تجربه داره و می دونه. بعد از اموزشی کجاها تقسیم میشه. احتمالش هست در شهر خودمان بیفتیم یا حتما باید جایی بریم که نیروی دریایی داره؟!
ایا میشه کدم از ارتش را تا اول تیر اعزام میشم (دو هفته وقت هست) به طریقی از طریق اشنا عوض کنم و بیفتم نیروی انتظامی تا بعد از اموزشی شهر خودم باشم؟!
خب شما کد نخورده بودی و برگه آبی هم نداشتی!!نقل قول:
من موندم مگه میشه کسی که کد خورده واسش تغییر بدن و کدش رو آزاد کنن:n04:
:n13:
اصن من میخوام برم شکایت کنم دوماه منو الاف کردن:n25::n24::n25::n19: