سلام دوستان
سال نو مبارک .
سومین سال اشتراک من توی پارس آنلاین داره تموم میشه و میخوام یکساله تمدید کنم ، 512 مگابایت .
1- به نظرتون با 2 ماه رایگان به صرفه تره یا 15 درصد تخفیف ؟
2- اگه ترافیکم باقی موند ، به دوره بعد منتقل میشه ؟
Printable View
سلام دوستان
سال نو مبارک .
سومین سال اشتراک من توی پارس آنلاین داره تموم میشه و میخوام یکساله تمدید کنم ، 512 مگابایت .
1- به نظرتون با 2 ماه رایگان به صرفه تره یا 15 درصد تخفیف ؟
2- اگه ترافیکم باقی موند ، به دوره بعد منتقل میشه ؟
بستگی به میزان مصرفتون داره ، اگه کم مصرف هستین شاید 2 ماه رایگان بهتر باشهنقل قول:
واسه من که دو سری هست منتقل میشه به دوره بعد
من تقریبا جزء پرمصرف ها حساب میشمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس میگین با 15 درصد تخفیف به صرفه تره ؟
آره شاید واسه شما بهتر باشه با تخفیف بگیرینقل قول:
ببخشید سرعت دانلود شما روز و شب چقدره ؟؟؟
دانلود من روزها ، اگه لینک مستقیم باشه تا 400-430 هم میرسهنقل قول:
شبانه کم دانلود میکنم ، اما بازهم اگه لینک مستقیم باشه ، 80 تا 110 متغیره
==
این روزهای استفاده شده چرا اینجوریه ؟
یکسال مگه چند روزه ؟؟
رو حساب اینکه من 128 دارم با 300 دانلود میکنم فکر میکردم سرعت دانلود واسه شما بیشتر باید باشه ، شبانه من به 25 برسه خیلیهنقل قول:
سرعت شبانه تون به نظرم خیلی خوبه
در مورد روزانه ، دوستان دیگه که 512 دارن اگه بگن سرعت دانلودشون چقدره ممنون میشم
الان من دوره قبلیم هنوز تموم نشده 128 نامحدود گرفته بودم که مصرف منصفانش تموم شد میخوام تمدید کنم ولی نوشته فعال نمیشه میره جزو قرار داد رزرو!!! من الان بخوام بخرم و فعال بشه باید چیکار کنم ؟ به پشتیبانیم زنگ زدم میگه به قسمت ما مربوط نمیشه قسمت فروش هم که تا آخر تعطیلیا گفت نیست!!!
کسی جواب نمیده؟:n28:نقل قول:
برو قسمت مدیریت سرویس، یه کد هست وارد کن تا رزروت فعال بشهنقل قول:
آره منم یادمه :n09::n02:نقل قول:
بچه ها ساعت الان تو time.ir ساعت 2 نشون میده در حالی که PC ساعت 1 هست الان قضیه چیه؟ یعنی ساعت 1 باید دانلود کنیم که ساعت 2 حساب میشه؟ و اونور هم تا 6 صبح دانلود بیشتر نکنیم؟
من اتصالم رو قطع و وصل کردم و پارس انلاین بر اساس همون ساعت قبلی تو پنلش ثبت کرد ! الان باید چند مگی دانلود کنیم تا ببینیم که حجم کم میکنه یا نه ! اگه حجم کم کرد امشب رو با ساعت قدیم باید دانلود کرد !نقل قول:
دوستان هم تست کنن لطفا
امشب مثل قدیمم باید دانلود کرد
تا ببینیم فردا درستش میکنن یا نه
درسته حجم کم میکنه ! باید با ساعت قدیم دانلود کرد
600-1100:n12:نقل قول:
من سرویس 256 نامحدود دارم . ولی 3-4 روزه سرعتم روی 32 مونده . سرعتم قبلاً روی 200 بود .چرا اینجوری شده ؟
سرعت 256 نا محدود تا 33 گیگ سرعتش بالاست و بعدش به سرعت واقعی بر میگرده و تا دوباره تمدید نکنید درست نمیشه.نقل قول:
اینجا بیشتر توضیح داده:
دیشب اینترنت من قطع شد بعد 30 دقیقه وصل شد پینگ خیلی خوب شده ! پینگ با 4.2.2.4 بین 270-290 بود الان شده 170 :n01: پینگم با تهران هم بهتر شد .
سلام دوستان. من میخوام نا محدود 128 پارس بگیرم . نوشته بعد از 20 گیگ سرعت محدود میشه و به سرعت اسمی میرسه. حالا می خوام بدونم وقتی 20 گیگ تموم شد سرعت میاد رو 128 یا کمتر از 128. ممنون میشم زود جواب بدید
آقا ما 1 گیگ ترافیک خریدیم یخوردش مونده ، اگر قرارداد فعلیمو بسوزونم ترافیکی که خریده بودم منتقل میشه به ماه بعد ؟؟؟
سرعت میاد رو 16 کیلوبایتنقل قول:
بلهنقل قول:
خیلی زود جواب دادی داداش ، سوالمو عوض کرده بودم ، اولا رفتم توی مدیریت نوشته بود میخای بسوزونی یا نه ؟ یه کدی نوشته بود گفت اونو بزن تا بسوزه ، هالا میخام ببینم اگر سوزوندمش ترافیکی که اضافه خریده بودم میره برا ماه بعد یانه؟؟نقل قول:
ساعت ها تغییر کردن؟ کسی میدونه الان ساعت پارس چنده؟
من هم موندم ، مودم رو ریست کردم ولی طول میکشه تا بیاد تو گزارش مصرف ، ولی اخبار گفت میرن جلونقل قول:
پارس ساعتش رو یک ساعت کشید جلو شما هم یک ساعت بکشید جلو و از 2 تا 7 دانلود کنید
بله ، رفته اند جلو !!!!
اومد توی گزارش مصرفم ، به تایم جدید زمان قطع رو نوشته بود .
برو تو کارش داداش
جسارتا یکی الان بگه ساعت چنده :n02:
ساعت 1:45 یه رب دیگه دانلود کنید
نقل قول:آره ترافیک های اضافه خریده شده یا ترافیک های هدیه به دوره بعد منتقل میشن اما ترافیک اصلی سرویستون نه!نقل قول:
دیشب هال کردم ، اشتراک تست رو سوزوندم و 512 سه ماهه گرفتم دیشب 1 گیگ دانلود کرد ، سرعتم توی روز هم شده 250 به بالا ، الان دیگه میشه همه کاری با اینترنت کرد . هی ی ی
بعد از 2 سال عذاب با 128 ایرانسل به یه نون و نوایی رسیدیم
دوستان این نامردا توی گزارش مصرف برای 2 ساعت زدن 1271 مگ در صورتی که من جز وبگردی توی سایت های معمولی کار خاصی نکردم , نه دانلودی نه ویدئویی هیچی نه گیم آنلاین فقط وبگردی آخه چجوری 1271 باید اینجوری کسر بشه ؟
من 5 گیگ و 300 مگ گرفتم سرعت 1 مگ
دوستان من سرعت بالاتر از 128 اگه بخام مدرک اضافه ای میخاد ؟؟؟ با سرعتای بالا رو همین طوری هم به مشترکان خانگی میدن ؟؟؟
از توی پنل کاربری خودتون ارتقا بدین هیچی نمی خواد. اگر حضوری ارتقا بدین مدارک می گیرننقل قول:
دقت کنید که از چه ساعتی تا چه ساعتی این مقدار مصرف شده ! شاید ساعتتون تنظیم نبوده و شبانه این مقدار دانلود شده ! چون اصولا تو یه ساعت دانلود غیر رایگان، این مقدار حجم میشه گرفت !نقل قول:
حدودا 3-4 روزی میشه که سرعت دانلود شبانه من خیلی خوب شده ! متوسط شبی 4 گیگ گرفتم ! دیشب هم 5.3 گیگ گرفتم ! سرویس 512 بود که برای طمع بیشتر :d یک مگ تمدیدش کردم !
دوستان آیا 1.45 تا 2 و 7 تا 7.15 همچنان رایگان حساب میشه؟
آخه دیشب فکر کنم از دو شروع شد
میگن وی پی ان ها رو پارس انلاین باز شده.درسته؟
با عرض سلام خدمت دوستان پارس آنلاینی : من از پارس آنلاین سرویس ندارم . تو عید مهمون کسی هستیم اون پار آنلاین داره. دو تا سوال دارم
1.می خوام بدونم برای دانلود شبانه باید یوزر و پسورد رو عوض کنیم ؟
2.بعد باید مودم رو خاموش روشن کنیم یا اتوماتیک است ؟
ممنون:n12:
نه یوزر پسورد جدا گانه ندارهنقل قول:
وقتی میخوای بخوابی یه خاموش روشن بکنی جهت اطمینان بدی نیست کار از محکم کاری عیب ؟ >>>> نمیکنه
نقل قول:نیازی به خاموش روشن کردن نیست ! مشکلی پیش نمیاد که حالا بخواید بتن کاریش هم بکنید ! :n02:نقل قول: